Ilyen jól még nem láttam játszani Bojant. Szerintem most nagy hasznára volt a csapatanak - főleg Messinek - és egy-két észrevételt írnék.
Sokszor volt olyan a mostani meccsen, hogy a védelem fölött a befutó embert próbálták megjátszani a "törpicsekek". Habár Xavinak szörnyű napja volt, de ez ininek ment tegnap. És ezt azért írom le, mert kb a labdák felét Bojan kapta... Nagyon érzi mikor kell a szélről befelé húzni. Szerintem most egy ideig őt kéne szélsőnek játszatni, remélem Pep is így gondolkozik. Mert ha meccsről meccsre ennyit javul, akkor visszavonom a kritikáimat felé

Én nem nagyon értettem még a 07/08-as szezonban a focihoz - csal nézni szerettem

- , de már azért konyítok egy keveset... És azért írtam "rosszakat" Bojanról, mert csak a 08/09 és az idei szezonban "láttam" őt játszani. És az nem volt túl jó - kivéve az idei felkészülést, csak lesérült a legrosszabbkor, pedig akkor ment neki... De ez a teljesítmény nagyon oké volt. Nem volt önző, a cselei bejöttek - nagyon elküldte a védőt a biciklivel

-, és volt egy barominagy helyzete. Ahogy ott lefordult az agyam eldobtam

Habár föléemelt, az jó dolog, hogy nem a kapusba lőtte izgalmában, hanem a megoldás az eszébe jutott, majd 1-2 év és úgy lövi ki a pipát ilyenkor mint Messi

Oké, ez vicc volt, de azért ha tényleg ennyit javul a játéklehetőségtől meccsenként, akkor komolyan számolni kell vele szélső - esetleg középcsatár (bár ott nem annyira meggyőző) - poszton....
Gratula Bojan, már csak a gól kell