Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem értem mért hiszitek azt, hogy ezeket a dolgokat nem beszéli meg a játékosokkal. Taktikai cserének is van értelme. Ibrat szerintem meg azért erőltette mert kellene nei már egy gól, jót tenne az önbizalmának...Fecooo írta:megelőztél Replay...Replay írta:Nem értem ezt a Pep-féle csere szisztémát.
Mikor cserél egyet a 90. percben, egy-két játékos nagyot csalódhat, aki végig dolgozta a hetet, hogy esetleg játszhasson egy kicsit, és még a lehetőséget sem adja meg a bizonyitásra.
Nem szoktam soha egy rossz szót szólni Pep-re, de a szezon hátralévő részére nincs szükségünk csalódott játékosokra.
Tavaly olyan bátran változtatott és 11 játékosnál több is volt a megbizható emberünk.
elegem van belőle, h a cseréket kvázi időhúzásnak használja, és átlagban 1-2-t cserél... Bojan nem is csoda, h nem tud játékba lendülni![]()
továbbra is tartom: Pep makacssága hosszú távon ártalmas is LEHET!
olyan szinten elhanyagol embereket, h rossz nézni...
Nagyon igaz..Így gondolom én isFecooo írta:[továbbra is tartom: Pep makacssága hosszú távon ártalmas is LEHET!
olyan szinten elhanyagol embereket, h rossz nézni...
megelőztél Replay...Replay írta:Nem értem ezt a Pep-féle csere szisztémát.
Mikor cserél egyet a 90. percben, egy-két játékos nagyot csalódhat, aki végig dolgozta a hetet, hogy esetleg játszhasson egy kicsit, és még a lehetőséget sem adja meg a bizonyitásra.
Nem szoktam soha egy rossz szót szólni Pep-re, de a szezon hátralévő részére nincs szükségünk csalódott játékosokra.
Tavaly olyan bátran változtatott és 11 játékosnál több is volt a megbizható emberünk.
Az imént olvastam én is a főoldali cikket,akkor nekem is szemet ütött a két gondolat,megmosolyogtató volt.CFirpo3 írta:Jó, csak ezen megakadt a szemem.Nem kritizálni akartam ezzel Guardiolát.
![]()
Igaza van, nem is kell foglalkozni a statisztikákkal, mert azok mindig csalókák.
CFirpo3 írta:Pep:
"...és eddig csak hat gólt kaptak. A 24 megszerzett pontjukból 18-at hazai pályán szereztek."öhm...."...a statisztikákkal pedig nem foglalkozom."
Azért ne emeljünk már ki félmondatokat és állítsuk szembe. Az a statisztikákkal nem foglalkozom rész nem azokra a statisztikákra vonatkozott, hanem a reál,valencia és a mi párharcunkkal kapcsolatos statisztikákról a bajnoki címért. Picit más.CFirpo3 írta:Pep:
"...és eddig csak hat gólt kaptak. A 24 megszerzett pontjukból 18-at hazai pályán szereztek."öhm...."...a statisztikákkal pedig nem foglalkozom."
Ezen én is nagyot néztem.....Lionel85 írta:„Sokszor ölelkeztünk már Laportával, de sokkal inkább megtesszük ezt privát környezetben.”
Huh, de meleg lett itt hirtelen.![]()
![]()
Ígyvan. Az is benne van, hogy Pep 1 évet biztos lehúz az új elnökséggel, és ha nemlesznek nagy gondok akkor kaphat egy távolibb szerződést is akár.Rivaldo11 írta:Felőlem hoszabbíthatja akár évente is, csak maradjon.Amíg motivált, és vele együtt a csapat is az, Neki kell irányítania a Barcát. Mellesleg ne feledjük, nyártól új vezetés lesz, és ha Ők is Pepet képzelik el edzőként, úgy ez a szerződés garantáltan meg lesz hosszabbítva.