Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Lemaradt a múlt időMR. TROMORT777 írta: Erre már én is gondoltam, de ott van Pedro és Bojan is, mind2 többet tudna ott tenni.
Milyen kupában?
Erre már én is gondoltam, de ott van Pedro és Bojan is, mind2 többet tudna ott tenni.geridoss írta:Henry tényleg eltűnt már megint. Nem tudom, bennem felvetődött, hogy ugye Maxwell bal kp-t is tudna játszani, de miért nem játszik? Ezt a szintet tudná hozni, mint Henry. Tudom, nem a gólszerzéséről híres, de ebben a szezonban Henry se... Egy kupameccsen egy félidőt játszhatna Max egy kicsit feltolva a bal szélen... Dani Alves is eredményes ha előre megy, Maxwell pedig hasonló pozícióban játszik, csak a túl oldalt.
Vagy ez hülyeség? Szerintem egy próbát megérne... Mert ahogy már mondtam, ezt a szintet hozhatná Maxwell is, mint Henry mostanában.
kevés csapat bírná el,ha egy játékos elől semmit se csinálna, mi elbírjuk, ha továbbra is a jobb oldalt erőltetjük, nem lesz gond, kár,h a vezetőség nem akart nyáron,és még nagyobb kár,h télen nem akart igazolni egy épkézláb focistát a bal szélre,akkor mi lenne ?MR. TROMORT777 írta:Megint 10 emberrel játszunkHenry nem csinál semmit
![]()
Hátha azért tud még mutatni valamit. Én továbbra is bízom benne.
A kövi félidőben kapjon még 10 percet, ha továbbra sem csinál semmit, akkor jöjjön Pedro/Bojan.
Igen, ez igaz. De sajnos azt a kevés labdát amit kap, azt is rendre elrontja.Fecooo írta: most azért azt kiemelném, h minden támadásunk a jobb oldalon megy (ezt hiányoltam szept óta!), Henry szinte nem is kap labdákat, sokszor visszamegy a középpályára labdáért, mást sajnos most nem tud csinálni...
most azért azt kiemelném, h minden támadásunk a jobb oldalon megy (ezt hiányoltam szept óta!), Henry szinte nem is kap labdákat, sokszor visszamegy a középpályára labdáért, mást sajnos most nem tud csinálni...MR. TROMORT777 írta:Megint 10 emberrel játszunkHenry nem csinál semmit
![]()
Hátha azért tud még mutatni valamit. Én továbbra is bízom benne.
A kövi félidőben kapjon még 10 percet, ha továbbra sem csinál semmit, akkor jöjjön Pedro/Bojan.
Most nem kezdtünk olyan rosszul!kbaladzs írta:Tenerifei Deja Vu-m van!!!!