Tippmix, Internetes fogadások, Szerencsejátékok
- levproff
- Director del Fútbol
Júúúj, nem kicsit húzom most le ezeket a Tobeteseket.
38. percben, 0-0-ás állásnál 1.30 a szorzó arra, hogy félidőben X lesz.Persze, hogy bejött.
Jááj, szegények!

38. percben, 0-0-ás állásnál 1.30 a szorzó arra, hogy félidőben X lesz.Persze, hogy bejött.
Jááj, szegények!

FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
Én is megtettem ezeketLM10 írta:Bayern-Fiorentina H 1,50
Porto-Arsenal V 2,52
Lorient-Bordeaux V 2,15
3002400
Csak hogy visszajöjjön a hétvégi kiadás.

plusz még:
AC Milan-Manu-> Manchester szerez gólt.
Lyon-Real -> Real szerez gólt.
Porto-Arsenal V
Barca-Racing H
Arsenal-Sunderland H
Nem tudom, hogy az Arsenal milyen formában van, de szerintem illik hozniuk a meccset. Vélemények?
- Fernando
- Llegenda del Barça
Tegnap énis így voltam vele. Föltettem énis nem kis összeget (mindet), a 12. percben, hogy a 28. percig nem lesz gól, erre a 24.-ben volt. Mondom fajin elbuktam mindent, erre nézem változott az odds és így nem fogadta el a fogadásom pont.levproff írta:Húúú, milyen szerencsém volt.
Tobeten-->Élő Fogadás-->Izraeli meccs.
Arra tettem -nem kis összeget- a 24.percben, hogy a 28. percig nem lesz gól.
Erre a 29 percben jön az első gól.
Mintha direkt megvárták volna..![]()

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- levproff
- Director del Fútbol
Húúú, milyen szerencsém volt.
Mintha direkt megvárták volna..

Mintha direkt megvárták volna..

Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
- levproff
- Director del Fútbol
Lehet, hogy az van, hogy egy minimum percet játszania kell.socio66 írta:Tegnap tobet-en megtettem,hogy Bojan nem lő gólt a meccsen,1,50-ért,erre most látom hogy törölték a fogadást..
Pedig még játszott is a srác,szóval nem tudom mi bajuk van. Bírom az ilyet.

Tegnap tobet-en megtettem,hogy Bojan nem lő gólt a meccsen,1,50-ért,erre most látom hogy törölték a fogadást..
- Fernando
- Llegenda del Barça
Tegnapi nyertes:
Schalke vs. Köln H (2-0)
Rangers vs. Hibernian H (3-0)
Braga vs-Marítimo H (2-1)
Mára:
Lugano vs. Yverdon H 1.50
Tenerife vs. Mallorca D 3.00
Naval vs. Giumaraes V 2.40
Egyébként tobet-en nekem is elég rendesen gyűlik már a pénz.
Igaz mondjuk most buktam egy keveset egy teniszen (asszem Stosur játszott, mindegy, maradt még bőven.) 6500-nél veszem is ki. 
Schalke vs. Köln H (2-0)
Rangers vs. Hibernian H (3-0)
Braga vs-Marítimo H (2-1)
Mára:
Lugano vs. Yverdon H 1.50
Tenerife vs. Mallorca D 3.00
Naval vs. Giumaraes V 2.40
Egyébként tobet-en nekem is elég rendesen gyűlik már a pénz.

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Sima fogadás az az,hogy a meccseket külön külön megszorozza a rányomott öszeggel, ez olyan mintha 5 meccset raknál meg külön. A gyűjtő 1 pedig olyan mint a tippmixes.Barcaforever írta:Mikor összeállítom tobeten a szelót van olyan, h Sima fogadások 5 meg legalul gyűjtő 1.Mi a különbség a 2 között?

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szajko 2010.02.15. 13:52:20-kor.
szerintem a sima fogadásokkal megrak minden kiválasztott meccset az általad beírt összeggel,a gyűjtőben pedig kombinálja őket,mintha tippmixeznél...szerintemBarcaforever írta:Mikor összeállítom tobeten a szelót van olyan, h Sima fogadások 5 meg legalul gyűjtő 1.Mi a különbség a 2 között?
nem lehet h többször regisztráltál ugyanazon a néven? ha igen akkor rájöttek,ha nem akkor én nem jöttem ráHali
Akartam fogadni tobeten ma is és most azt írja ki h. a számlám zárolva lett lépjek kapcsolatba a szolgálatóval, ez Miiii??? Crying or Very sad

- Barcaforever
- Director del Fútbol
Mikor összeállítom tobeten a szelót van olyan, h Sima fogadások 5 meg legalul gyűjtő 1.Mi a különbség a 2 között?

Hali
Akartam fogadni tobeten ma is és most azt írja ki h. a számlám zárolva lett lépjek kapcsolatba a szolgálatóval, ez Miiii???
Akartam fogadni tobeten ma is és most azt írja ki h. a számlám zárolva lett lépjek kapcsolatba a szolgálatóval, ez Miiii???

Hát nem keveset kell erre a szelóra várni...
Ac Milan v. ManUtd. jut tovább 2
Lyon v. Real jut tovább 2
Stuttgart v. Barcelona jut tovább 2
Bayern v. Fiorentina jut tovább 1
Tobeten nyomattam fel 2500-al.
Eddig így állok 250->9121,34(hogy pontos legyek
) és ebből ugye 2500 a szelóra. 
Ac Milan v. ManUtd. jut tovább 2
Lyon v. Real jut tovább 2
Stuttgart v. Barcelona jut tovább 2
Bayern v. Fiorentina jut tovább 1
Tobeten nyomattam fel 2500-al.

Eddig így állok 250->9121,34(hogy pontos legyek

- ronaldinho89
- Capitá del Barça
Itt örültem hogy ütöttem totón egy 10 és egy 11 találatost. Most nézem hogy rengetegen nyertek. Még telitalálatos is volt. Így az össznyereményem 285 Ft
350 raktam fel. Még csak vissza se nyertem
kész vicc.

Nekem egész jóra sikeredett a hétvége 12 szelóból 10 jött és még élő fogadásokkal is kaszáltam.
Bár elmehetett volna vagy 2-3 szelvényem és nyerjen a barca.
Boldogabb lennék...
Bár elmehetett volna vagy 2-3 szelvényem és nyerjen a barca.
Boldogabb lennék...
- levproff
- Director del Fútbol
Egyetlen pozitívuma a hétvégének.levproff írta: Bordeaux - St-Etienne H
Xerez - Real Madrid V
Lille - Boulogne H
Lyon - Lens H
Legalább ez jöjjön be.

Ja, meg a Totó-n 10-esem lett, de sajnos csak a 13+1-essel együt..

hát én ugy csináltam egyet itthoni gépről, bementem suliba ottani gépről, meg elmentem wifit lopni laptopról, meg elmentem haveromhoz, na hát és igy buktunk le... addig nem derül ki amig nem akarod leakasztani a lóvét csak akkor amikor kérik a személyi másolatot... de hát probáld meg belőlem a keserű tapasztalat beszél...Dotn93 írta:Véletlenül nem IP cím szerint nézik? mert van 3 családtagomnak gépe, az 3 IP cím (ha jól tudom). Az olyan mintha 3 másik ember regelne, csak én helyettük ezt megteszem. Ez így lehetséges?wakii írta:nincs mitDotn93 írta:Akkor úgy lehet trükközni, hogy más nevet adok meg, más e-mail címet, más lakcímet? Vagy sztetek lehet valahogy trükközni?
Ja és köszi wakiiremélem érthető volt a magyarázat
szerintem nem érdemes trükközni nagyon gyorsan kiderülnek a dolgok én egyszer egy pokeres oldalon probáltam trükközni le is buktampedig nem volt rossz biznisz minden regért kaptam 50 dodót, a negyedik után buktam le

szerk.: off:
ugye három idézet még belefér? :O
♥ REAL MADRID ♥
na szeretném ha a szeretett csapatotok begyötörne még egy gólt, vagy mondjuk az lenne nekem a legjobb ha a matracosok találnának be, mert huztam a 4 vagy több gólt
kell a mixemnek nagyon
nem volt tul jó a tegnapi nap... city barátom betett eléggé... meg a bordónak szorítok még erősen, hogy pluszba menjek át hétvégén... 

♥ REAL MADRID ♥
Véletlenül nem IP cím szerint nézik? mert van 3 családtagomnak gépe, az 3 IP cím (ha jól tudom). Az olyan mintha 3 másik ember regelne, csak én helyettük ezt megteszem. Ez így lehetséges?wakii írta:nincs mitDotn93 írta:Akkor úgy lehet trükközni, hogy más nevet adok meg, más e-mail címet, más lakcímet? Vagy sztetek lehet valahogy trükközni?
Ja és köszi wakiiremélem érthető volt a magyarázat
szerintem nem érdemes trükközni nagyon gyorsan kiderülnek a dolgok én egyszer egy pokeres oldalon probáltam trükközni le is buktampedig nem volt rossz biznisz minden regért kaptam 50 dodót, a negyedik után buktam le
nincs mitDotn93 írta:Akkor úgy lehet trükközni, hogy más nevet adok meg, más e-mail címet, más lakcímet? Vagy sztetek lehet valahogy trükközni?
Ja és köszi wakii

szerintem nem érdemes trükközni nagyon gyorsan kiderülnek a dolgok én egyszer egy pokeres oldalon probáltam trükközni le is buktam

♥ REAL MADRID ♥
Akkor úgy lehet trükközni, hogy más nevet adok meg, más e-mail címet, más lakcímet? Vagy sztetek lehet valahogy trükközni?
Ja és köszi wakii
Ja és köszi wakii

olyan van hogy hendikepp (1-0) ez azt jelenti hogy elméletben kap egy gólt a hazai csapat és ha ezt az eseményt vendégre rakod akkor a vendég csapatnak legalább kettő góllal kell nyernieDotn93 írta:A Hendikep (1-0 0-0) vagy micsoda az mi?

♥ REAL MADRID ♥
A Hendikep (1-0 0-0) vagy micsoda az mi?