Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hali! Én köszönöm szépen, elég volt az írásod, meg annyi h Adam Sandler játszik benne. Megnéztem, és télleg jó kis film. Köszimiihii írta:Éjjel megnéztem a Ki nevet a végén (Funny People) c. filmet.
Adam Sandler és Seth Rogen a két főszereplő,akik stand up komédiásokat játszanak (biztos megerőltető volt mindkettőnek).MAjd' két és fél órás a múví és nekem nagyon bejött.Hatalmas szövegek vannak benne,de ez gondolom nem meglepő.Ezen kívül van egy drámaibb szál is a történetben,ami szintén a helyén van,jól együtt tud futni a két szál.
Bátran ajánlom mindenkinek!
Eszméletlen hogy milyen film az.sjd írta:Utána este elgondolkodtam, h az ablakomat milyen könnyű is betörni, így hogy nincs egy 30 centis fémlap előtte....levproff írta:Ma este megnézem a HBO-n a Legenda vagyok-ot.
Egyszer, mintha már láttam volna belőle részleteket és akkor nagyon tetszett, de most végre meg is tudom nézni teljesen.
Vélemény a filmrűl'?![]()
Nekem bejött (mondjuk azért az előző 1000 napot megcsinálhatnák egy -56 évados sorozatban, az se lenne rossz)
Utána este elgondolkodtam, h az ablakomat milyen könnyű is betörni, így hogy nincs egy 30 centis fémlap előtte....levproff írta:Ma este megnézem a HBO-n a Legenda vagyok-ot.
Egyszer, mintha már láttam volna belőle részleteket és akkor nagyon tetszett, de most végre meg is tudom nézni teljesen.
Vélemény a filmrűl'?
Nekem is egyre feljebb lép a ranglistámon,kumma jó filmjei vannak.Főleg mostanában,dömping jön ki tőle/vele.De nem is baj,amíg ilyen jóféle portékákban szerepel és teszi ezt igen frankón.Ilúvatar írta:nem véletlenül Gerard Butler a kedvenc színészem a top3 -banmiihii írta:Én meg a Csúf igazságot (The Ugly Truth) pótoltam az imént.
Nagyon tetszett,főleg Gerard Butler karaktere.Óriási figura![]()
skót akcetusa miatt imádom baromira
nem véletlenül Gerard Butler a kedvenc színészem a top3 -banmiihii írta:Én meg a Csúf igazságot (The Ugly Truth) pótoltam az imént.
Nagyon tetszett,főleg Gerard Butler karaktere.Óriási figura![]()
Nekem bejött,remélem feliratosan adják.Bár lehet nem mindenkinek jön be az hogy a film 75%ban egyedül van jelen a főszereplő.levproff írta:Ma este megnézem a HBO-n a Legenda vagyok-ot.
Vélemény a filmrűl'?
Ha már Gerard Butler...miihii írta:Én meg a Csúf igazságot (The Ugly Truth) pótoltam az imént.
Nagyon tetszett,főleg Gerard Butler karaktere.Óriási figura
Kanty!Nemrég kértél jó vígjátékot.Ez az![]()
Am merész váltás,h vígjátékot kértél tegnapelőtt és megnézted az Avatart meg A pankrátortEzeket ki ajánlotta?
![]()
![]()
A barátnőmmel nézem a vigjátékokatmiihii írta: Kanty!Nemrég kértél jó vígjátékot.Ez az![]()
Am merész váltás,h vígjátékot kértél tegnapelőtt és megnézted az Avatart meg A pankrátortEzeket ki ajánlotta?
![]()
![]()
Ezt a filmet megboldogult tinikoromban ha nem láttam 50szer, akkor egyszer sem, még mindig megvan VHSen valahol. Nem rossz, nem olyan, hogy egyszerre kommandós, buddhista szerzetes, robbantási szakember meg szakács és a többi, de pont ezért jó - meg aki szereti az ilyen NYC szegény negyedeiben játszódó akciófilmeket, azt a feelinget, amit mind az összesnek sajtája valahol, akkor ez is bejövős lehet.levproff írta:"Törvényre törve". Milyen film?Csak mert ma adja a Cool és azt mondják nem rossz.
Nagyon szeretem ezt a filmjét is S. S.-nak,mint ahogy a korábbiak közül nem egyet.Sztem legalább egyszeri nézésre mindenképpen érdemes,ha bírod az akciófilmeket.Fecooo írta:szígöl pista filmje, azokból az időkből, amikor még egész jó filmeket csinált. mondjuk nekem tőle a kedvencem az Ölve vagy halva. (szigorúan eredeti magyar szinkronnal, nem az új retkesklub-félével...)levproff írta:"Törvényre törve". Milyen film?Csak mert ma adja a Cool és azt mondják nem rossz.
egyszer meg lehet nézni ezt a Törvényre törve-t is, annyira nem rossz film
Nem 3D-ben néztem, lehet, h igazad van.fcbarca0827 írta: 3D-ben nézted? Mert ha nem, akkor lehet, hogy azért nem.![]()
Én, még sehogysem láttam, de tervbe van. (moziba3D-ben)
3D-ben nézted? Mert ha nem, akkor lehet, hogy azért nem.kanty írta:Avatar.
Nem nagyon foglalkoztatnak az ilyen tipusú filmek, de mivel még a csapból is ez folyik ezért megnéztem. Ettől sem vártam sokat és számomra nem is nyújtott sokat.Nem mondom, h nagyon rossz, de nekem nem jön be.
szígöl pista filmje, azokból az időkből, amikor még egész jó filmeket csinált. mondjuk nekem tőle a kedvencem az Ölve vagy halva. (szigorúan eredeti magyar szinkronnal, nem az új retkesklub-félével...)levproff írta:"Törvényre törve". Milyen film?Csak mert ma adja a Cool és azt mondják nem rossz.
Tényleg baromi jó film. Én karácsony előtt lestem meg. Nekem is nagyon bejött. Bár szerintem Woody-nak volt jobb filmje is már. Ilyen a boksz. Banderas-szal adja nagyon.Fecooo írta:megnéztem a Zombieland-et
Harrelson szlogenje: "vágjunk bele! "( két láncfűrésszel a kezében mondja ezt)
nagy dumája van a cowboy-nak
mondjuk kicsit morbid volt a Bill Murray-s jelenet![]()
nem volt rossz film! 10/8
Épp most ért véget nálam. Nos, úgy tűnik az utolsó évadban is végig káosz uralkodik majd, s semmi sem lesz világos a befejező epizód utolsó percéig. Ez azonban nem gond, többek közt ez a varázsa.fcbarca0827 írta: 37 mp. és lejön a Lost!
Érdekes... Nekem is tetszett az előző évad. (egész pontosan a 2. kedvenc évadom).ozsimiki írta:
meg is lestem én is, nagyon jó ez az évad, többeknek az előző nem érte el a 24 színvonalát,de nekem azzal sem volt bajom,viszont ezt tényleg jobbnak érzem eddig.
Na, ja!ozsimiki írta:remélem hamarosan kapunk egy jellegzetesen brutális Jack-es vallatást is, rég volt...bár most Reene is átváltott kegyetlenebbe,jót tett neki a depi...