Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Egyáltalán nem lenne jó szerintem ha játszana a matracosok ellen. Minek? Ott lesz Puyol és az egyre inkább formába lendülő Milito. Az Atletico-nak elég gyors támadói vannak (Agüero-Forlán) és egy pillanat alatt ízekre szednék CsigátRewolution5 írta:tehetseges ..jo lenne ha az atletico ellen jatszana ....sokat segithet nekunk .....foleg most amikor kilikvidálódtak a védőink
Igen ez igaz,de helyezkedéssel lehet kompenzálni, ha megnézed Puyolon kívül egyik bekkünk sem túl gyors, szóval nem feltétlen ezen fog múlni. Viszont a cikkben,amiket mond az példamutató, ezt hívják hozzáállásnak! főleg olyan középsővédők mögött, mint itt vannak, más valszeg elkeseredne! Én drukkolok Jézusnak:)Léfe írta:Még fejlődhet, de a lassuságot csak kismértékben lehet fejleszteni és lassan. Itt nem falkában kell védekezni, hanem sokszor egy az egyben, és itt a gond azzal, hogy lassu.
Ma újra megnéztem a meccset, mert valami oknál fogva ma is volt Barca TV a Sportklubon...Etooka írta:Tizi-szitu...
Érdekes módon tavaly Pique is lassú és krülményes volt az elején, aztán láthattuk hogy bele jött...Léfe írta:Még fejlődhet, de a lassuságot csak kismértékben lehet fejleszteni és lassan. Itt nem falkában kell védekezni, hanem sokszor egy az egyben, és itt a gond azzal, hogy lassu.
Ez engem is érdekelne, mert szinte csak a végkifejletre tért vissza az élő kép és még ki sem ünnepeltük magunkat, de Capel már a tizenhatoson belül volt. (még a középkezdést kellett volna látnunk!)Mikaos írta: Még mindig fenntartanám a kérdésemet: ki látta az egész 11-es szituációt? Én nem láttam, youtube-n sem. Akkor mi alapján ítélkezünk?
Például az érdekelne, hogy Capel hogyan került Csigával szemben tök egyedül, mikor nem is Csiga embere volt? Ha egy védőt futóversenyre kényszerítenek, akkor csak a szabálytalankodás lehet a fegyver: egy csatár természetesen gyorsabb a védőjénél.
Teljesen egyetértek Veled.barcelonaforever írta:...
Csak nem volt 50ezer?! -remélem-. Nyilván volt pár főkolompos, aki elkezdte, és a "birka"-elv alapján a tömeg egy része is rákezdett a fütyülésre.barcelonaforever írta:.Lehet h egy kicsi túlzás ,de amit az a lelkes 50 ezer ember csinált nagyon elszomorított
kis off: Henry-ról mindenki úgy beszél, h húú de rossz volt első évében... nagyon rossz lehetett, mégis házi gólkirály lett minden sorozatot egybevéve...(igaz, Samu sérült volt szinte egész évben, Bojan első idénye volt a nagyoknál, R10 meg már csak bulizott...)ozsimiki írta:Egy bizonyos Henry ugyanúgy hátráltatta a csapatot az első fél évében,sőt...csak ő elől tette, Csigának is megvannak a hibái (remélem,h csak) MÉG.
én még bízok benne,bár megértem a kritizálókat is.
igazad van, én sem értem, egyszerűen annyira bizonytalan volt Caceres, hogy rossz volt nézni, össze vissza passzolta a labdákat, ráadásul előre egyáltalán nem játszott.kristop írta: Cáceresnek több ilyen hibája volt, nem is értem, hogy most miért szeretnék többen vissza. arra senki nem emlékszik, hogy amikor végre megkapta a lehetőségeket, akkor hátrafejelte a labdát a csatárnak meg mellécsúszkált 1v1es szituációkban?
Ja. Csak a kiemelt két úriember közben legendává vált-mégpedig az itteni teljesítménye alapján.Barcaforever írta: A szoksásos Barca igazolás, akit megvettünktöbb 10 millióért majd távozik harmad annyiért.Saviola,Riquelme,Rivaldo,Ronaldinho,Hleb.
istyke6 írta: Kepzeljetek magatokat a helyebe. Ukrajnabol jott ..... ott a foci milyen szinten van? Ido kell neki es tutko belejon.
azért a francia barátunk mind mutatott játékban, mind egyéni díjazásokban letett annyit az arsenalban, hogy merjük remélni, egyszer még nagyon hasznos lesz. jó, csigának is voltak jó meccsei, meg persze mindenkitől lehet remélni jobbat, de azért szerintem érződik a különbség.ozsimiki írta:Egy bizonyos Henry ugyanúgy hátráltatta a csapatot az első fél évében,sőt...csak ő elől tette, Csigának is megvannak a hibái (remélem,h csak) MÉG.
én még bízok benne,bár megértem a kritizálókat is.
ab1daL írta:Igen csak Piquét nem 25 milláért hoztuk el ha nem 5-ért.Amugy hajrá Csiga (vagy Dima by Pep
) bizonyítsd hogy helyed van ennél a klubnál!