ozsimiki írta:Del Potro se az igazi fejben,de talán neki ott lesz kapaszkodónak (nem is akármilyennek) az US Open győzelem. így bármi lehet. Rafával kapcsban kifejtettem hosszabban a véleményem, azért természetesen bizakodom.
Djoko-t még nem láttam idén, Federer-t nem érzem egyáltalán érinthetetlennek, Murray talány lesz,ahogy kérdéses,h Davidenko mennyi erőt gyűjtött a közelmúlt sikereiből...mindenesetre nem fogunk unatkozni

A legtöbb esélyes meccseit megtudtam nézni a héten, Davydenkot sajnos csak pár labdára láttam.
Federer javul, igaz, első fordulós ellenfelétől gyengébb teniszezőkkel játszott.
Nála nagy kérdés, mennyire tudja motiválni magát.
Nadal-t még mindig nem tudom megitélni, tavaly ilyenkorhoz képest gyengébb és feltünően sokat ront olyan szituációkban, amikor senki nem kényszeriti rá, de az is biztos, hogy a 3. fordulóra messze ő kapta a legnehezebb ellenfelet.
Djokovic erős, pontos, látványosan játszik, bármeddig eljuthat.
Del Potro-nak ugye van egy sérülése, ami egyesek szerint csukló, SZG szerint könyök, de kinlódik sokat, odadob gémeket, sokat ront.
Murray jó formában, ahhoz képest, hogy alapvetően védekező, sok nyerőt üt, érettebben játszik, mint tavaly, Nadal-ig el kell jutnia, hogy lássuk, mire is képes valójában.
Roddick-ot emelném ki, mert egyértelmüen fejlődik, mondom ezt a tavalyi wimbledoni döntő után, amikor úgy tünt, hogy megtörhet, szerintem megveri Gonzálezt.