Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Éni s ebben reménykedem, de szerintem erre nincs sok sansz! A Madrid elképesztően jó otthon idén. MeglátjukMezner2 írta:Van egy olyan érzésem hogy a Villareal ma nagy meglepetést fog okozni a Blancoknak hiába mondják hogy nincs pánik a Lyoni vereség sztem megtörte őket és a sárga tengeralattjárók kerete jelenlegi formájuk ellenére kiszabott erősSztem az elkövetkező fordulók közül most realitás az elönyünk növeléséről beszélni
nagy kár érte veszélybe kerülhet az EL helyLM10 írta:Óriási meglepetésre lemondott posztjáról Gregorio Manzano, a Real Mallorca vezetőedzője. Meg nem erősített hírek szerint a civilben pszichológus szakember felesége rákos, emiatt határozott úgy, hogy már a szezon előtt otthagyja a baleáriak kispadját.
Jobbulást a feleségének!
Ez egyébként érzékenyül érintheti a Mallorcát.
levproff írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... ja-2016422
Ezt hogy lehetett benézni?![]()
Spanyol bíro(k)!
én például örülök, hogy aznap is nézhetek meccset. nemhiszem, hogy azok az esti órák bárkit és annyira hazavágnának. persze most csak a saját érdekeimet nézem, nem a játékosokét.Egyáltalán ki örül ennek? Hétfőn is kell éjszakázni...
gondolj a keddi és szerdai kupameccsekreLM10 írta:Ez meg a másik. Remélem a hétfői meccsek nem 10-kor fognak kezdődni...messideco írta:Egyáltalán ki örül ennek?![]()
Hétfőn is kell éjszakázni...
Én össz-vissz 2 meccsen szereztem pontot, pedig ritkábban rakok az esélytelenebbnek tituláltra, mint az esélyesre...Fecooo írta:20. FORDULÓ
Tenerife–Zaragoza 1–3 (Hens 48., ill. Suazo 77.–11-es, Colunga 79., Lafita 83.)
Valladolid–Almería 1–1 (Arzo 80., ill. Crucat 12.)
Villarreal–Osasuna 0–2 (Juanfran 15., 85.)
Xérez–Mallorca 2–1 (Calvo 52., 79., ill. Webo 24.)
Getafe–Santander 0–0
tippmix-gyilkos forduló, sztem a tippjátékban is csődöt mondtam ma...
Spanyoléknál ez a módi. Ahol 9-re járnak munkába a legtöbben és este 8-kor van vacsi, ott nem késő a 22 órás kezdés (pláne szombaton). Ettől függetlenül nekünk valóban rossz, hogy ilyen későn van...