Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Bocsi, nem bántásként akarom mondani, de ha JdS lövi a gólt akkor őt dicséred? Télleg nem bántás!Rivaldo11 írta:Ha csak a talentumot nézzük, Thiago kiemelkedik a fiatalok közül. Zseniális tehetség a srác, remlem nem pazaroljuk el. Lezser, de nem könnyelmű, megvan benne a hidegvér. Remekül lát a pályán, passzai élményszámba mennek, és 1vs1-ben is jó.
Mielőbb profi szerződést Neki is-és persze Jonathannak is.
Pár meccs alapján elég jól kiismerted.Rivaldo11 írta:Ha csak a talentumot nézzük, Thiago kiemelkedik a fiatalok közül. Zseniális tehetség a srác, remlem nem pazaroljuk el. Lezser, de nem könnyelmű, megvan benne a hidegvér. Remekül lát a pályán, passzai élményszámba mennek, és 1vs1-ben is jó.
igazad van, én is látok benne valamitRivaldo11 írta:Ha csak a talentumot nézzük, Thiago kiemelkedik a fiatalok közül. Zseniális tehetség a srác, remlem nem pazaroljuk el. Lezser, de nem könnyelmű, megvan benne a hidegvér. Remekül lát a pályán, passzai élményszámba mennek, és 1vs1-ben is jó.

igazad van , sokra viheti ő még...palesz77 írta:Thiago góljában benne volt minden, ami miatt nagy játékos lehet. A szitu úgy indult, hogy meghúzott egy cselt 2 ember között - bár ebben nem vagyok 100%-ig biztos, hogy ez az a szitu volt, csak volt egy ilyen csele kb a pálya ezen részén -, kipöttyintette mesterien Messinek, majd Barcaiskola szerint futott is helyezkedni...
Nagyon örülök a góljának, remélem megindul a szekér ezek utánSajna kétlem, mert ha nincs sérülés, még kerettag se lesz... Pedig megérdemelné, most is annyit dobott a játékon, hogy gól lett belőle
Remélem megkapja a szezon végén a profi szerződést, mert nekem már most egy kedvencem, nem akarom őt is az Arsenalban látni...

Ez tényleg hatalmas dolog lenne Dos Santos számára. Ha játszik, ha nem ilyen korban egy VB részvétel különleges élmény lenne és nagyon sokat tudna tanulni. Szokná a légkört, h milyen is valójában egy ilyen nagy torna.Bányász írta:"Előbbi figyelemmel követte a tréning egészét, utóbbi pedig azért látogatott el az edzőközpontba, hogy beszéljen Guardiolával arról, hogy Márquezre és Jonathan dos Santosra is számít a közelgő, dél-afrikai világbajnokságon."
.

JAh,utána meg jól pi... izé,hátsón lőtték egymást labdával.Hát köszikatalunya írta: azér innen láccik h hogy köszönnek az athletic-esek![]()
(ha vki nem látta vna: amikor a pályára ért thiago és jonathan akkor a kapunál a két pacsis köszönést használták gai-al és a többi játékossal)
azér innen láccik h hogy köszönnek az athletic-esek

Igen, de az ellenpéldából sokkal több van, akiket agyon sztároltak, aztán meg közepes, vagy annál gyengébb futballisták lettek. Meg sajnos a média is egyre nagyobb nyomást rak ezekre a fiatalokra, és sokan nem bírják. Ha vki már egyeneset bele tud rúgni a labdába, az új Pelé, Zidane, Maradona stb. lesz.Lionel85 írta:Ez tény, de azért már korán meglehet látni a tehetségeket, hiszen Messi, Bojan vagy Agüero is igen fiatalok hívta fel magára a szakemberek figyelmét. Ha már van egy gyerek, akiről beszélnek, már jelent valamit, de az is tény amit elmondtál, hogy nagyon sok munka kell ahhoz, hogy valaki elérje Messiék szintjét.CFirpo3 írta:Én speciel nem vagyok elájulva az ilyen csodagyerekektől..![]()
Ahhoz, hogy valaki "befusson", nem elég csak a tehetség, nagyon sok munka is kell hozzá, meg türelem. Nem azt mondom, hogy nem viszi semmire, de sok ilyen videót látni, az ilyen gyerekek többsége el szokott tűnni a süllyesztőben.
Egyébként nem feltétlenül kell 17/18 évesen elkezdeni beépíteni, nem mindenki olyan koránérő típus, mint pl. Messi vagy Fabregas.
Ez tény, de azért már korán meglehet látni a tehetségeket, hiszen Messi, Bojan vagy Agüero is igen fiatalok hívta fel magára a szakemberek figyelmét. Ha már van egy gyerek, akiről beszélnek, már jelent valamit, de az is tény amit elmondtál, hogy nagyon sok munka kell ahhoz, hogy valaki elérje Messiék szintjét.CFirpo3 írta:Én speciel nem vagyok elájulva az ilyen csodagyerekektől..![]()
Ahhoz, hogy valaki "befusson", nem elég csak a tehetség, nagyon sok munka is kell hozzá, meg türelem. Nem azt mondom, hogy nem viszi semmire, de sok ilyen videót látni, az ilyen gyerekek többsége el szokott tűnni a süllyesztőben.
Egyébként nem feltétlenül kell 17/18 évesen elkezdeni beépíteni, nem mindenki olyan koránérő típus, mint pl. Messi vagy Fabregas.

Jövő szezontól profi szerződést fog kapnibarca0417 írta:Én inkább arra lennék kíváncsi hogy Jeffren mit tudna, ha folyamatos játéklehetőséghez jutna. De ez most így elég valószínűtlennek tűnik, hogy megkapja ezt a lehetőséget. Pedig......
Nekem is ez volt az első dolog ami eszembe jutott.palesz77 írta:
Hát nemtudom. Totálisan saját és nem hozzáértő vélemény lesz - ilyen szinten nem látok bele az ifiképzésbe -, de nekem kicsit darabosnak tűnik a mozgása.
Ő középcsatárpalesz77 írta:Thiagonak - gondolom azonos posztjuk van, ő is irányító nem?katalunya írta:http://www.youtube.com/watch?v=cT-_0Ghj ... re=related
én neki jósolom a legnagyobb jövőtde ezt már említettem,de most egy (asszem olasz)tv-be volt utánpótlás grúz meccs és ott volt és ismét rákerestem...nagy játékos lesz

Szerintem meg inkább csatár ez a fickó.palesz77 írta:Hát nemtudom. Totálisan saját és nem hozzáértő vélemény lesz - ilyen szinten nem látok bele az ifiképzésbe -, de nekem kicsit darabosnak tűnik a mozgása. Most ez hülyén hangozat, de pl nem hiszem, hogy ezekkel a cselekkel akármire is menne egy Spanyol elsőosztályú csapat ellen. Thiagonak - gondolom azonos posztjuk van, ő is irányító nem? - pl sokkal természetesebb mozgása van, könnyedebben csinálja meg a cseleit - Sevilla ellen ezt meg is csodálhattuk... De ez csak saját meglátás, pici elfogultsággal is, mert én Thiagot képzelem el a jövő egyik Barca irányítójánakkatalunya írta:http://www.youtube.com/watch?v=cT-_0Ghj ... re=related
én neki jósolom a legnagyobb jövőtde ezt már említettem,de most egy (asszem olasz)tv-be volt utánpótlás grúz meccs és ott volt és ismét rákerestem...nagy játékos lesz
Hát nemtudom. Totálisan saját és nem hozzáértő vélemény lesz - ilyen szinten nem látok bele az ifiképzésbe -, de nekem kicsit darabosnak tűnik a mozgása. Most ez hülyén hangozat, de pl nem hiszem, hogy ezekkel a cselekkel akármire is menne egy Spanyol elsőosztályú csapat ellen. Thiagonak - gondolom azonos posztjuk van, ő is irányító nem? - pl sokkal természetesebb mozgása van, könnyedebben csinálja meg a cseleit - Sevilla ellen ezt meg is csodálhattuk... De ez csak saját meglátás, pici elfogultsággal is, mert én Thiagot képzelem el a jövő egyik Barca irányítójánakkatalunya írta:http://www.youtube.com/watch?v=cT-_0Ghj ... re=related