Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jól van! 2 hétre vannak bontva a meccsek! Kedd: 2 meccs, szerda: 2 meccs, köv. kedd: 2 meccs, köv. szerda: 2 meccs!Rezi Torres írta:A következő meccsek dátuma jól van??? nem most lesz BL szerdán??
Nem, a dobozban jól van. 23.án lesz BLRezi Torres írta:A következő meccsek dátuma jól van??? nem most lesz BL szerdán??
énis észleltem, ráadásul lassabban is töltenek be.vargaakos írta:Ma elég gyakran írja ezt az oldal:
phpBB : Critical Error
Could not connect to the database
csak nekem?
A probléma nálam is fennáll, már tegnap is észrevehető volt, de ma már zavaróan sok betöltésén fordul elő, nálamvargaakos írta:Ma elég gyakran írja ezt az oldal:
csak nekem?
Nem,nekem is olyan..vargaakos írta:Ma elég gyakran írja ezt az oldal:
csak nekem?
Kivéve a cikk első mondatátvan Bommel írta: Szóval minden teljesen helyes.
Nézz utána, az EB-döntőn itt a nagydöntőre a 16-os mezőnyre gondolnakgergo9 írta:"Az ötösből egyedül talán a csehek nehezíthetik meg Xaviék dolgát, ám az évezred elején sokkal jobb formában pompázó cseh csapat mára már nem tartozik Európa szűkebb élmezőnyébe, így talán nem túlzunk, ha azt mondjuk, hogy egyenes az út Puyolék előtt az EB-döntőre."
Én szerintem meg igenBár ha elhanyagolhatónak vesszük a csoportkört, és az egyenes kiesést, akkor ok
Oda is van írva, hogy az időpont nem megerősített.LM10 írta:A következő meccseknél az Atletico és a Stuttgart meccseln nincs, viszont a Racing meccs időpontja nem jó. Eleve nincsen vasárnap 20 órás meccs+még a hivatalos oldalt sincs kitéve időpont.
Még nem volt.FtcSikiHun írta:Miért nem volt még 2009-es Év Szavazása?Vagy netán lemaradtam?
![]()
Nem maradtál le semmiről, ámbár nem tudom, mikor lesz ilyen szavazás, ha lesz egyáltalán.FtcSikiHun írta:Miért nem volt még 2009-es Év Szavazása?Vagy netán lemaradtam?
![]()
Köszi, javítvaFecooo írta:a Csigrinszkij interjúból:
„Carles Puyol, Rafael Márquez, Gabi Milito and Gerard Piqué mindannyian nagyon tapasztal játékosok.."
azért ennyire ne menjünk át angolba
a tapasztalt szónál meg lemaradt a -t
Nem nem, csak ennyi a teendő. Elég a forrás.kudu írta:Ha egy cikket átveszek az eurobarcáról a blogomra (a Fabregasosat), akkor elég, ha feltüntetetem a cikk végén, hogy eurobarca.hu, vagy mást is kell tennem?