Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
azé nem volt annyira rossz..bár lehet...Charlie írta:Én kérek a nevedben elnézését,te is érzed hogy ez sz*r volt nem?
C.
Hajaj, de még mennyi....anagonzalez7 írta:ok-ok!én sem úgy vettem mintha keménykedni akartál vna!egyébként nálunk télleg naggyon sok a fiatal...
jó a megfigyelésed....mármint az ilyen 13-15 körüliek...
mé a barcasok napszemüvegben vannak v mi?Charlie írta:Haverom nekem adta azt a posztert,nagyon menő![]()
C.
Enrique írta:Ehh, kicsit zavaros, de sztem hagyjuk ezt, mert ebből már csak te jöhetsz ki rosszul....madridista_23 írta:Én nem azt mondtam hogy hülye vagy! Hanem nem voltál hülye! Meg a legpontosabb ember is lehet hülye! Nem?
Ehh, kicsit zavaros, de sztem hagyjuk ezt, mert ebből már csak te jöhetsz ki rosszul....madridista_23 írta:Én nem azt mondtam hogy hülye vagy! Hanem nem voltál hülye! Meg a legpontosabb ember is lehet hülye! Nem?
Enrique írta:Én sosem voltam 'hülye'(?)....madridista_23 írta:Szevasztok!
Jöhetnek a madridistára is barcások de nem szidni! Most mondjuk nem volt Enrique sem a madridistán "hülye"!![]()
Azé köszi..
Én sosem voltam 'hülye'(?)....madridista_23 írta:Szevasztok!
Jöhetnek a madridistára is barcások de nem szidni! Most mondjuk nem volt Enrique sem a madridistán "hülye"!![]()
Boixos írta:erre válaszoltam. de semmi keménykedő szándék nem volt bennem, amikor írtam.anagonzalez7 írta:lehet-lehet..de ha nem tud normálisan hozzászólni akko meg minek teszi?????ha a kedvenc csapatáról értelmes véleményt nem tud alkotni akko mit várhatnánk tőle a Real fórumjában...egyébként 10 éves v mi h ilyen gyerekes....
erre válaszoltam. de semmi keménykedő szándék nem volt bennem, amikor írtam.anagonzalez7 írta:lehet-lehet..de ha nem tud normálisan hozzászólni akko meg minek teszi?????ha a kedvenc csapatáról értelmes véleményt nem tud alkotni akko mit várhatnánk tőle a Real fórumjában...egyébként 10 éves v mi h ilyen gyerekes....
ezt most mért is írtad???Boixos írta:mindegy, igyekszik azért. viszont, ahogy ma elnéztem, ti sem szűkölködtök az ilyen gyerekekben.
elég nehezen veszi fel a ritmust, h úgy mondjam. de ezt tuggyuk be annak, h kicsi.anagonzalez7 írta:Boixos írta:kitfistótol nem egyszerű dolog normális hozzászólást várni. de vele elnézőbbnek kell lenni, amíg betartja a szabályokat, mert még kiskorú.
nah mi az??itt sem szeretitek őt???
madridista_23 írta:Szevasztok!
Boixos írta:kitfistótol nem egyszerű dolog normális hozzászólást várni. de vele elnézőbbnek kell lenni, amíg betartja a szabályokat, mert még kiskorú.