Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az egy dolog.. Az meg egy másik hogy milyen fantasztikusan játszik... Bárcsak itt játszana ígylevproff írta:Rondaldinho beköszönt az elején!![]()
Hoppácska, köszönöm.maister6000cm3 írta:"Ezzel már kiegyeznék: Barca, Lyon, Inter, MU, Bayern, Arsenal, Bayern, Sevilla"
![]()
Ennyire azért ne szurkolj a Bayernnek...
![]()
![]()
![]()
"Ezzel már kiegyeznék: Barca, Lyon, Inter, MU, Bayern, Arsenal, Bayern, Sevilla"MichaaBee írta:Negyeddöntős csapatok
Ideális: Barca, Olympiacos, Inter, Milan, Lyon, CSKA, Porto, Fiorentina![]()
Reális: Barca, R. Madrid, Chelsea, MU, Bordeaux, Sevilla, Arsenal, Bayern
Jó lenne a Bordeaux-t kapni a következő körben, de úgy vagyok vele, hogyha muszáj a Chelseavel találkozni, akkor azt inkább a negyeddöntőben, mint később...
Ezzel már kiegyeznék: Barca, Lyon, Inter, MU, Bayern, Arsenal, Bayern, Sevilla
Majd meglátjuk mi lesz, mindenesetre kőkeményen szurkolok az Internek, Milannak, Lyonnak.Arsenal bentmaradhat, de a két nagy angol búcsúzhatna már.
![]()
Az Inter, azért mert Mourinho kívűlről ismeri a csapatot?Sztem a Chelsea megfogja az olaszokat.Az Intert én megint csak annyira érzem erősnek, h tönkreverje a nem túl acélos olasz ligát, többet nem látok bennük idén se.Attól függetlenül, h a portugál kívűlről ismeri az egész csapatot, sztem Ancelotti megoldja a porblémát és kiütik őket.Enjoy írta:Szerintem idén borulnak a papírformák több helyen is, a tippem a legjobb 8ra:
Lyon, MU, Bayern, Porto, Barca, Bordeaux, CSKA, Inter
Ez egy fokkal utopisztikusabb, tetszikEnjoy írta:Szerintem idén borulnak a papírformák több helyen is, a tippem a legjobb 8ra:
Lyon, MU, Bayern, Porto, Barca, Bordeaux, CSKA, Inter
Kérlek szószerinti fordításban kiütéses rész, de inkább egyeneskieséses-nek szokták hívni.. ezt hogy gondoltad, minden egyeneskieséses fordulót oda-vissza játszanak... Úgy gondolom ez elég evidens.mekkora írta:sziasztok.
olvasom az uefa honlapján hogy knockout phase. tehát ha mondjuk ma nyer a milan, akkor nincs visszavágó és megy a milan tovább?
Én a Real - Lyont 65-35re mondanám, 35 azért mert rajtuk van az átok, 65 azért mert Lyon nagyon gyengült, és Benzema szerintem eredményes ex csapata ellen.noname írta:Az sztem egyértelmű h a Real esélyesebb mint a Lyon, de a Real egy olyan csapat, ami hajlamos beleszaladni a késbe. Számos meccsen a semmiből lőttek egy gólt, teljesen ki-ki meccseket nyertek meg. A védelmük pocsék. Sztem a 2 meccsből az egyiken beleszaladnak a késbe és a Lyon akkor lő 2-3 gólt.
Persze papírforma szerint a Real továbbjut. Hazai pályán nyernek mondjuk 3-1re idegenben 1-1. Ez elég reális lenne, de ha az egyik meccsen meglepik őket a franciák, akkor már sokkal nehezebb lesz továbbjutni, márpedig ha a Real kénytelen lesz kitámadni, akkor sok gólt fognak bekapni.Sokmindenen múlik a dolog, 65-35 sztem a reális esélyek a Madrid javára.
Nálnuk más a helyzet, mert ha hátrányba is kerülünk, a Stuttgart nem elég jó ahhoz h esetleg tovább növelje az előnyét, ráadásul gyakorlatilag minden szempontból erősebb a Lyon a Stuttgartnál, ezenkívül a Barca is sokkal kiegyensúlyozottabb, összeszokottabb csapat mint a Real. Sztem a miénk a legegyértelműbb párharc. A németeknek adok 0,00001% esélyt. Akkor lehet keresnivalójuk, ha egy 35 méteres rúgásuk megpattan egy épp arra repülő galambon, a megpattanó 5 emberünket kiüti, így kettős emberhátrányban kell játsszunk végig. Nah kb így lehet némi esélye a Stuttgartnak.