Thierry Henry
- Capon
- Llegenda del Barça
Jelenleg 3 ember gyengélkedik a csapatban Csiga, Ibra, Henry.
Első kettőnél biztos vagyok a javulásban, Henryinél viszont nem.
Mióta itt van volt egy jó fél éve azt annyi. Amit meg most produkál azt szerintem bármelyik fiatal játékosunk képes utána csinálni. Ha ezt az embert nem Henrynek hívnák megkockáztatom legtöbbször a padra sem férne oda.
Első kettőnél biztos vagyok a javulásban, Henryinél viszont nem.
Mióta itt van volt egy jó fél éve azt annyi. Amit meg most produkál azt szerintem bármelyik fiatal játékosunk képes utána csinálni. Ha ezt az embert nem Henrynek hívnák megkockáztatom legtöbbször a padra sem férne oda.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Jaj már megint
Most új kifogás látott napvilágot: kiharcolja a sok szögletet! Hát persze...az már olyan szinte, mint egy 11-s. Tudjátok mit? Mindent lőjünk rá messziről, jó erősen, de középre, h a kapus csak kiütni tudja a labdát, ezáltal hozzájutunk az isteni szögletekhez.
Én nem akarom, h Henry ne játsszon, mert nyilván neki is jár a lehetőség, és így van esély, h formába lendüljön. De ne magyarázzuk már meg, h a jelenlegi formájában is jó, meg hasznos a csapatnak, mert ez nyilvánvaló, h nem így van

Most új kifogás látott napvilágot: kiharcolja a sok szögletet! Hát persze...az már olyan szinte, mint egy 11-s. Tudjátok mit? Mindent lőjünk rá messziről, jó erősen, de középre, h a kapus csak kiütni tudja a labdát, ezáltal hozzájutunk az isteni szögletekhez.
Egy elég korrekt válasz Cooltiszo kollégától:Akkor mit mondasz Guardioláról? Ő sem gondolja komolyan, csak poénból játszatja? pfff..
De egy kicsit kiegészítem: Ugye nem véletlen, h Pedro annyit játszik helyette. Viszont arra is van magyarázat, miért ad Pep ennyi lehetőséget Henrynek is. Nyilván bízik benne, h a francia visszanyeri a formáját, és azt legkönnyebben úgy teheti, ha játszik. De ez nem azt jelenti, h annyira elégedett lenne vele. Persze nem fogja nyilvánosan kritizálni őt, sőt, Guardiolától megszokhattuk, h ha megy szekér, akkor földön tartsa az embereket, ha nem megy, akkor meg a védelmébe veszi őket. Ezt nagyon jól csinálja.Az meg hogy biztos hasznos, mert játszik: igen, mert nincs jobb. Ettől még ez az egyik leggyengébb posztunk a fullos kezdőben. Elég sokat játszik amúgy helyette Pedro is, aki mezőnyben gyenge, befejezésben csillagos 5s. Bojan nem szélső. És ezzel ki is fújt a szélső poszt...
Én nem akarom, h Henry ne játsszon, mert nyilván neki is jár a lehetőség, és így van esély, h formába lendüljön. De ne magyarázzuk már meg, h a jelenlegi formájában is jó, meg hasznos a csapatnak, mert ez nyilvánvaló, h nem így van
- miihii
- KHAL
Persze,nem is azt mondom,h csak a fiataloknak kellene játszania.Annyira azért nem degradálom le Titit.De a huzamosabb előadása azt mondatja velem,h az ő posztján a leginkább bevethetőek a srácok,mivel egy kicsit lyukas ez az oldal...Mikaos írta:Lehet mozogni összevissza is...Nem véletlenül favorizálja őt Pep. A fiatalok nagyon ügyesek, de még sokat kell tanulniuk ebben is (Pep legutóbbi nyilatkozata amúgy). Lehet, hogy Pedro/Bojan rúg 1-1 gólt, de hogyha nem azt csinálják a meccsen, amit az edző megkövetel (és ami miatt mondjuk a csapat többi része szenved), akkor azzal nem lehet maximáisan elégedett az edző. (A példát feltételesen mondom, mert nem tudom, mi a valós háttere.)miihii írta:Elveszi a játékperceket azoktól,akik szintén tudnak ennyit mozogni,
Semmi köze a BARCÁhoz.Mikaos írta:Egyrészt még mindig nem értem, hogy ennek mi köze a Barcához. Kicsiben persze lemérhetők ezek, baráti társaság-függő, meg egyén függő. De többet nem jelenthetünk ki.miihii írta:Az arcoskodó gólörömei,pökhendi,arrogáns viselkedése nem nagyon jött be a népeknek.Ez nem biztos,h világjelenség,de kicsiben lemérhető a dolog.
Gergő Titivel kapcsolatban írta ezt sztem mellékszálként.Erre reagáltál és én is hozzáfűztem a véleményemet

Azért,mert h neked tiszta lap mindenki,aki idekerül,de másoknak szted nem.Régi sérelem miatt ír negatívat róla,aki ezt teszi,de te nem a régebben a playához fűződő érzelmeid miatt IS véded,hanem csak mert nálunk,tiszta lappal indulva olyan remek idényei vannak,h csak dícsérni lehet,és maximális megbecsülést érdemel...Mikaos írta:Mi az álszent? Ha észrevetted volna, én Ibrát is ugyanúgy védem, mint Henryt, vagy Csigrinszkijt, vagy akárkit. Nincs köze annak, hogy kinek drukkolok, vagy drukkoltam a múltban. Ha XY (akit jelenleg mondjuk nem kedvelek) idejönne, és sokan lehúznák, és én pedig azt látnám, hogy ő márpedig megcsinálja azt, ami a feladata nagyrészt, akkor ugyanúgy megvédeném.miihii írta:Az utsó mondatod meg egy kicsit álszent.Zenál szurkolóként megszeretted Henryt és most,h nálunk van,teljesen új lapot nyitottál neki,ugye?Gondolom azért is aggatták rád a "Henry ügyvédje" rangot...![]()
Sztem ha az a tíz hangos hülyeséget beszélne,akkor a halkabb 100 simán meg tudná győzni őket,h nem úgy van,ahogy gondolják.Biztos be lehet bizonyítani,h rosszul látják,akármilyen hangosak is.De sztem te is érzékelted itt,h nem a te látásmódod az etalonMikaos írta:Már megint ez a többség-duma...miihii írta:Akik az itteni teljesítménye alapján -és ehhez nem kell régi sérelem- lehúzzák,na ők a többség.Van 10 ember az Eurobarca fórumon aki így gondolja, és akkor most mit csináljak ezzel? Hagyjuk ezeket a kitalált statisztikákat
Én is ki tudok találni ilyen szépeket. Úgyis fordíthatom, hogy van 10 ember, aki hangosabb, mint a 100 halk, aki az én véleményemen van? Na, most melyikkel vagyunk előrébb?
Nincs ilyen, hogy "többség", meg "közutálat"... ha mutatsz konkrét és vállalható statisztikát, akkor van - egyébként nincs, és így nem vitaalap

Akkor utálj...maister6000cm3 írta:Te jó ég... Hogy utálom azokat akik azzal jönnek hogy "csak egy szögletet tud kicsikarni."miihii írta:....Vagy egyedül elviszi és max egy szöglet lesz a jól bevált formula nála.
Engem sem szerethet mindenki,de ez nem is célom

A felvetésed többi részére ajánlom figyelmedbe Kalap kollega és b99 úr postjait.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
-
- Barça B
ki a favorit?
nem tudok statisztikát de szerintem pedro több percet játszott mint henry
ha henry szögletet harcol ki az a baj ha vissza passzol az a baj ha megpróbál cselezni és elveszti akkor meg az
ja és msotanában már az arsenalos korszaka sem tetszik az embereknek mert arrogáns volt meg stb
ezeket hagyjuk már el
kösz
nem tudok statisztikát de szerintem pedro több percet játszott mint henry
ha henry szögletet harcol ki az a baj ha vissza passzol az a baj ha megpróbál cselezni és elveszti akkor meg az
ja és msotanában már az arsenalos korszaka sem tetszik az embereknek mert arrogáns volt meg stb
ezeket hagyjuk már el
kösz
messi, henry, eto'o
ennyi a lényeg
ennyi a lényeg
- Chino
- Llegenda del Barça
Lehet mozogni összevissza is...Nem véletlenül favorizálja őt Pep. A fiatalok nagyon ügyesek, de még sokat kell tanulniuk ebben is (Pep legutóbbi nyilatkozata amúgy). Lehet, hogy Pedro/Bojan rúg 1-1 gólt, de hogyha nem azt csinálják a meccsen, amit az edző megkövetel (és ami miatt mondjuk a csapat többi része szenved), akkor azzal nem lehet maximáisan elégedett az edző. (A példát feltételesen mondom, mert nem tudom, mi a valós háttere.)Mikaos írta:miihii írta:Elveszi a játékperceket azoktól,akik szintén tudnak ennyit mozogni,
miihii írta:
Az persze hülyeség, hogy sokan Henry-ra haragszanak mert elveszi a lehetőséget a fiatalok elől. Nem ő dönti el hogy játszon vagy nem, profi focista aki azt teszi amiért fizetik, ha néha kevesebb sikerrel is. (megjegyzem ugyanez megy a Sergi-Touré témában is) Viszont az a része a hsz-nek hogy nem azt csinálják amit az edző követel egy kicsit erősnek érzem. Pedro esetében még igazat is adhatnék neked, de ott van Bojan. Minden második meccsen kap 2 percet. Így lehet valamit is csinálni? Lehet szócsatát vívni és hipotéziseket felállítani, de egyedül Pep tudja miért Henry a favorit. Az eredmények majd vagy őt igazolják vagy nem. A szezon végén több értelme lesz erről vitázni szvsz.
Forca Barca!!!!
Tény, hogy állított labdából gyenge a csapat. Viszont mrgfordítva a gondolatmenetedet, Henry a hibás, amiért a "jó" megoldás helyett (akár jó középre adás, akár csel, és elindulni befelé) a "rosszat" választja (kiharcolja a szögletet).maister6000cm3 írta:Te jó ég... Hogy utálom azokat akik azzal jönnek hogy "csak egy szögletet tud kicsikarni." tegyük fel, Henry egy meccsen megcsinálja ugyanazt 10x, abból a tíz esetből 8 szöglet lesz. (ez így van...) és szerintetek Henry hibája, hogy a CSAPAT nem tud 8 szögletből egy nyamvadt gólt sem szerezni??? Mert szerintem nem! Vagy nézzük csak a szabikat amit kiharcol...Igenis hasznos, mert rengeteg lehetőséget teremt a gólszerzésre, de sajnos a szögletgólok, és a szabigólok nem az erősségünk. De attól ez még nem Henry hibája! Az meg hogy Pedro jobb nála... szvsz hülyeség...

Szerintem nem vita tárgya, hogy gyenge a francia, és nyáron hoznak a helyére valakit, viszont azt sem hiszem, hogy annyira gyenge lenne, mint itt az sokan állítják hétről hétre (? - ill. csak gondolom, olvasni nem igazán szoktam).
Annyival több lehetőséget kap Henry, mint a két fiatal, hogy nem akarom elhinni, hogy ez csupán Pep hülyesége, mint ahogyan ezt sokan állítják. Biztosan van valami, amivel Henry hasznosabb, mint Bojan, vagy Pedro (főleg, hogy a fórumon is felütötte a fejét több összeesküvés elmélet is, mely szerint Pepnek vannak emberei, meg vannak olyanok, akiket nem igazán kedvel, mert mondjuk Rijkaard igazolta őket. És erre itt van a Rijkaardnál érkezett Titi, aki látszólag kevés, a helyére meg van két rohadt tehetséget, saját nevelés, mégsem ők játszanak...

Na, de ma este majd bizonyhat. Vagy egy újabb több oldalas csatát vívhattok, hogy Henry jó-e vagy sem.

Én vagyok az egyik legnagyobb Henry fan itt a fórumon, de amit írtál szvsz hülyeség, mert egy Barca támadónak nem csak ennyit kell tennie. Ennyi erővel Ibrától is csak ennyit vársz el? Szerintem nem.maister6000cm3 írta:
Te jó ég... Hogy utálom azokat akik azzal jönnek hogy "csak egy szögletet tud kicsikarni." tegyük fel, Henry egy meccsen megcsinálja ugyanazt 10x, abból a tíz esetből 8 szöglet lesz. (ez így van...) és szerintetek Henry hibája, hogy a CSAPAT nem tud 8 szögletből egy nyamvadt gólt sem szerezni??? Mert szerintem nem! Vagy nézzük csak a szabikat amit kiharcol...Igenis hasznos, mert rengeteg lehetőséget teremt a gólszerzésre, de sajnos a szögletgólok, és a szabigólok nem az erősségünk. De attól ez még nem Henry hibája! Az meg hogy Pedro jobb nála... szvsz hülyeség...
Kész, nem megy neki, ennyi. Hiába találunk mi ki mentségeket, semmi értelme. Biztos megvan az oka, hogy miért így teljesít, de mi nem tudhatjuk.
Én nem tudok haragudni amiatt rá, hogy nem megy neki, mert látom hogy küzd és "meghal" a pályán.
Bízom benne, és Pep is töretlenül bízik benne, szóval játszani fog, és azért mert játszik nem őt kell szidni. Nekem ez nem tetszik, h úgy álítjátok be hogy: ez a csúnya idős bácsi, - aki mellesleg sz.rt se tud, és soha se tudott semmit - elveszi a lehetőségeket a fiatalok elől. Ő játszik igen, de azért mert a Mester úgy akarja.
-
- Director del Fútbol
Nem Henry hibája, hogy nem tudunk annyira szögletből gólokat szerezni (bár ő is fejelhetne,de ez mind1:D). Viszont ezt mindenki tudja, ő is, meg más is. Nem szabad feltétlen a szögletekre játszani,mert az nekünk nem jó. Henry szidásában nem adok annyira igazat senkinek, mert én is azt hiszem,h lesz még jobb és most sem rossz, de ettől még pont ebben nincs igazad. Amikor szögletet harcol ki az nekünk nem jó és ő is hibázik ezzel!maister6000cm3 írta:Te jó ég... Hogy utálom azokat akik azzal jönnek hogy "csak egy szögletet tud kicsikarni." tegyük fel, Henry egy meccsen megcsinálja ugyanazt 10x, abból a tíz esetből 8 szöglet lesz. (ez így van...) és szerintetek Henry hibája, hogy a CSAPAT nem tud 8 szögletből egy nyamvadt gólt sem szerezni??? Mert szerintem nem! Vagy nézzük csak a szabikat amit kiharcol...Igenis hasznos, mert rengeteg lehetőséget teremt a gólszerzésre, de sajnos a szögletgólok, és a szabigólok nem az erősségünk. De attól ez még nem Henry hibája! Az meg hogy Pedro jobb nála... szvsz hülyeség...miihii írta:....Vagy egyedül elviszi és max egy szöglet lesz a jól bevált formula nála.
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
maister6000cm3 írta:Te jó ég... Hogy utálom azokat akik azzal jönnek hogy "csak egy szögletet tud kicsikarni." tegyük fel, Henry egy meccsen megcsinálja ugyanazt 10x, abból a tíz esetből 8 szöglet lesz. (ez így van...) és szerintetek Henry hibája, hogy a CSAPAT nem tud 8 szögletből egy nyamvadt gólt sem szerezni??? Mert szerintem nem! Vagy nézzük csak a szabikat amit kiharcol...Igenis hasznos, mert rengeteg lehetőséget teremt a gólszerzésre, de sajnos a szögletgólok, és a szabigólok nem az erősségünk. De attól ez még nem Henry hibája! Az meg hogy Pedro jobb nála... szvsz hülyeség...miihii írta:....Vagy egyedül elviszi és max egy szöglet lesz a jól bevált formula nála.
teljesen igazad van... egyetlen problemaja az h lassu ,,de ezen mar változtatni nem lehet .... amugy az elkepzelesei naon is jok ... én még egy rovid ideig szeretném élvezni a facseleit

- maister6000cm3
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
Te jó ég... Hogy utálom azokat akik azzal jönnek hogy "csak egy szögletet tud kicsikarni." tegyük fel, Henry egy meccsen megcsinálja ugyanazt 10x, abból a tíz esetből 8 szöglet lesz. (ez így van...) és szerintetek Henry hibája, hogy a CSAPAT nem tud 8 szögletből egy nyamvadt gólt sem szerezni??? Mert szerintem nem! Vagy nézzük csak a szabikat amit kiharcol...Igenis hasznos, mert rengeteg lehetőséget teremt a gólszerzésre, de sajnos a szögletgólok, és a szabigólok nem az erősségünk. De attól ez még nem Henry hibája! Az meg hogy Pedro jobb nála... szvsz hülyeség...miihii írta:....Vagy egyedül elviszi és max egy szöglet lesz a jól bevált formula nála.

- Cooltiszo
- Entrenador del Barça
Én mindig is szerettem Henryt. A Ronaldo felvillanásoktól eltekintve a legzseniálisabb csatárnak tartottam a 2000es években.
Viszont a Barcában meg se közelítette régi önmagát. Ennek egyik fő oka a gyorsaságának a csökkenése, mert amíg mindenkinél gyorsabb volt a cselei zseniálisnak tűntek, most max szöglet lesz belőle. A lövései sem az igazaiak, ez már érdekesebb miért van így. Ami még ellene szolgált végig az a játékrendszer. Ő nem klasszikus balszélső, ami nem feltétlen baj, (lásd Ronnie és most Messi), de valahogy kicsit idegen ez tőle, de a középcsatár poszton se volt az igazi itt.
Az meg hogy biztos hasznos, mert játszik: igen, mert nincs jobb. Ettől még ez az egyik leggyengébb posztunk a fullos kezdőben. Elég sokat játszik amúgy helyette Pedro is, aki mezőnyben gyenge, befejezésben csillagos 5s. Bojan nem szélső. És ezzel ki is fújt a szélső poszt...
Viszont a Barcában meg se közelítette régi önmagát. Ennek egyik fő oka a gyorsaságának a csökkenése, mert amíg mindenkinél gyorsabb volt a cselei zseniálisnak tűntek, most max szöglet lesz belőle. A lövései sem az igazaiak, ez már érdekesebb miért van így. Ami még ellene szolgált végig az a játékrendszer. Ő nem klasszikus balszélső, ami nem feltétlen baj, (lásd Ronnie és most Messi), de valahogy kicsit idegen ez tőle, de a középcsatár poszton se volt az igazi itt.
Az meg hogy biztos hasznos, mert játszik: igen, mert nincs jobb. Ettől még ez az egyik leggyengébb posztunk a fullos kezdőben. Elég sokat játszik amúgy helyette Pedro is, aki mezőnyben gyenge, befejezésben csillagos 5s. Bojan nem szélső. És ezzel ki is fújt a szélső poszt...
Lehet mozogni összevissza is...Nem véletlenül favorizálja őt Pep. A fiatalok nagyon ügyesek, de még sokat kell tanulniuk ebben is (Pep legutóbbi nyilatkozata amúgy). Lehet, hogy Pedro/Bojan rúg 1-1 gólt, de hogyha nem azt csinálják a meccsen, amit az edző megkövetel (és ami miatt mondjuk a csapat többi része szenved), akkor azzal nem lehet maximáisan elégedett az edző. (A példát feltételesen mondom, mert nem tudom, mi a valós háttere.)miihii írta:Elveszi a játékperceket azoktól,akik szintén tudnak ennyit mozogni,
Egyrészt még mindig nem értem, hogy ennek mi köze a Barcához. Kicsiben persze lemérhetők ezek, baráti társaság-függő, meg egyén függő. De többet nem jelenthetünk ki.miihii írta:Az arcoskodó gólörömei,pökhendi,arrogáns viselkedése nem nagyon jött be a népeknek.Ez nem biztos,h világjelenség,de kicsiben lemérhető a dolog.
Mi az álszent? Ha észrevetted volna, én Ibrát is ugyanúgy védem, mint Henryt, vagy Csigrinszkijt, vagy akárkit. Nincs köze annak, hogy kinek drukkolok, vagy drukkoltam a múltban. Ha XY (akit jelenleg mondjuk nem kedvelek) idejönne, és sokan lehúznák, és én pedig azt látnám, hogy ő márpedig megcsinálja azt, ami a feladata nagyrészt, akkor ugyanúgy megvédeném.miihii írta:Az utsó mondatod meg egy kicsit álszent.Zenál szurkolóként megszeretted Henryt és most,h nálunk van,teljesen új lapot nyitottál neki,ugye?Gondolom azért is aggatták rád a "Henry ügyvédje" rangot...![]()
Már megint ez a többség-duma...miihii írta:Akik az itteni teljesítménye alapján -és ehhez nem kell régi sérelem- lehúzzák,na ők a többség.

Akkor mit mondasz Guardioláról? Ő sem gondolja komolyan, csak poénból játszatja? pfff...LG írta:De ezen a szinten ez igenis 0. Cruyff meg rendes, h megvédi, de nem hinném, h komolyan gondolja
Szerinted. De van másik "10 ember", aki meg azt mondja, hogy nem. Ezért nem teszek különbséget a két eset (Henry - Ibra) között, mert ugyanazt látni mindkét esetben - csupán mások az emberek. Mindenki ugyanazt fújja, hogy ez nem elég ide...Ibránál ugye a kedvenc, hogy "nem fut, és áll egy helyben" - ami megint butaság szerintem, de ez most OFF.LG írta:Nekem többet ér, ha vki nem szakad meg, de azért van egy-két értékelhető megmozdulása, pl. az általad említett Ibra ilyen.
Ja. Megszólták az angolok, hogy nem örül a góljainak megfelelően. Fut egy kört és "telefonál". A válasza: "Focista vagyok ez a dolgom."
Jómagyarosan megy az észosztás. Csak azt felejtjük el, hogy ez a saját véleményünk. Nem kell provokatív módon ráerőltetni másra.
Gondolok a titulusaggatáson át a sz@r ez a csapat ezekkel az játékosokkal ízű hozzászólásokra. Ha Ibra vagy Henry Vagy Messi stb... "bebénul" akkor is Barca játékos akinek még a wc-n is szorítok. Igazi kivégző hangulat lett itt is. Azt javaslom ha nem megy valamely kedvencnek biztassuk, ha meg megy dicsérjük. Az utálkozást hagyjuk a Madridra.
Jómagyarosan megy az észosztás. Csak azt felejtjük el, hogy ez a saját véleményünk. Nem kell provokatív módon ráerőltetni másra.
Gondolok a titulusaggatáson át a sz@r ez a csapat ezekkel az játékosokkal ízű hozzászólásokra. Ha Ibra vagy Henry Vagy Messi stb... "bebénul" akkor is Barca játékos akinek még a wc-n is szorítok. Igazi kivégző hangulat lett itt is. Azt javaslom ha nem megy valamely kedvencnek biztassuk, ha meg megy dicsérjük. Az utálkozást hagyjuk a Madridra.
Arsene Wenger: "Különleges játékos. Felülmúlhatatlan fizikai es technikai tulajdonságokkal bír. Ráadásul a futball szerelmese, ami a numero 1-gyé teszi a világon".
De ezen a szinten ez igenis 0. Cruyff meg rendes, h megvédi, de nem hinném, h komolyan gondolja. De legalább ilyen embereknek, mint te ismét egy buta kifogás.Na, épp erről beszélt Cruyff. Hogy ami nullának látszik, az nem biztos, hogy nulla.
Guardiola sem véletlenül játszatja...Cruyff sem véletlenül mondja, hogy miért jó Henry még így is. Természetesen mindenki többet vár tőle (meg mostanában Ibrától is), de hogy nullát csinál...az még szerintem is túlzás, pedig én nem is vagyok szakember.
De azért most tényleg azt magyarázod, h semmi hasznosat nem csinál, de közbe megdöglik a pályán, és ennek kéne örülni? Nekem többet ér, ha vki nem szakad meg, de azért van egy-két értékelhető megmozdulása, pl. az általad említett Ibra ilyen.
- miihii
- KHAL
Több megbecsülést érdemelne?Mire?Mikaos írta: Én sem azt mondom, hogy Henry legyen állandóan kezdő...csak kicsivel több megbecsülést érdemelne, itt. Attól még, hogy nem tudjuk/értjük, mit csinál a pályán - attól még ő csinál valamit.
Sztem a többségünk úgy értékel egy playát,h nézi a teljesítményét.És ha vki igen halovány produktumot vonultat fel az ittléte éveinek nagy hányadában,akkor azt érthetően nem fogja a tenyerén hordozni annyira a nép.Cruyff úrral semmi pénzért nem vitatkoznék,annál nagyobb szakember ő.De ebben az esetben másképp látjuk.Igaz,h ő a helyszínen,én meg TV-n keresztül,de itthonról nem úgy tűnik,h elégséges a bal szélre.Annyi a javára írandó,h amikor nem is megy neki -tehát bántóan sokszor/huzamos ideig- ,akkor legalább fut,mozog.De ez önmagában kevés sztem az üdvösséghez.Elveszi a játékperceket azoktól,akik szintén tudnak ennyit mozogni,csak neadjisten esetleg még gólt is lőnek,illetve össze tudnak időnként játszani a társakkal.Titi is,csak legtöbbször hátra.Vagy egyedül elviszi és max egy szöglet lesz a jól bevált formula nála.
Nem nyújtom,ez már párszor le lett zongorázva...
A lényeg,h a megbecsülést ki kell érdemelni.És egyelőre az itteni munkájával nem igazán tudta ezt elérni,mert ahhoz kevés egy jó fél szezon.Főleg úgy,h utána jön egy olyan fél idény,mint az eddigi.
Szal azért kéne az a nagy megbecsülés,mert az Ágyúsoknál isten volt,itt meg egy gyenge kínai koppintása annak az Henrynak!?
Angol futball kedvelőként anno elég sok emberrel beszélgettem,aki vmely szigetországi csapatnak szurkolt.Meg olyanokkal is akik nem innét választottak csapatot,de követték a bajnokságot....Arsenal szurkereken kívül nem nagyon volt olyan aki nagyon csípte volna Titit.Az arcoskodó gólörömei,pökhendi,arrogáns viselkedése nem nagyon jött be a népeknek.Ez nem biztos,h világjelenség,de kicsiben lemérhető a dolog.Mikaos írta:Számomra nem egyértelmű, hogy mit jelent a közutálat - úgy értem, hogy mérhető le? Én nem hiszek ebben. Nem érdemes általánosítani. Az, hogy te mit éreztél iránta régen, az a te dolgod - de nem köz-probléma. Az a baj, hogy én legtöbbször ezt érzem az Henry-kritizálóknál, hogy mintha ott lenne valami régi sérelem mindig. És sajnos ugyanezt érzem Ibránál is... Meg engem sosem érdekelt, hogy egy játékosunk mit csinált régen, vagy egy másik csapatban: ha itt jól viselkedik, akkor számomra ő jó ember. Nem érdekel, hogy Henry/Ibra/Alves/stb mit csináltak máskor, máshol.gergo9 írta:Az hogy emberileg milyen az sem egyértelmű míg az Arsenalban volt eléggé közutálatnak örvendett , nagyképű arrogáns stb stb Itt a Barca-ban megjavult vmennyire de pl írek elleni magánszáma nem is feltétlenül a kezezés hanem ami utána volt.
Az utsó mondatod meg egy kicsit álszent.Zenál szurkolóként megszeretted Henryt és most,h nálunk van,teljesen új lapot nyitottál neki,ugye?Gondolom azért is aggatták rád a "Henry ügyvédje" rangot...

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Na, épp erről beszélt Cruyff. Hogy ami nullának látszik, az nem biztos, hogy nulla.gergo9 írta:Az a baj ezzel hogy magyarázkodásnak tűnik hogy miért jobb ha Henry van a pályán mint pl a pályakarbantartó. Értsd mivel több mint a nulla.Mikaos írta: ...
Guardiola sem véletlenül játszatja...Cruyff sem véletlenül mondja, hogy miért jó Henry még így is. Természetesen mindenki többet vár tőle (meg mostanában Ibrától is), de hogy nullát csinál...az még szerintem is túlzás, pedig én nem is vagyok szakember.
ezzel egyetértek, félig. Baj, hogy egyikük sem igazi balszélső, nem biztos, hogy kiválthatnánk velük véglegesen a balszélső posztot. Próbát lehet, hogy megérné.gergo9 írta:miközben egy Bojan egy Pedro a padon ül és ha folyamatos játéklehetőséghez jutnának simán meg lenne rá az esély hogy nyáron nem kéne többtízmillióér balszélsőt nézni
Én sem azt mondom, hogy Henry legyen állandóan kezdő...csak kicsivel több megbecsülést érdemelne, itt. Attól még, hogy nem tudjuk/értjük, mit csinál a pályán - attól még ő csinál valamit. Cruyff is azt mondta, hogy mindig az a legegyszerűbb, ha a látható teljesítményt (gól) ítéljük meg. Meg azt sem értem ezzel, hogy Pepről igazán tudhatjuk, hogyha valaki nem felel meg neki, és nem követi a tanácsait, azt leszedi a pályáról kérdezés nélkül. Pep is tudja, hogy miért van fenn Henry a pályán. Nem fontos azt nekünk, laikusoknak érteni. Mondjuk én nekem tök egyezik a véleményem Cruyff-fal: Henry munkabírása példátlan, és nagyon sokat segít még mindig az állandó elmozgásaival. Úgy értem: nem véletlen, ha a pálya egyik részén egyszer csak emberfölénybe kerül a Barca... nincsenek véletlenek.
Számomra nem egyértelmű, hogy mit jelent a közutálat - úgy értem, hogy mérhető le? Én nem hiszek ebben. Nem érdemes általánosítani. Az, hogy te mit éreztél iránta régen, az a te dolgod - de nem köz-probléma. Az a baj, hogy én legtöbbször ezt érzem az Henry-kritizálóknál, hogy mintha ott lenne valami régi sérelem mindig. És sajnos ugyanezt érzem Ibránál is... Meg engem sosem érdekelt, hogy egy játékosunk mit csinált régen, vagy egy másik csapatban: ha itt jól viselkedik, akkor számomra ő jó ember. Nem érdekel, hogy Henry/Ibra/Alves/stb mit csináltak máskor, máshol.gergo9 írta:Az hogy emberileg milyen az sem egyértelmű míg az Arsenalban volt eléggé közutálatnak örvendett , nagyképű arrogáns stb stb Itt a Barca-ban megjavult vmennyire de pl írek elleni magánszáma nem is feltétlenül a kezezés hanem ami utána volt.
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Az a baj ezzel hogy magyarázkodásnak tűnik hogy miért jobb ha Henry van a pályán mint pl a pályakarbantartó. Értsd mivel több mint a nulla. Régen rossz ha ennyit várunk el a Barca balszélsőjétól. Nem feltétlenül csak Henry-re vagyok kiakadva hanem magára a helyzetre is hogy ilyen teljesítménnyel kénytelen vagyok végig nézni hétről hétre a 90percnyi szenvedését miközben egy Bojan egy Pedro a padon ül és ha folyamatos játéklehetőséghez jutnának simán meg lenne rá az esély hogy nyáron nem kéne többtízmillióér balszélsőt néznigergo9 írta:Mikaos írta: ...
Egyetlen egyszer látthatuk csúcsformában a tavalyi klasszikuson, az tényleg a legjobb Henry volt sz*rrá is szivatta a Madridi védelemét Ramosostól, Diarrástól. Persze voltak ezen kívül is kiváló meccsei , továbbra is tartom a tavalyi tavasz volt az egyedüli elfogadható időszak Henry-hoz képest.
Potenciált sem látom benne hogy komoly húzóereje lenne a csapatnak a béelben, túlságosan lelassult hozzá.
Pepnek sokat számít a rutin ..mint pl: Henry esetében

-
- Director del Fútbol
Az a baj ezzel hogy magyarázkodásnak tűnik hogy miért jobb ha Henry van a pályán mint pl a pályakarbantartó. Értsd mivel több mint a nulla. Régen rossz ha ennyit várunk el a Barca balszélsőjétól. Nem feltétlenül csak Henry-re vagyok kiakadva hanem magára a helyzetre is hogy ilyen teljesítménnyel kénytelen vagyok végig nézni hétről hétre a 90percnyi szenvedését miközben egy Bojan egy Pedro a padon ül és ha folyamatos játéklehetőséghez jutnának simán meg lenne rá az esély hogy nyáron nem kéne többtízmillióér balszélsőt nézniMikaos írta: ...
Egyetlen egyszer látthatuk csúcsformában a tavalyi klasszikuson, az tényleg a legjobb Henry volt sz*rrá is [auto_cenzúra] a Madridi védelemét Ramosostól, Diarrástól. Persze voltak ezen kívül is kiváló meccsei , továbbra is tartom a tavalyi tavasz volt az egyedüli elfogadható időszak Henry-hoz képest.
Potenciált sem látom benne hogy komoly húzóereje lenne a csapatnak a béelben, túlságosan lelassult hozzá.
Az hogy emberileg milyen az sem egyértelmű míg az Arsenalban volt eléggé közutálatnak örvendett , nagyképű arrogáns stb stb Itt a Barca-ban megjavult vmennyire de pl írek elleni magánszáma nem is feltétlenül a kezezés hanem ami utána volt.
Először mindig a "buta" ujjal mutogatások vannak, aztán max. csak utána jöhetnek a "buta" kifogásokLG írta:Hát ez megint fájdalmat okoz nekem![]()
Annyi butaságot ki tudtok találni Henry-val kapcsolatban, ha nem megy neki a játék.

Cruyff megint nagyon szimpatikusan nyilatkozott (számomra). Amíg az eurobarcán nem lesz (vagy ha egyáltalán nem lesz, akkor azért: ), elmondom a lényegét tömören.
Henry és Ibra védelmében szólt. Szerinte mindig is lesznek ujjal mutogatások

Szerinte Henrynál az van, hogy amíg Alves és Messi viszi a jobb oldalt, addig Henry természetesen eltűnik a kameráról. De az nem azt jelenti, hogy ő akkor nem csinál semmit, és áll egy helyben, vagy hogy nincs is a pályán. Óriási a munkabírása ("meghal a pályán" - ezt a kifejezést használta Cruyff), és mindig megnyitja a területeket a mozgásaival.
Ibráról pedig azt mondta (csak nagyon röviden, mert kissé OFF), hogy: igaz, nem lő gólt mostanában, de neki is kielégítő a mozgása elől, labdatartásban is részt vesz, asszisztál.
Összegzésül megállapította, hogy amikor támadókról beszélünk, akkor nem minden a gól. Bár tény, hogy az a legfontosabb, és azt a legegyszerűbb megítélni, hogy ki mennyi gólt lő, de nem csak ez a támadók kötelessége.
-
- Director del Fútbol
Emberek! Azért meddő ez a vita, mert azzal senki sem vitázik, hogy nem megy neki a játék! Akkor miért kell kifogásokat keresni? Egyszerűen nem megy, ettől még nem lesz kevesebb az imádott sztárotok (én is nagyon szeretem,de nem bálványozom)! Ettől még emberileg ugyanaz marad, aki alázatosan hajt, aki nagy betűs EMBER a zsenialitása mellett. Talán tudomásul vehetjük, hogy az az Henry, akibe beleszerettünk, vagy szeretettek inkább, évekkel ezelőtt, az kb 2007-ben eltűnt, már nem az aki volt játékban, és ez a kulcs. Egyébként pedig ugyanaz a példakép (ezen csak az írek elleni eset változtathat picit,de azt ne kezdjük el, én megtettem volna a helyében, a haza mindenelőtt, ezt az írek tudják a legjobban,de ettől még azt is megértem, aki elítéli) és ugyanaz is marad.
- Gauchomester
- Entrenador del Barça
Évekkel ezelőtt ha valaki megkérdezte tőlem, melyik akedvenc csapatom, azt feleltem: a Barcelona, és Henry miatt szeretem az Arsenalt is. 2007-ben egy álmom vált valóra amikor idejött. Már akkor tudni lehetett, hogy a legjbb évein már túl van. Ez nyílvánvaló volt mindenki számára. Azért ha belegondoltok, a hazai 98-as vb-n már félig-meddig stabil tagja volt a francia csapatnak, ez majd' 10 évvel azelőtt volt, hogy leigazolta őt a Barca. 10 év sok, és ő ez alatt a 10 év alatt végig ott maradt az elitben. Hogy ne menjek messzebb, van egy pár rossz példa arra, aki hamarabb kiégett. A lényeg, hogy akkor egy új Barca kezdett alakulni, és BL-t nyerni jött ide. A tavalyi triplete során eszméletlenül jól játszott, és ez nem túlzás. Minden sorozatban segítette a csapatot, fontos góokat lőtt, a Lyon-t egymaga verte ki, a Bayern ellen gól, gólpassz....stb. Igen, az Arsenalban volt karrierje csúcsán, senki sem azt várta tőle, hogy gólkirály legyen itt. Szerintem ha idén nyáron elmegy, csakköszönettel tartozunk neki, mert mindig kitette a lelkét a pályára, lehetett rá számítani, és ki tudja, idén tavasszal azért a BL-címvédés a cél...na most, ez még senkinek nemsiekrült, a keret pedig eléggé szűkös...jól jöhet még a rutinja a menetelés során.
- Zoltan93
- Barça C
- Kapcsolat:
Félreértés ne essék egyedül itt arról van szó, hogy Henry nem túlzottan eredményes a bajnokságban. Semmi kifogásom a játékával, mert tényleg hasznos a csapatnak. De ahogy Ő is nyilatkozta hogy : "Elegem van már a majdnemgólokból". Ő is érzi hogy- annak ellenére hogy még mindíg nélkülözhetetlen a Barca keretéből - gólok terén nem annyira termékeny mint ahogy az tőle megszokott lenne. És ennek hogy mi lehet az oka? talán csak Ő tudja egyedül. Vagy talán még Ő se.
Hát vmit csak ki kell [auto_cenzúra] a kisujjunkból, h védeni tudjukLG írta: Hát ez megint fájdalmat okoz nekem![]()
Annyi butaságot ki tudtok találni Henry-val kapcsolatban, ha nem megy neki a játék. Az első évében folyton az ment: még idő kell neki, nem illeszkedett be, nem a posztján játszik, a kislánya meg a felesége miatt nem megy neki, a társak nem szolgálják ki stb...
Idén meg pl. olyanok, h még így is leköt mittomén hány védőt, megnyissa a területeket, igy ha nem csinál semmit, akkor is jó, meg hasonló balfasságok. Most meg kiderül, h Etoo pajtás miatt nem megy neki jól![]()
Azért az kellemetlen, h a tavalyi szezont, de inkább a tavalyi fél szezont leszámítva mindig csak a kifogások maradtak számára. Egy profi játékosról van szó elméletileg, és nála vicc ilyen szintű kifogásokat felhozni.

Nem megy itt neki, ez látszik már a kezdetektől. Volt egy nagyon jó(ha az Arsenalos éveit nézem akkor csak épphogy jó) féléve, és nem több.
Kedvenc játékosom, imádom Puyolt, Messit, Xavit, és az összes BARCA játékost de Henry más, számomra ő mindig is külömb volt mkinél. Így nagyon fáj, ha vki szidja, és ezzel nem csak én vagyok így ezen a fórumon.
De nekünk sajnos el kell fogadnunk, h itt már nem fog nagy valamit alkotni. Talán ha eligazolna, mondjuk vissza a Arsenalba, ott talán úja tudna mutatni valamit, de szvsz itt már nem fog.

Hát ez megint fájdalmat okoz nekemElBartimaeus írta:
Szerintem az is probléma neki, hogy elment mellőle a barátja és játszótársa, Eto'o. Ez szerintem idősebb korban egyre megterhelőbb lehet, lelkiek terén főleg, ha elmegy a legjobb haverod (meccsek alapján gondolom, ahogy egymásra néztek, vagy ahogy egymással örültek) (Nem egy újabb érvet akarok Eto'o eladása ellen írni, ne értsétek félre.)

Annyi butaságot ki tudtok találni Henry-val kapcsolatban, ha nem megy neki a játék. Az első évében folyton az ment: még idő kell neki, nem illeszkedett be, nem a posztján játszik, a kislánya meg a felesége miatt nem megy neki, a társak nem szolgálják ki stb...
Idén meg pl. olyanok, h még így is leköt mittomén hány védőt, megnyissa a területeket, igy ha nem csinál semmit, akkor is jó, meg hasonló balfasságok. Most meg kiderül, h Etoo pajtás miatt nem megy neki jól

Azért az kellemetlen, h a tavalyi szezont, de inkább a tavalyi fél szezont leszámítva mindig csak a kifogások maradtak számára. Egy profi játékosról van szó elméletileg, és nála vicc ilyen szintű kifogásokat felhozni.
- ElBartimaeus
- Director del Fútbol
Szerintem az is probléma neki, hogy elment mellőle a barátja és játszótársa, Eto'o. Ez szerintem idősebb korban egyre megterhelőbb lehet, lelkiek terén főleg, ha elmegy a legjobb haverod (meccsek alapján gondolom, ahogy egymásra néztek, vagy ahogy egymással örültek) (Nem egy újabb érvet akarok Eto'o eladása ellen írni, ne értsétek félre.Zoltan93 írta:Szerintem Henry nak egyetlen problémája hogy (ugylátom) a meccsken nagyon feszült amiatt hogy nem szerez bajnoki gólokat. És ez meglátszik a játékán. Ha nem törődne azzal hogy mindenáron gólt lőjjön vagy bizonyítson akkor véleményem szerint eredményesebb lenne a bajnokságban. Abban énis eggyetértek hogy messzevan a régi formájától , de bízom benne hogy ídővel visszatér a régihez hasonló önmaga.

Ettől függetlenül meg kell barátkoznia Ibrával, meg meg kell tanulnia rendesen összejátszania vele. Ha ez menne neki, akkor a góllövés is sikerülne neki szerintem. Amíg nem élvezi a játékot, addig nem fog igazán jól játszani.