Épp ezt akartam!Maga gondolatolvasó!Klárika írta:Ha most azt mondja, hogy közben pörköltöt eszik nokedlivel...Bodi írta:Atlétában ülök,de a gép előtt!Klárika írta:Akkor maga is megéri a pénzét, fogadjunk, hogy most is atlétában ül a tv előtt
Klárika - Most már elegem van a Jenőből... - Part I
-
- Director del Fútbol
Ezek szerint igen közelről ismeri őt.Charlie írta:Viszont a keze aranyat ér!Klárika írta:Igen, Igen, olyan alacsony vézna ember ésa kopaszodik.Charlie írta:Tarhonyás Jenőt én is ismerem,ő a megyei főinszeminátor Szabolcsban.
C.
C.

Ha most azt mondja, hogy közben pörköltöt eszik nokedlivel...Bodi írta:Atlétában ülök,de a gép előtt!Klárika írta:Akkor maga is megéri a pénzét, fogadjunk, hogy most is atlétában ül a tv előtt
Én vagyok a Jenő felesége, a Bürkéssy Klára, nem ismersz meg, fiam?Kitfisto írta:Klárika kedves!maga ki?Klárika írta:Igen, Igen, olyan alacsony vézna ember ésa kopaszodik.Charlie írta:Tarhonyás Jenőt én is ismerem,ő a megyei főinszeminátor Szabolcsban.
C.
Igen, Igen, olyan alacsony vézna ember ésa kopaszodik.Charlie írta:Tarhonyás Jenőt én is ismerem,ő a megyei főinszeminátor Szabolcsban.
C.

Akkor maga is megéri a pénzét, fogadjunk, hogy most is atlétában ül a tv előttBodi írta:Én ismerem!Együtt szoktunk szotyizni!Nagy spanom!Klárika írta:Nem ismeri a Jenőt? Sohase látta?Kitfisto írta:vazze!Én nem értem ezt az egészet.Ki a fene ez a Jenő?
Maga nem a Hörpintőbe jár?
Jaaa. maga esett bele a múltkor az emésztőbe, aham, mesélte a Jenő...tényleg a tűzoltókat kellett kihívni?Kitfisto írta:De!Én vagyok a pityesz!Itt kaposváron járok a hörpintőbe.Klárika írta:Nem ismeri a Jenőt? Sohase látta?Kitfisto írta:vazze!Én nem értem ezt az egészet.Ki a fene ez a Jenő?
Maga nem a Hörpintőbe jár?![]()
![]()
Hét persze, hogy ismerjük egymást, Karcsika, a Gizi jól van? Szaggat még a dereka?Charlie írta:Ne záérjátok be,várjuk ki mi lex,ismerem őket![]()
C.
-
- Director del Fútbol
Én ismerem!Együtt szoktunk szotyizni!Nagy spanom!Klárika írta:Nem ismeri a Jenőt? Sohase látta?Kitfisto írta:vazze!Én nem értem ezt az egészet.Ki a fene ez a Jenő?

- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Sál tetszik tudni, veszedelmes idő járja mifelénk, be kő' burkolózni a hideg elől, hisz a végén lefagy a szám, aztán nem tudok majd mivel enni... Nem lenne szép dolog, jól mondom-é?!Klárika írta:AHAM. jOBBAN is teszi, ha herbateát iszik ilyenkor, látom megfázott, azért van a szája előtt ez az izé...mi ez?
A herbateát megfogadom. Ígérem.
Nem ismeri a Jenőt? Sohase látta?Kitfisto írta:vazze!Én nem értem ezt az egészet.Ki a fene ez a Jenő?
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Még mielött törlik:Ki a fene az a jenő????????????? 

in to exile
AHAM. jOBBAN is teszi, ha herbateát iszik ilyenkor, látom megfázott, azért van a szája előtt ez az izé...mi ez?Enrique írta:Kedves Klárika, bocsásson meg instállom alássan, nem állt szándékomban az úrhölgyet megtéveszteni. Igen, a tisztességes nevem Kovács Ernő, és tanusíthatom, hogy se nem szotyizom, se nem iszom sört.
Hát ez hihetetlen
Ezt garantáltan nem töröljük, Év topicja cím legföbb várományosa

Ezt garantáltan nem töröljük, Év topicja cím legföbb várományosa

mondjuk, a gyűrűje szép, Törökbe vette?Bodi írta:Az agyikertesód!Kitfisto írta:Ki ez az ember?????????????????
-
- Director del Fútbol
Ne hazudj!Enrique írta:Kedves Klárika, bocsásson meg instállom alássan, nem állt szándékomban az úrhölgyet megtéveszteni. Igen, a tisztességes nevem Kovács Ernő, és tanusíthatom, hogy se nem szotyizom, se nem iszom sört.