Csak később tudjuk meg, hogy a sérülése milyen mértékben hátráltatta.
Cilic - Del Potro 5:7, 6:4, 7:5, 5:7, 6:3
Murray és Nadal is túlélte a két óriást.
Murray - Isner 7:6, 6:3, 6:2
Nadal - Karlovic 6:4, 4:6, 6:4, 6:4
Jöhet a Murray - Nadal

A Rod Laveren 1.00-kor kezd Murray Isner ellen és közvetlenül utána játszik majd Nadal.gianni írta:CSő!Valaki tudja a Nadal meccs kezdési időpontját?
A mentalitás, gondolkodás módot jelent. Ha valaki eldobja az utcán a szemetet és azt mondja azért nem a kukába dobja ki, mert más se, akkor valóban így van. Az hogy fejben gyengék vagyunk, még nem azt jelenti, hogy nem bírok belerúgni abba a vacak labdába hanem hogy böte vagyok és nem azt hogy azért mert magyar vagyok.menczel írta:Dede ez bizony magyar mentalitásbeli hiba. A futsalosok órákat gyakorolták az emberhátrányos védekezést, a kézisek is tutira a letámadás ellen mit kell, csak akkor jön az agyi tényező.
03:00Fernando írta:Igen ez engem is érdekel. Livescoron néztem, de nemtudom mihez viszonyítani. 2 körül lesz valahogy.gianni írta:CSő!Valaki tudja a Nadal meccs kezdési időpontját?
Igen ez engem is érdekel. Livescoron néztem, de nemtudom mihez viszonyítani. 2 körül lesz valahogy.gianni írta:CSő!Valaki tudja a Nadal meccs kezdési időpontját?
Dede ez bizony magyar mentalitásbeli hiba. A futsalosok órákat gyakorolták az emberhátrányos védekezést, a kézisek is tutira a letámadás ellen mit kell, csak akkor jön az agyi tényező.kennyke04 írta:Na ez nem igaz, mert nem nemzetségi mentalitás kérdése az, hogy nem bírunk védekezni és képesek elfáradni, bár a szerencsével is hadilábon álltunk, bár a végén volt két felső lécük is szóval... De ez csak a média sulykolja ezt a mentalitásos hülyeséget... ez a teljes szervezetlenség minta példája volt (megnézzük pont a kéziseknél volt az, hogy a nyílt francia kitámadást nem bírtuk megoldani, mert ilyenből nem készültünk eleget, most is ez volt, kapust lehozták, és nem bírták lábbal levédekezni, pedig ez nem olyan nehéz, tudja ezt aki futsaloksik, ráadásul, 99%os gólhelyzetet teremt, ha labdaszerzés van....)Fernando írta:A magyar mentalitás... Ezért nem vagyunk mi sehol. 4-0-ról... szánalom.
Na ez nem igaz, mert nem nemzetségi mentalitás kérdése az, hogy nem bírunk védekezni és képesek elfáradni, bár a szerencsével is hadilábon álltunk, bár a végén volt két felső lécük is szóval... De ez csak a média sulykolja ezt a mentalitásos hülyeséget... ez a teljes szervezetlenség minta példája volt (megnézzük pont a kéziseknél volt az, hogy a nyílt francia kitámadást nem bírtuk megoldani, mert ilyenből nem készültünk eleget, most is ez volt, kapust lehozták, és nem bírták lábbal levédekezni, pedig ez nem olyan nehéz, tudja ezt aki futsaloksik, ráadásul, 99%os gólhelyzetet teremt, ha labdaszerzés van....)Fernando írta:A magyar mentalitás... Ezért nem vagyunk mi sehol. 4-0-ról... szánalom.
A legtöbb esélyes meccseit megtudtam nézni a héten, Davydenkot sajnos csak pár labdára láttam.ozsimiki írta:Del Potro se az igazi fejben,de talán neki ott lesz kapaszkodónak (nem is akármilyennek) az US Open győzelem. így bármi lehet. Rafával kapcsban kifejtettem hosszabban a véleményem, azért természetesen bizakodom.
Djoko-t még nem láttam idén, Federer-t nem érzem egyáltalán érinthetetlennek, Murray talány lesz,ahogy kérdéses,h Davidenko mennyi erőt gyűjtött a közelmúlt sikereiből...mindenesetre nem fogunk unatkozni
igen, így értettem én is. kezében benne van rengeteg ütés,csak ugye amit kifejtettem,meg Te is,hogy semmit se ér,ha nem jut eszébe alkalmazni. márpedig inkább erőlteti ami nem megy, mintsem váltson.Rivaldo11 írta:Azzal semmiképp nem értek egyet, hogy szegényes lenne a repertoárja. Legalábbis a kezében ott van, de "fejben nem alkalmazkodik a kezéhez", így inkább azt mondanám, a taktikai repertoárja a szegényes.
ésszel is kell játszani, láttál rengeteg meccset, nagyon fontos,h kombinálja vki a játékát, Haas észrevehetné mikor mi nem sül úgy ahogy kellene, amikor egyben van,akkor valóban magas szinten műveli amit tud, itt jön az,h szegényes a repertoárja. (legalábbis ma azt lehetett látni,h erőltette végig, akkor is ha csak csapkodás lett belőle ahogy Te is írtad...nem próbált ki más dolgokat olyan intenzíven,ami segíthetett volna)Rivaldo11 írta:Ezt nagyon egyszerű eldönteni. Meg kell nézni, ki milyen labdameneteket nyert meg, ill. vesztett el. Ezek után kiderül, ki oktatott kit, és ki élt inkább az ellenfele csapkodásaiból. (Pl. a meccset megfordító utolsó három játéknál).