Szeintem te valamilyen Arsenal meccs ismétlését nézted 2005-ből. Csak esett-kelt. A szabarúgásnál meg ha nem ugrik szét a sorfal, akkor szidnánk, mint a bokrot, hogy még a sorfal fölött sem tudja elrúgni a labdát. Tényles sajnáltam már szegényt...Mikaos írta:Lol, mintha tegnap bármelyik csatárunk jobb lett volna"Messit is kispadra!"
Ezen már csak nevetni lehet...
Mindenesetre a Camp Nou tapsa és éljenzése többet ér.
Nagyon örültem a góljának - végül is Barca drukker vagyok
A leginkább megjátszható csatárunk volt, és bár sok próbálkozása sikertelen volt most is a támadásoknál, a védekezésben újra kimagaslót nyújtott.
Összegezve: nem nyújtott rosszabb produkciót, mint a csapat átlag (kicsit azért döcögött a gépezet), a csatárok között meg pláne nem.
És végre odaállt szabadrúgást lőni!
Thierry Henry
Lol, mintha tegnap bármelyik csatárunk jobb lett volna
"Messit is kispadra!" 
A leginkább megjátszható csatárunk volt, és bár sok próbálkozása sikertelen volt most is a támadásoknál, a védekezésben újra kimagaslót nyújtott.
Összegezve: nem nyújtott rosszabb produkciót, mint a csapat átlag (kicsit azért döcögött a gépezet), a csatárok között meg pláne nem.

Vagyis: lőtt egy (átok nagy) dedós gólt de akkor is sz@r amit csinál? Nem próbálkozik és hetekkel ezelötti formájához semmit nem javult? Nem bírt levenni egy 100% indítást!!! Csinált egy lővőcselt és direkt elbikázta a labdát? Folyamatosan megjátszhatatlan, nem mutatja magát, elbújik a pályán? Nem lép vissza védekezni mert nem érdekli a csapat védelmi gondja? És csak azért nem lő öngólt mert az túl feltűnő volna?
Szerintem, de csak az én véleményem és nincs igazam, de a játékának stílusa nagyon kezdett emlékeztetni az Arsenálban képviselt stílushoz.
Jó lenne ha tovább is érne.
Egyébként útálom!
Szerintem, de csak az én véleményem és nincs igazam, de a játékának stílusa nagyon kezdett emlékeztetni az Arsenálban képviselt stílushoz.
Jó lenne ha tovább is érne.
Egyébként útálom!
Arsene Wenger: "Különleges játékos. Felülmúlhatatlan fizikai es technikai tulajdonságokkal bír. Ráadásul a futball szerelmese, ami a numero 1-gyé teszi a világon".
- Fernando
- Llegenda del Barça
Ideje lenne? Neem. Az az idő már lejárt. Viszlát a kispadon Henry!Barcaman14 írta:A gólja szép volt!Nagyjából ennyi a tegnapi produkciójárólHozta a szokásost. Ideje lenne egy kicsit összeszednie magát mert elég szürke és kiismerhető a játéka idén. Tavaly legalább bejöttek a "cselei"! Elhúzza a szélen és beadja stb... De idén már ez sem nagyon megy.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- Barcaman14
- Director del Fútbol
A gólja szép volt!Nagyjából ennyi a tegnapi produkciójáról
Hozta a szokásost. Ideje lenne egy kicsit összeszednie magát mert elég szürke és kiismerhető a játéka idén. Tavaly legalább bejöttek a "cselei"! Elhúzza a szélen és beadja stb... De idén már ez sem nagyon megy. 

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
- gianni
- Entrenador del Barça
Hát épp ez az egy szóval sem gondoltam komolyan,hogy tegnap jól játszott volna,sőt.
Az igaz,hogy akart,szaladgált elöl,hátúl de ennyi......nem akarom bántani.
Az igaz,hogy akart,szaladgált elöl,hátúl de ennyi......nem akarom bántani.
- senkialfonz40
- Capitá del Barça
Ugye nem mondjátok komolyan, hogy ez volt a legjobb meccse?! Ha az idióta sorfal nem ugrik szét, még mindig 2 az a 3. Tudom, hogy a fociban nincs ha, de a tegnapi produkció meglehetősen gyér teljesítmény volt. Én annak idején "bálványoztam" Titit, de az, hogy ne tudjon levenni egy hosszú labdát, ami a lábára érkezik...Rewolution5 írta:...gianni írta:....
De nem akarom tovább bántani, mert akkor jön a leköt két védőt, jól elmozog, területet nyit meg és megsimogatja az ifik fejét, akik debütálnak a felnőtt keretnél. Én még mindig nem haragszom rá, de az a teljesítmény, amit nyújt, megmagyarázhatatlan!

A saját véleményem az, hogy csak saját magán múlik, hogy jobb legyen nálunk, van aki szerint akar, de szerintem meg nem akar úgy, hogy kihúzza magát ebből a "semmiből".

" Lionel az után a futballista után kapta a nevét, aki szerintem minden idők legnagyobb játékosa, és az én példaképem. Remélem, úgy fog majd játszani, mint az apja, mert úgy, mint Messi lehetetlen." Antonio Cassano
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
igaz, de jó volt látni őt újra jól játszani...gianni írta:Ez nem nagy dicsőség.Rewolution5 írta:az idei szezonban ez volt a legjobb mecsse

Én már néha sajnáltam...
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
az idei szezonban ez volt a legjobb mecsse 

- miihii
- KHAL
Na,csak összehozzukAndrisveres írta:Basszus el férne egyeseknél egy kis angol tanulás!!!!
A riportert azt kérdezi Fabregastól: Szabálytalankodtak veled szemben a gól előtt?
Henry: Mondd ,hogy igen!![]()

Én csak tippeltem,mert foszlányokat hallottam a kérdésből,kábéra "fordítottam"

De eszerint neked,nektek jobb fületek van

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
nagy a humora, nem lehet tagadniAndrisveres írta:Basszus el férne egyeseknél egy kis angol tanulás!!!!
A riportert azt kérdezi Fabregastól: Szabálytalankodtak veled szemben a gól előtt?
Henry: Mondd ,hogy igen!![]()

-
- Jugador d'estrella
Basszus el férne egyeseknél egy kis angol tanulás!!!!
Henry: Mondd ,hogy igen!

Henry: Mondd ,hogy igen!

- Pocsa11
- Jugador del Barça
Ezen a linket ott van a szóban forgó videó is.haze71 írta:Azt kérdezi a riporter, Cesc-től, hogy hibázott-e a gól előtt?
Mire Henry azt mondja a bajsza alatt Casc-nek: Say, Yes (Mondd, hogy igen)
"Were you fouled for the Liverpool goal?"
"Say yes!!"
- Fernando
- Llegenda del Barça
Rewolution5 írta:halihó!! letudná nekem valaki írni hogy menyyi vedonk maradt, es melyeket guardiola hozni akar a atleticbol ..névenként..elore is kosz ....
Akkor itt tényleg van bajRewolution5 írta:igen talán tudnám is követni, ha nap mint nap nem szállingóznának el a védőink! helyesírásommal semmi gond! csak ékezet ékezetes hibat találsz !!![]()
![]()

Mi az a "menyyi"? A "letudná" is külön helyes. Névenként? Max nevenként. De ha már tudsz ékezetet írni akkor miért nem írsz? Jah és a tulajdonnevek is elég messze állnak tőled helyesírásilag.
És, hogy ne kerüljön törlésre (hogy tanulhass belőle), akkor on is:
Kezdetném Henry-t hétvégén. Remélem jót tett neki, hogy a múlthéten nem játszott. Azt mondom kezdjen most ő, a BL-ben pedig Pedro.

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Azt kérdezi a riporter, Cesc-től, hogy hibázott-e a gól előtt?miihii írta:Nem tuti,h így van,de ha jól vágom,akkor egy Arsenal-Pool meccs után interjúvolták őket.(Vélhetően nyert a Zenál,mert igen vidám TitiHunter91 írta:Itt Henry mit csinál?)
A Pool góljánál hibázott Cesc,erről kérdezte a riporter,mire Henry megköszörülte a torkát,h "Na,Öreg h is volt az,mondjad csak..."Persze ugratásból.
Aztán lehet,h tévedek,de nekem így jött le a szitu,meg az a kevés,amit hallottam/értettem belőle.
Mire Henry azt mondja a bajsza alatt Casc-nek: Say, Yes (Mondd, hogy igen)
"Were you fouled for the Liverpool goal?"
"Say yes!!"
Azért az hihetetlen, h ennyi siker után még mindig mennyire alázatos, szerintem ez példa értékű.
Bojan és Pedro is rengetegszer dícsérte, mert sokat segít nekik, most meg Bartra...
Bojan és Pedro is rengetegszer dícsérte, mert sokat segít nekik, most meg Bartra...
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
http://www.youtube.com/watch?v=0EeMpOcA ... re=related
itt van egy rovid osszefoglalo Henryrol ....nagyon orulnek ha tudna hozni hasonlot az "utolso feleveben" ...go go Henry
itt van egy rovid osszefoglalo Henryrol ....nagyon orulnek ha tudna hozni hasonlot az "utolso feleveben" ...go go Henry

- miihii
- KHAL
Nem tuti,h így van,de ha jól vágom,akkor egy Arsenal-Pool meccs után interjúvolták őket.(Vélhetően nyert a Zenál,mert igen vidám TitiHunter91 írta:Itt Henry mit csinál?

A Pool góljánál hibázott Cesc,erről kérdezte a riporter,mire Henry megköszörülte a torkát,h "Na,Öreg h is volt az,mondjad csak..."Persze ugratásból.
Aztán lehet,h tévedek,de nekem így jött le a szitu,meg az a kevés,amit hallottam/értettem belőle.

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Maxsteel666 írta:Én kipróbálnám középcsatárként az Atletico ellen. Jót tehetne neki egy kis váltás!
ui.: Fog még mesterhármast rúgni a Bernabeuban április 11-én!!!
mesterharmast nem is, de egy golt mindenki el fog varni tole .... jojjon félelemmel az április

- Maxsteel666
- Jugador del Barça
Én kipróbálnám középcsatárként az Atletico ellen. Jót tehetne neki egy kis váltás!

"Katalónia egy ország, a hadseregét pedig úgy hívják, FC Barcelona!"
/Sir Bobby Robson/
/Sir Bobby Robson/
- ab1daL
- Director del Fútbol
Én továbbra is kitartok mellette, és van egy olyan érzésem hogy a Atma ellen a hétvégén ismét gólt/gólokat fog szerezni. Más: goal.com-on olvastam Ribéry nyilatkozatát amiben azt mondta el, hogy jó barátja Titi nagyon szeretné őt itt látni. Továbbá Pep is szívesen látná a bal oldalon. Bal oldali támadó posztra a történtek ellenére(nyalás a madridnak), én újra aktiválnám ezt a Ribéry-projektet.