Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Barcaman14 írta:Huhh!A Bayern csak behúzta, úgyhogy holnap még van miért izgulni
Milan, S.Liege, Atletico=6000ft. De szép lenne
![]()
Egyébként kicsit előre gondolkodtam és arra jutottam hogy ha elérkeznek a BL nyolcaddöntők, akkor úgy fogom megtenni hogy már egyből a továbbjutót. Az lenne a kérdésem hogy ezt meglehet tenni rögtön az odavágó előtt vagy csak a visszavágó előtt van erre lehetőség?
Legalább ez jól kezdődött!fcbarca0827 írta:Mainz - Hannover H (1-0)
Catania - Parma V
Juventus - Roma (0-1 ; 2-3 ; 4 v. t. gól) D
Internazionale - AC Milan D
Monaco - Lyon V
300 Ft23910 Ft
FTCSikiHun írta:Vezet a Bremen megy a Tippmix?! Bár még van 75 őerc de már most érzem a vesztem
Igen, ebben tényleg van valamiFecooo írta:azért egy Bréma-Bayern meccsen V-re fogadni, hogy is mondjam....maradjunk a butaságnálFtcSikiHun írta:Vezet a Bremen megy a Tippmix?!Bár még van 75 őerc de már most érzem a vesztem
a Bréma tipikusan az a csapat, amelyik bárkit meg tud verni, de ugyanúgy képes bárkitől kikapni... és azért ez a Bayern nem igazán acélos...
legközelebb légy körültekintőbb
azért egy Bréma-Bayern meccsen V-re fogadni, hogy is mondjam....maradjunk a butaságnálFtcSikiHun írta:Vezet a Bremen megy a Tippmix?!Bár még van 75 őerc de már most érzem a vesztem
fcbarca0827 írta:Kaiserslautern - Ahlen H (A 75. percben 0:0, mindjárt sírok...)
Messiboy19 írta:Jónak tűnik, főleg így, hogy a 8-as szorzód megvan!!ronaldinho89 írta:Ehhez mit szóltok?:
1. Franciaor.- Spanyolor. D 8,0 (megvan)
Sevilla- Almería H 1,44
Vallad. - Barcelona V 1,29
Deportivo-Bilbao D 3.15
Inter-Milan 1.fi D 1.93
?
A Depor-Bilbao lesz veszélyes szerintem, a többi papírforma, a Milan-Inter félidő X szerintem jó, úhygogy szerintem a Deporon fog múlni!!![]()
Mennyiért adtad fel és mennyit nyerhetsz ??
én ezek közül csak a herhára nem tettem volnabence8 írta:kösziMessiboy19 írta:Nem, az azt jelenti, hogy a hazaiak szemszögéből "1-0-ról indul ", tehát ezesetben a vendég csapatnak legalább 2-vel kell nyernie!bence8 írta:most tippmixelek és azt akarom kérdezni hogy mit jelent az h *(1-0)
vagyis azt jelenti hogy a hazainak kell lőnie min 1 gólt?
Ezért van rá nagyobb szorzó is!!![]()
Off: Bocs a dupla hsz-ért!![]()
![]()
megvan a tippmixem
Herta - Mönchen. H
Bremen - Bayern V
*(1-0) Presto - Chelsea V
Hoffenheim - Lever V
Stoke - Arsenal V
Tenerife - Valencia V
Braga - Leiria H
Rio Ave - Benfica V
30036 515
![]()
Mit szóltok?
Hát nem nagyon szeretek összeget írni. 4000-el többet nyertem mint amennyit raktam rápety27 írta:Mennyit hozott a konyhára ez a szelvényed ?Fernando írta:Alakul a szelvényem:
Eisbären vs. Kassel H (4-2)
PSV vs. Nijmegen H (3-0)
*(0-1)Fenerbahce vs. Denizlispor H (3-1) (köszi Güiza)
Hátravan:
Djokovic vs. Istomin H
S. Williams vs. Suárez
kösziMessiboy19 írta:Nem, az azt jelenti, hogy a hazaiak szemszögéből "1-0-ról indul ", tehát ezesetben a vendég csapatnak legalább 2-vel kell nyernie!bence8 írta:most tippmixelek és azt akarom kérdezni hogy mit jelent az h *(1-0)
Ezért van rá nagyobb szorzó is!!![]()
Off: Bocs a dupla hsz-ért!
Nem, az azt jelenti, hogy a hazaiak szemszögéből "1-0-ról indul ", tehát ezesetben a vendég csapatnak legalább 2-vel kell nyernie!bence8 írta:most tippmixelek és azt akarom kérdezni hogy mit jelent az h *(1-0)
NEMbence8 írta:most tippmixelek és azt akarom kérdezni hogy mit jelent az h *(1-0)
Jónak tűnik, főleg így, hogy a 8-as szorzód megvan!!ronaldinho89 írta:Ehhez mit szóltok?:
Sevilla- Almería H 1,44
Deportivo-Bilbao D 3.15
Inter-Milan 1.fi D 1.93
?
Mennyit hozott a konyhára ez a szelvényed ?Fernando írta:Alakul a szelvényem:
Eisbären vs. Kassel H (4-2)
PSV vs. Nijmegen H (3-0)
*(0-1)Fenerbahce vs. Denizlispor H (3-1) (köszi Güiza)
Hátravan:
Djokovic vs. Istomin H
S. Williams vs. Suárez
bundabotrány mellett szerintem végülis mind1 h miket raksz,csak nagy legyen a szorzójaronaldinho89 írta:Ehhez mit szóltok?:
Sevilla- Almería H 1,44
Deportivo-Bilbao D 3.15
Inter-Milan 1.fi D 1.93
?