gekkodan írta:Na most van gázban Nadal. Nem is kicsiben. Tényleg érthetetlen számomra, mert az eredmény nagyon túlértékeli Murrayt, ennyire nem teniszezik jól, Rafa rengeteget hibázik, de nagyon sokat és képességei alapján simán vernie kéne a skótot.
Bízom a csodában, mert a skótnál jobban kevés játékost rühellek az ellenszenves teniszével együtt, de mint lentebb írtam: Nadal sajnos 0-2-nél nem Roddick...

Dani már megbocsáss de nem tudom mennyire követted régen a teniszt,de érdekeseket írsz...
Roddickot felhozni Nadallal szemben max most lehet ,amióta gödörben van a spanyol a sérüléséből visszatérése óta. azelőtt viszont senki másról se lehetett jobban elképzelni,azt h visszatér bárhonnan,mint Rafáról
a másik része meg,h nem érted,nem érted, pedig te is tudod,ha követted mostanában a történéseket,hogy egyéltalán nem olyan fejben Rafa fél éve,mind azelőtt, erre most is láthatsz példát. épp ezért kicsivel sem volt esélyesebb Rafa a meccs előtt mint Murray.
édes mind1,h milyen rosszul tolta a 2.szettben a skót,amikor kellett szervált pár nagyot, Nadal amikor meg kellett volna odaajándékozta az adogató gémét a skótnak.
szóval a MAI Nadalról ha ugyanúgy folytatja mint eddig,azaz a kulcs gémekben hibázik, én se,meg senki se tudja elképzelni,h visszajön. most meg még ápolás is van,ennek lőttek.