Bajnoki Mérkőzések 09-10
- maister6000cm3
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
Hivatalos: Valdés-Jeffrén-puyol-milito-maxi-sergi-xavi-keita-messi-ibra-ini
hááát..... kíváncsi leszek!
Forca Barcaa!
hááát..... kíváncsi leszek!
Forca Barcaa!

- LM10
- Director del Fútbol
Azért nekik sem valami acélos a csapat, főleg a védelem. Érzem, hogy megleszTitinho írta:Az Atletico kezdőjét eltalálta a MARCA:
De Gea - Ujfalusi, Perea, Álvaro Domínguez, Antonio López - Paulo Assunçao, Tiago, Reyes, Simao - Forlán y 'Kun' Agüero.
Na kíváncsi leszek...

- Titinho
- Director del Fútbol
Az Atletico kezdőjét eltalálta a MARCA:
De Gea - Ujfalusi, Perea, Álvaro Domínguez, Antonio López - Paulo Assunçao, Tiago, Reyes, Simao - Forlán y 'Kun' Agüero.
Na kíváncsi leszek...
Na kíváncsi leszek...
Més que un club
"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff

- barca0417
- Entrenador del Barça
én csak azért nem örülök Jeffi-nek a hátvédsorban, mert nem mindenki lesz vele elnéző, ha esetleg sokat fog hibázni. Hiába nem az ő posztja. Itt a fórumon se meg barcelonai közönség se. szóval ettől féltem egy kicsit....de mondjuk az igaz, hogy ő felveszi a versenyt Agüeroval, vagy Simaoval futásban. Meg ott lesz mellette Puyol.

- levproff
- Director del Fútbol
Szerintem Pep a gyorsasága miatt tette Jeffrent a hátvédsorba.

FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
Ezt a kezdőt vártam csak annyi különbséggel, hogy Keita helyett Pedro kezd. Így Ini kp, Pedro balszél.
De így is meglesz!
BARCA

De így is meglesz!
BARCA

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szajko 2010.02.14. 20:20:25-kor.
Bátor húzás Guardiolától, h Jeffren-t a kezdőbe jelölte. Elég kockázatos lenne akkor is ha saját posztján játszana, de igy még érdekesebb. Kiváncsi leszek mire lesz képes. Remélem meghálája Pep bizalmát.
Gyerünk
Gyerünk

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Hát akkor tényleg nem jobb az Ő helyzetük a mienkénél! De hogy Titi miért nem játszik azt én nem értem, pedig lehet lenne motivációja meg minden.
NA de hajrá!

-
- Entrenador del Barça
Hat nagyon nem ezt szerettem volna...na nem baj gyozni kell!Kovi írta:Valdés; Jeffren, Puyol, Milito; Maxwell; Busquets, Xavi, Keita; Messi, Ibrahimovic e Iniesta.
Csak Jeffren lett az.

Jeffren kezd hivatalos!!!!!!!!! Fc batcalona .com
- Titinho
- Director del Fútbol
A MARCA szerint így fog kinézni a két kezdő: (főhírként számolnak be a meccsről
)
Barca: Valdés - Bartra, Puyol, Milito, Maxwell - Xavi, Busquets, Keita - Messi, Ibrahimovic, Iniesta. (4-3-3)
Atletico: De Gea - Ujfalulsi, Perea, Dominguez, A. López - Reyes, Tiago, Assuncao, Simao - Agüero, Forlán. (4-4-2)
Az Atleticonál a kapuban a 19 éves kapusuk áll majd (csakúgy mint az elmúlt 4 forduló alkalmával), a védelem közepén pedig a 20 éves Álvaro Dominguez, aki a B keretből került fel a nagyokhoz.
Az Atletico védelme sem a legjobb, a támadószekciónknak nagy napot kell kifogniuk. Legalább 3-4 gólt kell lőni és lehetőleg 1-el kevesebbet kapni.
Sok gólos meccsre számítok tehát és reménykedem a Barca győzelemben.
SOM-HI TOTS! VAMOS IBRA! VAMOS MESSI!
SZERK:
A SPORT.es szerint pedig Jeffren fog kezdeni a jobbhátvéd poszton.
A kezdőnk tehát: Valdés - Jeffren, Puyol, Milito, Maxwell - Xavi, Busquets, Keita - Messi, Ibrahimovic, Iniesta.
Közben már a MundoDeportivo is megerősítette, tehát ez lesz a kezdőnk. Csak ügyesen Jeffren fiú!

Barca: Valdés - Bartra, Puyol, Milito, Maxwell - Xavi, Busquets, Keita - Messi, Ibrahimovic, Iniesta. (4-3-3)
Atletico: De Gea - Ujfalulsi, Perea, Dominguez, A. López - Reyes, Tiago, Assuncao, Simao - Agüero, Forlán. (4-4-2)
Az Atleticonál a kapuban a 19 éves kapusuk áll majd (csakúgy mint az elmúlt 4 forduló alkalmával), a védelem közepén pedig a 20 éves Álvaro Dominguez, aki a B keretből került fel a nagyokhoz.
Az Atletico védelme sem a legjobb, a támadószekciónknak nagy napot kell kifogniuk. Legalább 3-4 gólt kell lőni és lehetőleg 1-el kevesebbet kapni.

SOM-HI TOTS! VAMOS IBRA! VAMOS MESSI!
SZERK:
A SPORT.es szerint pedig Jeffren fog kezdeni a jobbhátvéd poszton.
A kezdőnk tehát: Valdés - Jeffren, Puyol, Milito, Maxwell - Xavi, Busquets, Keita - Messi, Ibrahimovic, Iniesta.
Közben már a MundoDeportivo is megerősítette, tehát ez lesz a kezdőnk. Csak ügyesen Jeffren fiú!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Titinho 2010.02.14. 20:12:16-kor.
Més que un club

- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Nem akarom megkérdőjelezni a forrásod, de én majd a hivatalos kezdőnek hiszek inkábbStevenny írta:A védelemben Muniesa lesz ott, ezt már a meccs előtti órákban megmondták.

Amúgy nehéz Barcagyőzelemre számítok, ahol megtörik az Atlético, és egy rövid időköz alatt lezárjuk a meccset(max 15 perc alatt 3 gól szint

A védelemben Muniesa lesz ott, ezt már a meccs előtti órákban megmondták.
"Az FC Barcelona több, mint egy klub, ez egy nagy család, amelyhez mi is hozzátartozunk."
Visca el Barca! Visca Catalunya!

Mégis jobb, mintha 89. percig 0-0 lenneStevenny írta:A 2-3 gólos különbség az sok izgalommal jár.Zolika10 írta:Na Jóestét Mindenkinek! Remélem jó meccs lesz és kevés izgalommal!Véleményem szerint 2-3 gólos különbséget tudok elképzelni!Sok függ majd Ini-Xavi-Messi triótól. Remélem Pep jól össze teszi a csapatot!!
Kezdőm: VV- Maxi-Puyol-Milito- ? - Busqi-Xavi-Ini-Henry-Ibra-Messi.
Hajrá-hajrá!Amúgy érdekesek a rövidítéseid.

A 2-3 gólos különbség az sok izgalommal jár.Zolika10 írta:Na Jóestét Mindenkinek! Remélem jó meccs lesz és kevés izgalommal!Véleményem szerint 2-3 gólos különbséget tudok elképzelni!Sok függ majd Ini-Xavi-Messi triótól. Remélem Pep jól össze teszi a csapatot!!
Hajrá-hajrá!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Stevenny 2010.02.14. 19:38:47-kor.
"Az FC Barcelona több, mint egy klub, ez egy nagy család, amelyhez mi is hozzátartozunk."

- DaNiAlVeS8
- Jugador del Barça
szerintem Keita mindenképp kéne most vkp. posztra egy ilyen foghíjas védelem miatt... 1 gólos sikert várok... 

Daniel Alves da Silva a példakép...
Na Jóestét Mindenkinek! Remélem jó meccs lesz és kevés izgalommal!Véleményem szerint 2-3 gólos különbséget tudok elképzelni!Sok függ majd Ini-Xavi-Messi triótól. Remélem Pep jól össze teszi a csapatot!!
Hajrá-hajrá!
Hajrá-hajrá!

- fcbarca0827
- Director del Fútbol
Fórum ajánlóban, pont eltudod olvasni... Észrevételek...bojankrkic27 írta:hali!
engem az érdekelne nagyon, hogy a nap képén konkrétan mit jelentenek a szövegek.. pls segítsen valaki aki totál érti.. köszi!!
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
http://www.eurobarca.hu/forum/viewtopic.php?t=700bojankrkic27 írta:hali!
engem az érdekelne nagyon, hogy a nap képén konkrétan mit jelentenek a szövegek.. pls segítsen valaki aki totál érti.. köszi!!
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
-
- Jugador d'estrella
hali!
és hogy ne legyen off... a kezdővel kapcsolatban én szívesen megnézném muniesa-t élesben.. ha ő a puyol-utód megoldja vhogy..
amúgy én is egy keita balvédős "rutinosabb" kezdőt várok.. nomegbarcagyőzelmet!!!:D
és hogy ne legyen off... a kezdővel kapcsolatban én szívesen megnézném muniesa-t élesben.. ha ő a puyol-utód megoldja vhogy..

Én 3-1es Barca győzelmet várok, de a félidőben nem nagyon várok gólt, esetleg egy Atlético vezető gólt. Tehát az eredmény 1-3(1-0) lesz. 

Este szoros meccset várok Barca győzelemmel
Na meg persze Zlatan gólt
Valentin-napi teendőim miatt kihagyom a mérkőzést, valaki majd adjon egy linket, ha felvette

Na meg persze Zlatan gólt
Valentin-napi teendőim miatt kihagyom a mérkőzést, valaki majd adjon egy linket, ha felvette

"Nem csak az a nagy sportoló, aki nyerni tud, hanem az is, aki egy pofon után fel tud állni!"
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Hát szerintem inkább csak hínévben jobb.MR. TROMORT777 írta:Biztos vok benne, h Henry kezdeni fog.
Jelenleg egy dologba jobb mint Pedro: mezőnymunka, és emiatt fog ő ma játszani.

Ha Titi kezd, az szerinte csak a jobb védőmunkája miatt lesz - mert lássuk be, Pedronál hatékonyabban tud fogni egy embert. De ez az én véleményem, Guardiola megmajd úgyis meghúzza a váratlan és jó megoldást - ha mástnem valami taktikai "újdonsággal"...