Zlatan Ibrahimovic

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.02.15. 08:58:46

MR. TROMORT777 írta:Érdekes...
Amikor Henry vissza passzon kívül nem csinál mást, akkor egy ....... itt a fórumon.
Ha Ibra csinálja ugyanezt, akkor meg egész jó. Pfff
Ibra a gólján kívül nem csinált semmit, sajnos :( (bár más se)
Azért igazoltuk, h vigye be a málnásba, tartsa meg a labdát, majd lője ki a felsőt. Eddig ez nem nagyon jött össze :(
Bízom benne, hogy össze kapja magát
Azért az a gól pont hatalmas különbség közte meg Henry között, hisz a francia a szezonban 2 darabot lőtt, ami borzasztó. Meg pont ti elvakult Henry fanatikusként szoktátok kiemelni minden egyes értékelhető megmozdulását, a 1-2 sikeres passzát, a szögletszerzéseket, meg, h amikor nem mutatja a kamera, akkor rengetedet dolgozik(komolyan nem én találom ki ezeket, a ti baromságaitokból szemezgetek.), azt h megdöglik a pályán, igen csak ezekkel semmi hasznosat nem csinál, egy 100 éves öregember is megdöglene a pályán, de ezzel még nem leszünk beljebb. Ibrával nagyon nem vagyok megelégedve, de azért nem akkora kerékkötő, mint a Tyiéri.
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2010.02.14. 23:53:45

szajko írta:Most nem Ibra ellen beszélek, de mikor kiugratják mindig a szélére keveredik ki a labdával, ezen is látszik, hogy lassú. Eto'o az ilyen labdákat rendre elérte és kiugrott vele azután lett ami lett. Mondom nem Ibrát szidom, mert jobb mint Eto'o, csak lassabb ami baj a Barca támadójátékába.
Egyetértek veled. (Az egészben az a vicc, hogy már írtam egy 6-7 sort, hogy nem értek veled egyet, csak azért mert beleképzeltem egy nemet a mondandódba :lol: )

Ami tény, hogy most a csapaton belül a jobbak között volt, de alapvetően nem volt jó:
Talált egy gólt, meg elszórakozott egy rakás helyzetet, meg alapvetően nem mozgott olyan jól.

Viszont pár érdekes észrevétel (lehet rosszul emlékszem, ez esetben elnézést kérek): mintha nem is örült volna a góljának. Semmi nem volt, csak mintha edzésen lett volna. Úgy gondoltam, hogy akkor leejti az egészet, erre javult a játéka, mintha tényleg csak ez hiányzott volna neki. Aztán megint visszaromlott. Itt komoly mentális gondok vannak szerintem.
Devid16
Jugador d'estrella

2010.02.14. 23:28:19

Most nem azért....nem akarok senkit megbántani vagy "leosztani"...de a Messi rovatban elég nagy a csend és a hullaszag...holott a csapat sztárja és aranylabdása mégis csak ő :) mindemellett szerintem sem játszott jól de lőtt egy gólt...amit ugye ha nézünk Henryt elég sokan védték ezzel hogy jött a gólja...tehát sztem őt sem kell szídni :? ami feltűnő már mióta itt van hogy nem jönnek a cselsorozatok...nem is mer cselezni(?) meg a szabik se jönnek...ma is inkább eltöketlenkedtük mint hogy inkább suhintott volna egyet...
MR. TROMORT777

2010.02.14. 23:27:38

Érdekes...
Amikor Henry vissza passzon kívül nem csinál mást, akkor egy ....... itt a fórumon.
Ha Ibra csinálja ugyanezt, akkor meg egész jó. Pfff
Ibra a gólján kívül nem csinált semmit, sajnos :( (bár más se)
Azért igazoltuk, h vigye be a málnásba, tartsa meg a labdát, majd lője ki a felsőt. Eddig ez nem nagyon jött össze :(
Bízom benne, hogy össze kapja magát
currahee
Jugador d'estrella

2010.02.14. 23:22:01

sztem ma igenis jobban játszott, mint az elmúlt pár meccseken!!
persze volt mikor kicsit hibázott és ha az nincs mondjuk 2 gól állna a neve mellett, de én őt ma inkább a jobbak közé sorolnám mindenképp.

nem is beszélve arról h gólt szerzett és remélhetőleg ez a találat most már kicsit levette a terhet a válláról a mostanában mutatott gyengébb teljesítmény és góltalanság miatt. talán ez most kicsit újra feloldja majd a görcsös akarását.

na és igen én is úgy látom h kicsit többet kéne önzőznie, nem kell mindig lepasszolnia a labdát. 20ról már simán bevállalhatna egyéni akciókat mert szinte bárkit megver egy az egyben, sőt...
ezzel a megnevelés dologgal is az a baj h eddig pont úgy tűnik (nekem...) hogy pont az a dolog veszett ki a játékából ami őt kiemelte a csatárok közül. lehet h ezt csak én gondolom így...
Balinho
Entrenador del Barça

2010.02.14. 23:19:28

Mikaos írta:Nem volt baj Ibrával.
Úgy értem, a többséghez mérve elég ász volt. (a teljesítménye amúgy persze kevés lenne normál esetben, de nézzük egészében a dolgokat).

Megjátszható volt lábbal-fejjel, többségében egyből passzolt (első félidőben kissé pontatlanul), lőtt egy gólt. Mozgása kevés volt (mint mindenkinek). Nem hiszem, hogy a "negatív rovatban" külön ki kéne emelni - inkább a pozitív oldalon, ami persze problémás, de mit lehet tenni?!
Hát a góljánál jó helyen volt, ugyanakkor több jó labdát kapott amiből ha formában van bármikor kapura tör, most viszont lassú, körülményes, kedvetlen, dekoncentrált (megkockáztatom önbizalom nélküli) játékot nyújtott, összességében a negatív oldalon említendő, igaz a csapat 90%-a dettó.

Érdekes egyébként, hogy kb most játssza azt a játékot amitől a kétkedők tartottak az ideigazolásakor, azaz abszolút kiesik a Barca ritmusából, az összjátékban nem tud kellően részt venni, körülményes és lassítja a támadásokat. Amikor ideigazolt akkor érdekes módon ez nem volt rá jellemző. Nagyon remélem, hogy visszanyeri azt a formáját...
MR. TROMORT777

2010.02.14. 23:13:21

Szerintem ma is csak az volt a "szerencséje" h mki sz.rul játszott, és így nem lehet kiemelni negatív értelemben.
Mikaos
Director del Fútbol

2010.02.14. 23:11:06

Nem volt baj Ibrával.
Úgy értem, a többséghez mérve elég ász volt. (a teljesítménye amúgy persze kevés lenne normál esetben, de nézzük egészében a dolgokat).

Megjátszható volt lábbal-fejjel, többségében egyből passzolt (első félidőben kissé pontatlanul), lőtt egy gólt. Mozgása kevés volt (mint mindenkinek). Nem hiszem, hogy a "negatív rovatban" külön ki kéne emelni - inkább a pozitív oldalon, ami persze problémás, de mit lehet tenni?!
fcbarca0827
Director del Fútbol

2010.02.14. 23:08:12

barcaME55i írta: ( Most a góljával, nehogy idegyertek nekem pattogni azt énis belőttem volna. )
Nem, nem lőtted volna! :wink: Amúgy, egyetértek, vállalhatna többet...
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
barcaME55i
Jugador d'estrella

2010.02.14. 23:06:24

Ide is leírom. Ibra kicsit elkezdhetne már önzőzni. Mindig visszacselezte visszapasszolta a lasztit, sokkal jobb lett volna ha rálövi. Igaz meglett nevelve itt, de azért igenis rálehetne lőni néha.
( Most a góljával, nehogy idegyertek nekem pattogni azt énis belőttem volna. )
Barçelona-> 6 Copas !
Visca el Barça!
levproff
Director del Fútbol

2010.02.14. 23:05:37

Soha nem szidtam Ibrát, nem is akarom.
De ma valamiért mindig a rosszabb megoldást választotta.(Kivéve a gólnál)
Mentségére szóljon, hogy a társak sem nyújtottak többer, SŐT!!
Kép
FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
szajko
Director del Fútbol

2010.02.14. 23:02:48

Most nem Ibra ellen beszélek, de mikor kiugratják mindig a szélére keveredik ki a labdával, ezen is látszik, hogy lassú. Eto'o az ilyen labdákat rendre elérte és kiugrott vele azután lett ami lett. Mondom nem Ibrát szidom, mert jobb mint Eto'o, csak lassabb ami baj a Barca támadójátékába.
Maxsteel666
Jugador del Barça

2010.02.11. 10:20:48

Rewolution5 írta:Ibranak barmikor benne van egy gol .....rem. az Atletico ellen mar be fog talani...elovigyazattosagbol a maradekok kozul a legjobb kezdot ..majd a biztos vezetes tudataban 2 meghatarozo jatekost cserelni: Messi-Pedro, Henry- Bojan, ..ennyi ..rem. sima gyozelem fog szuletni ........ :)
Remélem már a 60. percben jöhet Pedro és Bojan 0-3 után! :D
"Katalónia egy ország, a hadseregét pedig úgy hívják, FC Barcelona!"
/Sir Bobby Robson/
ab1daL
Director del Fútbol

2010.02.10. 21:20:42

katka írta:nem tudom kozuletek ki latogatja a totalbarcat, de felraktak egy nagyon jo kis egyoras riportfilmet ibrarol....
(foleg azoknak ajanlom akik szerint bekepzelt es kiallhatatlan...)
http://www.totalbarca.com/2010/intervie ... cumentary/
Nagyon jó kis film. :) ÉRdemes tényleg megnézni. Tényleg nagy cimbik Maxwellel, reméljük a hétvégén alkotnak együtt valamit. Hajrá Zlatan & Barca! ;)
katka
Barça B

2010.02.10. 19:58:39

nem tudom kozuletek ki latogatja a totalbarcat, de felraktak egy nagyon jo kis egyoras riportfilmet ibrarol....
(foleg azoknak ajanlom akik szerint bekepzelt es kiallhatatlan...)
http://www.totalbarca.com/2010/intervie ... cumentary/
Rewolution5
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2010.02.10. 16:33:32

Maxsteel666 írta:Szerintem jót tenne neki, ha az Atletico ellen csak a padról jönne be, így legalább ráébredhetne, hogy őt is ki lehet hagyni a csapatból egy fontos meccsen is!
Én egy Bojan-Henry-Messi támadótrióval állnék ki, talán Henry is magára találna középen, Bojanra pedig ráférne pár perc játék.
Ibranak barmikor benne van egy gol .....rem. az Atletico ellen mar be fog talani...elovigyazattosagbol a maradekok kozul a legjobb kezdot ..majd a biztos vezetes tudataban 2 meghatarozo jatekost cserelni: Messi-Pedro, Henry- Bojan, ..ennyi ..rem. sima gyozelem fog szuletni ........ :)
Kép
Maxsteel666
Jugador del Barça

2010.02.10. 10:15:14

Szerintem jót tenne neki, ha az Atletico ellen csak a padról jönne be, így legalább ráébredhetne, hogy őt is ki lehet hagyni a csapatból egy fontos meccsen is!
Én egy Bojan-Henry-Messi támadótrióval állnék ki, talán Henry is magára találna középen, Bojanra pedig ráférne pár perc játék.
"Katalónia egy ország, a hadseregét pedig úgy hívják, FC Barcelona!"
/Sir Bobby Robson/
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2010.02.09. 19:42:36

Érdemes megelsni...

Tudom, hogy youtube videó, de sok ember már elfelejtette, hogy Ibra milyen, ha jól játszik - nálunk. Szerintem 1 gól, és visszaáll, de amíg nem lő, addig egyre stresszesebb, és ezért nehezebben jön a gól, ezért... Értitek, ördögi kör :D Szerintem elsősorban bízni kell benne, és nem CSAK a rosszat kiemelni - mert azon röhögök, amikor valaki olyat ír, hogy "persze, jól passzol, meg technikás, de ezt most hagyjuk".

Én remélem, hogy a hétvégén is ő kezd majd - egy Messi-Bojan támogatással :D - és végre meglövi a gáttörő gólját. :D

Majdnem fél szezonon át bizonyította, hogy képes a Barca szintjén játszani - habár még van mit tanulnia -, és most sokan temetik... Szomorú, de ez van, ilyen a világ. Én bízok a Svédben, és remélem, hogy végre megtöri a "csendet", és visszatalál a régi formájához.

u.i.: Aki csak a mentalitását kritizálja, annak nem szól a nagyrésze a hsz-emnek, azzal gond van, ezt énis belátom. De véleményem szerint ez is azért van, mert el van keseredve, hogy nem tud gólt lőni, és ez kihat a mentalitására - ami természetesen nem mentség. De az utolsó meccsen pl eléggé sok lasztit szerzett meg, ezt is meg kell említeni azért... A fejlődés érezhető, szerintem max 3meccs, és megint tündökölni fog. Csak legyen igazam.. :roll:
DaveN
Jugador del Barça

2010.02.09. 18:03:28

socio66 írta:Nekem azért megnyugvást okoz,hogy ott elöl egy Ibrahimovic lófrál(még ha szó szerint is ezt csinálja néha..),akár jó formában van,akár nem. Fél éve van itt és máris zseniális dolgokat mutatott,sokszor leesett az állunk megoldásait látva. Most valami nem okés,de majd Pep helyrerakja, illetve ő maga is tenni fog azért,hogy a lehető legjobb formában legyen, elvégre azért jött,hogy címeket nyerjen.
Én bízom benne,örülök hogy itt van és szurkolok is a jó teljesítményéért, elvégre ő kell,hogy legyen az egyik fő letéteményese az idei sikereinknek.
Sokkal nagyobb értkéke lesz annak, ha majd tavasszal, a legfontosabb meccsek idejére lendül formába. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy máskor rosszul kéne játszania, de szerintem egyenlőre vészhelyzet azért még nincs.

Az viszont tényleg igaz, hogy egy milliárdokért igazolt világsztárnak minden körülmények között a maximumot kellene teljesítenie. És nagyon zavaró tud lenni az, amikor sétálgat a pályán mintha már rúgott volna 10 gólt... Samu küzdését nehéz felümúlni...
www.joszaki.hu

"Az emberek majd megvitatják, milyen volt a játékvezető, nekem azonban nincs erőm ehhez. Most csak élvezni akarom, amit elértünk." (Josep Guardiola)
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2010.02.09. 17:28:09

Tano írta:Sziasztok!!
sajnos csak most tudom néznia Getafe elleni meccset...és az első 20 perc le is telt....
de ebben a 20 percben Ibra elég jol játszik, hatalmas passzokat ad, kb lehetne 4-0 is ha a befejezés pontos...elhiszem, hogy itt mindenki pálcát tör a feje felett, mert nem szorja a gólokat, de az kicsit erős ha játékhoz se tesz hozzá, mert eddig csak amit én láttam pl ezena meccsen, teljesen jól és hasznosan tolja..pl elöbb ha Messi (kb 18-19. perc ) pontosabb, akkor bebassza Zlatan forintos labdáját.
Maxvell viszont lenyűgöz eddig.
1.: a kiemeltet mellőzd ezen a fórumon, kösz.

2.: abban a 20 percben ki is merül minden, amit a meccsen csinál. Amúgy az sem volt annyira jó, 2 labdát adott az egész meccsen, nekem ez kevés. Én már nagyon szeretném Bojant látni a kezdőben, mert ennél csak nagyon kevesen tudnak kevesebbet. :lol: (JELENLEGI Ibráról beszélek, az lenne a legjobb, ha kilábalna a rossz szériából és jobban összeszokna a többiekkel, mert Pep akkor is játszatni fogja. :) Én személy szerint Bojan belelendülésének örülnék a legjobban. :) )
Tano
Barça C

2010.02.09. 13:31:07

Sziasztok!!
sajnos csak most tudom néznia Getafe elleni meccset...és az első 20 perc le is telt....
de ebben a 20 percben Ibra elég jol játszik, hatalmas passzokat ad, kb lehetne 4-0 is ha a befejezés pontos...elhiszem, hogy itt mindenki pálcát tör a feje felett, mert nem szorja a gólokat, de az kicsit erős ha játékhoz se tesz hozzá, mert eddig csak amit én láttam pl ezena meccsen, teljesen jól és hasznosan tolja..pl elöbb ha Messi (kb 18-19. perc ) pontosabb, akkor bebassza Zlatan forintos labdáját.
Maxvell viszont lenyűgöz eddig.
balazsfoci
Jugador d'estrella

2010.02.09. 11:01:01

McLarenF1 írta:Az kicsit erős, hogy hátán vitte a csapatot. Az első öt fordulóban gólt szerzett, akkoriban még többet futkározott a pályán, mert bizonyítani akart. De a lelkesedés már a múlté. Amit az utóbbi hetekben, hónapokban produkál Eto'oért és 50 millióért cserébe... A világ legjobb csapatában középcsatárként... A Barcelonának sokkal több gólt kellene szereznie meccsenként, mert a csapat megadja/megadná a lehetőséget neki is, mint Messinek, csak Zlatannal ellentétben Messi feltalálja magát a pályán.
A kiemelt rész a lényeg. Meg van a lehetősége, bizalom is van felé, de sajna kevés amit nyújt. Még jó hogy van egy Messink meg Xavink meg Iniestánk, mert így van aki helyette is gólt lőjön. Ja Pedróról meg el is felejtkeztem. Adnám Bojannak a lehetőséget. Legalább egy félidőre. Azt amit Ibra eljátszik el tudná Bojan is. Sőt talán még dinamikusabban is mozogna a termeténél fogva.
duncan
Jugador del Barça

2010.02.09. 00:35:10

balazsfoci írta:Ibra megint halvány volt. Nem értem miért nem lehet padoztatni. Eladott rengeteg labdát, és amikor kiugratták(végre úgy hogy nem volt lesen), akkor is a rosszat választotta és még a kapust is meg akarta verni, holott csak el kellett volna mellette gurítani. Egy az egy ellen nem vert meg senkit, így alapvetően nem csinált sok mindent a meccsen. Volt 2 nagyon jó passza, de ez elvárható sztem ezen a szinten. Nem kell akkora csodálatot kifejezni a jó passzok miatt. És aki azt mondja hogy jól játszott na annak van óriási "okuláréja" vele szemben.
Igazad van ! Kiegészíteném annyival,hogy az itt emlegetett 2 "forintos labdája" közül a kényszerítő,amit Messivel megjátszottak elvárható ezen a szinten,ezt Xavi,Iniesta,Henry,Pedro, stb. is hasonló képen megoldotta volna.
Viszont egy csatárnál az,hogy 2 hónapig (kis túlzással) teljesen veszélytelen legyen a kapura elfogadhatatlan. Legutóbb a bajnokságban az Espanyol ellen talált be (december 12!!!!!),akkor is 11-esből. A kupában lőtt egy gólt a Sevillának és passz,amikor kellett volna eredménytelen volt.A BL-ben se nagyon jöttek a gólok,mindösszesen 1 ,az is egy vesztes meccsen. Kevésszer kerül helyzetbe,azt is elrontja. Ha nem változnak elég sürgősen a dolgok,akkor remélem kikerül a csapatból,mert ezt a szintet lassan Bojan is elérné vagy Henry (pedig ők sincsenek jó passzban). Az atletico ellen én már küldeném a padra.
McLarenF1
Barça C

2010.02.08. 17:41:36

Az kicsit erős, hogy hátán vitte a csapatot. Az első öt fordulóban gólt szerzett, akkoriban még többet futkározott a pályán, mert bizonyítani akart. De a lelkesedés már a múlté. Amit az utóbbi hetekben, hónapokban produkál Eto'oért és 50 millióért cserébe... A világ legjobb csapatában középcsatárként... A Barcelonának sokkal több gólt kellene szereznie meccsenként, mert a csapat megadja/megadná a lehetőséget neki is, mint Messinek, csak Zlatannal ellentétben Messi feltalálja magát a pályán.
balazsfoci
Jugador d'estrella

2010.02.08. 09:38:27

Ibra megint halvány volt. Nem értem miért nem lehet padoztatni. Eladott rengeteg labdát, és amikor kiugratták(végre úgy hogy nem volt lesen), akkor is a rosszat választotta és még a kapust is meg akarta verni, holott csak el kellett volna mellette gurítani. Egy az egy ellen nem vert meg senkit, így alapvetően nem csinált sok mindent a meccsen. Volt 2 nagyon jó passza, de ez elvárható sztem ezen a szinten. Nem kell akkora csodálatot kifejezni a jó passzok miatt. És aki azt mondja hogy jól játszott na annak van óriási "okuláréja" vele szemben.
Lezárt