Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Épp ezt akartam!Maga gondolatolvasó!Klárika írta:Ha most azt mondja, hogy közben pörköltöt eszik nokedlivel...Bodi írta:Atlétában ülök,de a gép előtt!Klárika írta:Akkor maga is megéri a pénzét, fogadjunk, hogy most is atlétában ül a tv előtt
Ezek szerint igen közelről ismeri őt.Charlie írta:Viszont a keze aranyat ér!Klárika írta:Igen, Igen, olyan alacsony vézna ember ésa kopaszodik.Charlie írta:Tarhonyás Jenőt én is ismerem,ő a megyei főinszeminátor Szabolcsban.
C.
C.
Ha most azt mondja, hogy közben pörköltöt eszik nokedlivel...Bodi írta:Atlétában ülök,de a gép előtt!Klárika írta:Akkor maga is megéri a pénzét, fogadjunk, hogy most is atlétában ül a tv előtt
Én vagyok a Jenő felesége, a Bürkéssy Klára, nem ismersz meg, fiam?Kitfisto írta:Klárika kedves!maga ki?Klárika írta:Igen, Igen, olyan alacsony vézna ember ésa kopaszodik.Charlie írta:Tarhonyás Jenőt én is ismerem,ő a megyei főinszeminátor Szabolcsban.
C.
Igen, Igen, olyan alacsony vézna ember ésa kopaszodik.Charlie írta:Tarhonyás Jenőt én is ismerem,ő a megyei főinszeminátor Szabolcsban.
C.
Akkor maga is megéri a pénzét, fogadjunk, hogy most is atlétában ül a tv előttBodi írta:Én ismerem!Együtt szoktunk szotyizni!Nagy spanom!Klárika írta:Nem ismeri a Jenőt? Sohase látta?Kitfisto írta:vazze!Én nem értem ezt az egészet.Ki a fene ez a Jenő?
Maga nem a Hörpintőbe jár?
Jaaa. maga esett bele a múltkor az emésztőbe, aham, mesélte a Jenő...tényleg a tűzoltókat kellett kihívni?Kitfisto írta:De!Én vagyok a pityesz!Itt kaposváron járok a hörpintőbe.Klárika írta:Nem ismeri a Jenőt? Sohase látta?Kitfisto írta:vazze!Én nem értem ezt az egészet.Ki a fene ez a Jenő?
Maga nem a Hörpintőbe jár?![]()
![]()
Hét persze, hogy ismerjük egymást, Karcsika, a Gizi jól van? Szaggat még a dereka?Charlie írta:Ne záérjátok be,várjuk ki mi lex,ismerem őket![]()
C.
Én ismerem!Együtt szoktunk szotyizni!Nagy spanom!Klárika írta:Nem ismeri a Jenőt? Sohase látta?Kitfisto írta:vazze!Én nem értem ezt az egészet.Ki a fene ez a Jenő?
Maga nem a Hörpintőbe jár?
Sál tetszik tudni, veszedelmes idő járja mifelénk, be kő' burkolózni a hideg elől, hisz a végén lefagy a szám, aztán nem tudok majd mivel enni... Nem lenne szép dolog, jól mondom-é?!Klárika írta:AHAM. jOBBAN is teszi, ha herbateát iszik ilyenkor, látom megfázott, azért van a szája előtt ez az izé...mi ez?
Nem ismeri a Jenőt? Sohase látta?Kitfisto írta:vazze!Én nem értem ezt az egészet.Ki a fene ez a Jenő?
AHAM. jOBBAN is teszi, ha herbateát iszik ilyenkor, látom megfázott, azért van a szája előtt ez az izé...mi ez?Enrique írta:Kedves Klárika, bocsásson meg instállom alássan, nem állt szándékomban az úrhölgyet megtéveszteni. Igen, a tisztességes nevem Kovács Ernő, és tanusíthatom, hogy se nem szotyizom, se nem iszom sört.
mondjuk, a gyűrűje szép, Törökbe vette?Bodi írta:Az agyikertesód!Kitfisto írta:Ki ez az ember?????????????????
Ne hazudj!Enrique írta:Kedves Klárika, bocsásson meg instállom alássan, nem állt szándékomban az úrhölgyet megtéveszteni. Igen, a tisztességes nevem Kovács Ernő, és tanusíthatom, hogy se nem szotyizom, se nem iszom sört.