La Liga / Copa del Rey
- ElBartimaeus
- Director del Fútbol
Aki látta a Mallorca-Sevilla meccset az elmondaná, hogy milyen volt, illetve a végeredményt? Játék képe alapján igazságos eredmény született, stb? Előre is kösz. 

Ha pontosak akarunk lenni akkor a Madrid még idén nem találkozott erős ellenféllel otthon
A Villareal a helyezéstől függetlenül acélosabb egy Gijonnal vagy Xereznél biztos vagyok benne h nem lesz egy sétagalopp a Blancoknak

A Villareal a helyezéstől függetlenül acélosabb egy Gijonnal vagy Xereznél biztos vagyok benne h nem lesz egy sétagalopp a Blancoknak
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Éni s ebben reménykedem, de szerintem erre nincs sok sansz! A Madrid elképesztően jó otthon idén. MeglátjukMezner2 írta:Van egy olyan érzésem hogy a Villareal ma nagy meglepetést fog okozni a Blancoknak hiába mondják hogy nincs pánik a Lyoni vereség sztem megtörte őket és a sárga tengeralattjárók kerete jelenlegi formájuk ellenére kiszabott erősSztem az elkövetkező fordulók közül most realitás az elönyünk növeléséről beszélni

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Van egy olyan érzésem hogy a Villareal ma nagy meglepetést fog okozni a Blancoknak hiába mondják hogy nincs pánik a Lyoni vereség sztem megtörte őket és a sárga tengeralattjárók kerete jelenlegi formájuk ellenére kiszabott erős
Sztem az elkövetkező fordulók közül most realitás az elönyünk növeléséről beszélni 

- Barcaádám
- Capitá del Barça
nagy kár érte veszélybe kerülhet az EL helyLM10 írta:Óriási meglepetésre lemondott posztjáról Gregorio Manzano, a Real Mallorca vezetőedzője. Meg nem erősített hírek szerint a civilben pszichológus szakember felesége rákos, emiatt határozott úgy, hogy már a szezon előtt otthagyja a baleáriak kispadját.
Jobbulást a feleségének!
Ez egyébként érzékenyül érintheti a Mallorcát.

"A helyzet az, hogy jelenleg a Barça maga a futball, és ahhoz, hogy legyőzd a Barçát, a futballt kell kiirtanod."
- LM10
- Director del Fútbol
Óriási meglepetésre lemondott posztjáról Gregorio Manzano, a Real Mallorca vezetőedzője. Meg nem erősített hírek szerint a civilben pszichológus szakember felesége rákos, emiatt határozott úgy, hogy már a szezon előtt otthagyja a baleáriak kispadját.
Jobbulást a feleségének!
Jobbulást a feleségének!
Vezet az Esp a Depor ellen. Nektek ez nem meglepő?
"Az FC Barcelona több, mint egy klub, ez egy nagy család, amelyhez mi is hozzátartozunk."
Visca el Barca! Visca Catalunya!

- miihii
- KHAL
Villarreal-Bilbaonak nem gyenge vége van.2:1 a hazaiaknak,a vége előtt két perccel 11-est hibázott a Bilbao,majd 3 percen belül két vendégjátékos is kiállíttatta magát.7 perc ráadás volt ezért.
A vége 2:1.
A vége 2:1.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
76. perc, Gijón - Valencia 1-1 ( MATA )
"Az FC Barcelona több, mint egy klub, ez egy nagy család, amelyhez mi is hozzátartozunk."

-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
levproff írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... ja-2016422
Ezt hogy lehetett benézni?![]()
Spanyol bíro(k)!
szemüveget a bíróknak !!

-
- Barça C
Te hol nézed ezt a meccset?
Amúgy ennek én is örülök

Amúgy ennek én is örülök

Visca la el Catalunya,Visca la el Barca!
Maxwell 4ever!
Maxwell 4ever!

- levproff
- Director del Fútbol
1-0-ra vezet a Sporting Gijon a Valencia ellen a 17. percben. 

FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
én például örülök, hogy aznap is nézhetek meccset. nemhiszem, hogy azok az esti órák bárkit és annyira hazavágnának. persze most csak a saját érdekeimet nézem, nem a játékosokét.Egyáltalán ki örül ennek? Hétfőn is kell éjszakázni...
gondolj a keddi és szerdai kupameccsekreLM10 írta:Ez meg a másik. Remélem a hétfői meccsek nem 10-kor fognak kezdődni...messideco írta:Egyáltalán ki örül ennek?![]()
Hétfőn is kell éjszakázni...
- fcbarca0827
- Director del Fútbol
Február 15-től hétfőn is játszanak a Spanyol bajnokságban...
Én, ennek nem örülök...
Hogy, miért nem azt nem tudom, de nem! 
Én, ennek nem örülök...

KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
- ElBartimaeus
- Director del Fútbol
Én össz-vissz 2 meccsen szereztem pontot, pedig ritkábban rakok az esélytelenebbnek tituláltra, mint az esélyesre...Fecooo írta:20. FORDULÓ
Tenerife–Zaragoza 1–3 (Hens 48., ill. Suazo 77.–11-es, Colunga 79., Lafita 83.)
Valladolid–Almería 1–1 (Arzo 80., ill. Crucat 12.)
Villarreal–Osasuna 0–2 (Juanfran 15., 85.)
Xérez–Mallorca 2–1 (Calvo 52., 79., ill. Webo 24.)
Getafe–Santander 0–0
tippmix-gyilkos forduló, sztem a tippjátékban is csődöt mondtam ma...
Elég durva forduló volt, főleg a Xerezi sikeren lepődtem meg nagyon, illetve azért az Ossasuna sikere is váratlanul ért, főleg hogy ők inkább hazai pályán acélosak.
Közben meg a Valencia is kikapott a Sevillától, még egy olyan eredmény, amit nem vártam.

Atletico-Malaga 0-2
szégyen ez az Atletico...
szégyen ez az Atletico...
- ab1daL
- Director del Fútbol
A Villarreal vezetősége az Osasuna elleni, hazai pályán elszenvedett 2-0-ás vereséget követően menesztette a Manuel Pellegrini helyére nyáron kinevezett Ernesto Valverdét. Az új edzőt a következő napokban jelentik be, a hírek szerint Michael Laudrup lehet. A Real Madrid három hét múlva játszik ellenük. -madridista
20. FORDULÓ
Getafe–Santander 0–0
Getafe–Santander 0–0

http://www.goal.com/en/news/12/spain/20 ... ost-my-leg
Felipe adott interjút!
Fordítom a lényeget: az amputálás nem is igazából a sérülés miatt volt. "az öltözőben amikor megpróbálták visszarakni "helyére" a doki eltalálta az artériát mai blokkolta a véráramlást, kijelentették hogy van 5 óra hogy megoldják, különben amputálás jön."
"ütköztem és elestem. később mikor a lábamat láttam, azt gondoltam vége, hogy egy, másfél évig nem játszhatok. Nem éreztem fájdalmat, ami jó volt, de nagyon féltem is."
"lehetne sokkal rosszabb is. Még a kificamított boka és eltört szárkapocs csont ellenére 4 hónap alatt visszatérhetek. A szezonnak nincs vége, még mindig a VB-ről álmodok."
Elég durva srác, végülis egész jól megúszta a dolgot
Felipe adott interjút!
Fordítom a lényeget: az amputálás nem is igazából a sérülés miatt volt. "az öltözőben amikor megpróbálták visszarakni "helyére" a doki eltalálta az artériát mai blokkolta a véráramlást, kijelentették hogy van 5 óra hogy megoldják, különben amputálás jön."
"ütköztem és elestem. később mikor a lábamat láttam, azt gondoltam vége, hogy egy, másfél évig nem játszhatok. Nem éreztem fájdalmat, ami jó volt, de nagyon féltem is."
"lehetne sokkal rosszabb is. Még a kificamított boka és eltört szárkapocs csont ellenére 4 hónap alatt visszatérhetek. A szezonnak nincs vége, még mindig a VB-ről álmodok."
Elég durva srác, végülis egész jól megúszta a dolgot

- marci.
- Jugador d'estrella
Spanyoléknál ez a módi. Ahol 9-re járnak munkába a legtöbben és este 8-kor van vacsi, ott nem késő a 22 órás kezdés (pláne szombaton). Ettől függetlenül nekünk valóban rossz, hogy ilyen későn van...
Amúgy meg itt a válasz.Teljesen másképp élnek odakint.Nekik 'természetes" a 10 órás kezdet,mint az angoloknál a dél.
De azt hiszem ez már nagyon OFF.

csakamadrid
-
- Director del Fútbol
Michabee! Nem véletlenül írtam, hogy viccnek szántam:) Egyébként pedig nyilván igazad van, bár fogadni mernék rá, hogy ezen a fórumon 10-ből 9ember legalább azért tudja,mert volt ott. Én pedig szoktam térképet nézegetni, nem is keveset,mert történész hallgató vagyok,csak nem az időzónákat nézem:) És mondom, Erdélyből indultam ki, ez okozta a tévedésem! Peace!