Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
istyke6 írta:Nem tudom, hogy szabad e , de van meg egy ilyen foci menedzser jatek http://www.soccerproject.com egyszerub a hattricknel .
orulok h kapok némi biztatástFtcSikiHun írta:Olvasd el a Súgót, és nem lesz semmi probléma, csak én vagyok hülye hozzáRewolution5 írta:
a hallottakból nem egyszeru jatek.......![]()
Olvasd el a Súgót, és nem lesz semmi probléma, csak én vagyok hülye hozzáRewolution5 írta:
a hallottakból nem egyszeru jatek.......
FtcSikiHun írta:CFirpo3 írta:Megnéztem a csapatod.FtcSikiHun írta:Még mindig nem állok valami jól![]()
áruld már el légyszives, hogy miután eladtál pár játékost és pozitívba került a pénzügyed, mi a fenéért vettél 27 (!) db 17-18-19 éves játékost?! (1 hét alatt)![]()
Ki mondta, hogy ezt tedd?vagy férre értetted amit mondtak..
Tényleg nem akarlak elkeseríteni, de nem való neked ez a hattrick....
szerk: edzéshez elég max. 6 fiatal.
Igen, ebben van valami, hülye vagyok én ehhez a játékhoz, abba is hagyom, majd ha megjön az eszem folytatom
CFirpo3 írta:Megnéztem a csapatod.FtcSikiHun írta:Még mindig nem állok valami jól![]()
áruld már el légyszives, hogy miután eladtál pár játékost és pozitívba került a pénzügyed, mi a fenéért vettél 27 (!) db 17-18-19 éves játékost?! (1 hét alatt)![]()
Ki mondta, hogy ezt tedd?vagy férre értetted amit mondtak..
Tényleg nem akarlak elkeseríteni, de nem való neked ez a hattrick....
szerk: edzéshez elég max. 6 fiatal.
Megnéztem a csapatod.FtcSikiHun írta:Még mindig nem állok valami jól![]()
A legközelebbi ifibarátságost március 1-én lehet lekötni, nem ?Bobberto írta:Valaki ifibarátságos meccs?![]()
![]()
Kérem az mielőbb hívjon ki!
Ificsapatom ID-je: 1167941
Kössz!MichaaBee írta:Szabályzat.davi10 írta:Hello!
Hány segéd és kapusedzőm legyen, mert ha túl sok van akkor esik a csapatszellem...
Ti mennyit "üzemeltettek"?Maximum 10 segéd- és kapusedződ lehet összesen. Mivel a cél, hogy minél gyorsabban fejlődjenek, ezért a lehető legtöbbet kell belőlük használni. 9+1 (vagy egyesek szerint akár 9+2, bár ezt nem tudom megerősíteni) segédedzőt érdemes tartani. Ha kapust edzel, akkor nyilván pont fordítva, illetve ott szóbajöhet a 8+2.
Szabályzat.davi10 írta:Hello!
Hány segéd és kapusedzőm legyen, mert ha túl sok van akkor esik a csapatszellem...
Ti mennyit "üzemeltettek"?
Péntek 23:15 körül van frissítés, akkor ér véget a hét és lehet hívni a skótokat. Fórumon általában azt ajánlják, hogy ne ilyenkor húzzunk, mert ekkor mindenki fent csüng.ElBartimaeus írta:Más: PONTOSAN mikortól lehet újra hívni a skótokat? Mert gondolom ha egyből frissítés után húzok, akkor még nem lesz tele selejttel. (Avagy mikor frissít, ha esetleg a 2 eltér egymástól.)
Most olyanokat nézek, akiknek megfelelő/jó kiegje van, a védekezése meg legalább középszerű. Emellett vennék még vegyesen olyanokat, akiknek csak az átadásuk vagy csak a játékszervezésük jó/remek körüli, mert az árban nagyjából annyi, mint ha mind a kettő megfelelő lenne.bowlinggolyo írta:Láttam MichaaBee h szezon vége felé át szeretnél állni védekezés edzésre.Én ebben a szezonban tértem át rá.Egyelőre szépen fejlődnek,ajánlom h már fiatalon multiskilles játékosokat vegyél ha tudsz.A legfontosabbak átadás és jsz ha ezeket meg tudnád venni középszerű vagy jobbal akk ojan termfeletti titáni szinten nagyon szépen kereshetnél velük.A játékosodhoz meg az ifiakadémián sok sikert és legyen egy nagyon jó tőkealap a védő edzéshezMichaaBee írta:...
Láttam MichaaBee h szezon vége felé át szeretnél állni védekezés edzésre.Én ebben a szezonban tértem át rá.Egyelőre szépen fejlődnek,ajánlom h már fiatalon multiskilles játékosokat vegyél ha tudsz.A legfontosabbak átadás és jsz ha ezeket meg tudnád venni középszerű vagy jobbal akk ojan termfeletti titáni szinten nagyon szépen kereshetnél velük.A játékosodhoz meg az ifiakadémián sok sikert és legyen egy nagyon jó tőkealap a védő edzéshezMichaaBee írta:...
A hatékony ifiakadémia 10 lépésbenPety-d írta:Egy kis olvasnivalót megköszönnék.
Egy kis olvasnivalót megköszönnék.MichaaBee írta:Kisebb a hatékonysága, mint a többinek, úgyhogy nem nagyon éri meg.Pety-d írta:Az lenne a kérdésem, hogy az ifiakadémián hasznos-e az egyéni edzést beállítani, vagy ennek kisebb a hatékonysága, mint a többinek? Előre is kösz.
Szólj ha kell segítség az akadémiás edzéshez, tudok segíteni és olvasnivalót küldeni.![]()
Kisebb a hatékonysága, mint a többinek, úgyhogy nem nagyon éri meg.Pety-d írta:Az lenne a kérdésem, hogy az ifiakadémián hasznos-e az egyéni edzést beállítani, vagy ennek kisebb a hatékonysága, mint a többinek? Előre is kösz.