Fernando írta:1. Az a MU nem volt szedett-vetett. Nem álltak ki ZS csapattal. Értelmezd a szedett-vetett fogalmát, ha nem megy segítek.
2. A hónap vicce? Az elmúlt 6 évből kiindulva annyira már nem vicces szerintem ágyús szempontból. Talán a BL döntő ami a nevük mellett kiemelkedő.
4. A MU az elmúlt két bajnokság győztese, ha szerinted a Ligakupára van csak esélyük... hát.
3. Az pedig, hogy te minek örülsz és minek nem, az már nem rám tartozik és nem is kommentálnám. Fölösleges.
1.: Minden szó, kifejezés értelmezése a szövegkörnyezetben érvényesül. A "majom" például sokfélét jelenthet. Ez esetben valszeg egy gyenge megjegyzés a tippmix elvesztése miatt érzett bánatban

2. és 4.: A történelem nem számít. Ha azt hiszed, hogy történelemmel lehet mindig bajnokságot/kupát nyerni, akkor nagyot tévedsz.*
3.: Ha már értelmezésről beszélünk: hol mondtam, hogy én minek örülök és minek nem?

de komolyan, akárhányszor végigolvastam, amit írtam, nem találtam ilyet.
* Mint mondtam, a PL szorosabb, mint valaha. Ráadásul a 4-5-6-7 helyen lévő csapatok is elég erősek. Kit érdekel, hogy kinek van esélye a múltja alapján a győzelemre? Számít ez? Liverpoolnál számít most, hogy tavaly versenyben voltak? Mert ez alapján ott kéne lenniük elől.