Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
itt már semmi sem biztos...Fernando írta:Felbuzdultál a tegnapi kézi döntetleneken?Shirocco írta:Ausztria-Szerbia D kézi
Dánia-Izland D kézi
Juve-Roma D
Depor-Bilbao D
4/3as kombi lesz
a max nyeremény kb olyan 70ezer körül lesz ha jól számoltamAzért ez elég necces még kombiba is. Dánia elveri Izlandot az biztos.
Fernando írta:Ez esélyes, hogy bejön. Tuti nyer a Sevillaszajko írta:...
Sevilla - Sevilla
Ez esélyes, hogy bejön. Tuti nyer a Sevillaszajko írta:...
Sevilla - Sevilla
Felbuzdultál a tegnapi kézi döntetleneken?Shirocco írta:Ausztria-Szerbia D kézi
Dánia-Izland D kézi
Juve-Roma D
Depor-Bilbao D
4/3as kombi lesz
a max nyeremény kb olyan 70ezer körül lesz ha jól számoltam
Nah ez megvan végreFernando írta:Alakul a szelvényem:
Eisbären vs. Kassel H (4-2)
PSV vs. Nijmegen H (3-0)
*(0-1)Fenerbahce vs. Denizlispor H (3-1) (köszi Güiza)
Hátravan:
Djokovic vs. Istomin H (3-0)
S. Williams vs. Suárez Navarro (2-0)
Igen, délelőtt még mindenképpBobberto írta:Köszi!robertfcb írta:Már a Bremenen elúszik sajna, ez egyértelmű 1-es. A múlt héten óriási peche volt a csapatnak Frankfurtban, de ezt most javítják a fiúk. De azért sok sikert!Bobberto írta:Sziasztok!
Még nagyon új vagyok így fogadások terén, így kikérném a véleményeteket!
Szelvényem:
Vallaloid - Barcelona V 1.29
Inter - Milan V 2.65
Bremen - Bayern V 2.18
Stoke - Arsenal V 1.80
Preston - Chealse V 1.25
Ennyi lenne 200 Ft-al tenném meg.Ugye holnap délelőtt még jó hogyha leadom ugye?
Köszi!
Mindenkinek sok szerencsét!Hát ki tudja bízom a Bayernben
hátha bár nem vagyok nagy német foci párti... de ugye holnap délelőtt még fel tudom adni ugye?:)
Köszi!robertfcb írta:Már a Bremenen elúszik sajna, ez egyértelmű 1-es. A múlt héten óriási peche volt a csapatnak Frankfurtban, de ezt most javítják a fiúk. De azért sok sikert!Bobberto írta:Sziasztok!
Szelvényem:
Inter - Milan V 2.65
Bremen - Bayern V 2.18
Stoke - Arsenal V 1.80
Preston - Chealse V 1.25
Ennyi lenne 200 Ft-al tenném meg.Ugye holnap délelőtt még jó hogyha leadom ugye?
Köszi!
Mindenkinek sok szerencsét!
Már a Bremenen elúszik sajna, ez egyértelmű 1-es. A múlt héten óriási peche volt a csapatnak Frankfurtban, de ezt most javítják a fiúk. De azért sok sikert!Bobberto írta:Sziasztok!
Szelvényem:
Inter - Milan V 2.65
Bremen - Bayern V 2.18
Stoke - Arsenal V 1.80
Preston - Chealse V 1.25
Köszi!
Mindenkinek sok szerencsét!
És ez azt jelenti, hogy nem kaphat ki soha többé Jose otthon. Még a Siena is majdnem megfektette őket nem még ez a Milán. Simán vissza fognak vágni az őszi meccsért!fcbarca0827 írta:Ami azt jelenti, hogy a Milan nyer...?
Szerintem döntetlen lesz! (Arra is fogom majd kivenni)
![]()
Mourinho 2002-ben, még Porto edzőként kapott ki utoljára hazai pályán bajnokki mérkőzésen!Most sem fog!
szerk.: Vagy 2004-ben? Most hirtelen nem tudom... (Tök mindegy, így is, úgy is:)
Tényleg nem érted? Azért, mert döntetlen lesz!gygerike írta:Én is 2002-re emléxek. De ez nem azt jelenti hogy sos lessz vége. ' jóformában lévő Milán mért ne vethetne neki végert?:Dfcbarca0827 írta:Ami azt jelenti, hogy a Milan nyer...?
![]()
Mourinho 2002-ben, még Porto edzőként kapott ki utoljára hazai pályán bajnokki mérkőzésen!Most sem fog!
szerk.: Vagy 2004-ben? Most hirtelen nem tudom... (Tök mindegy, így is, úgy is:)
Én is 2002-re emléxek. De ez nem azt jelenti hogy sos lessz vége. ' jóformában lévő Milán mért ne vethetne neki végert?:Dfcbarca0827 írta:chrisnagy13 írta: Simán rakhatsz a Milánra, ez az Inter nem fogja most tudni őket legyőzni.Ami azt jelenti, hogy a Milan nyer...?
![]()