Póker

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
fcbarca0827
Director del Fútbol

2010.02.20. 16:32:59

Bányász írta:Eurobarca Series of Poker Special Miihii's Brithday Event
És, ehhez azt a pokerTH-s cuccot kell letölteni? Mert, az le van! Szívesen feliratkozok, már, ha nem zavarok! :lol: Szóval, ha ott kell játszani, akkor:
1. miihii
2. Bányász (Bazsa)
3. fcbarca0827 (Krisztián)
Bányász írta:Mivel ez egy rendhagyó szülinapi(de legalábbis egy szülinap tiszteletére) torna így rendhagyó módon van díjunk is az első helyezettnek.Az első helyezett egy romantikus estét tölthet miihiivel. :) Abban az esetben ha miihii nyer akkor csak az történik ami már évek óta rendszeresen...miihii egy romantikus estét tölt magával(természetesen az eurobarca biztosít Durex Play sikosítót a még nyagyobb élvezetért,h azért valami hasznod is legyen). :) :wink:
:lol: :lol: :lol:
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2010.02.20. 16:19:38

miihii írta:Skáccok!
Igen be van állva a topic.Karácsony felé szinte mindenkinek megnőtt a szabadidős kapacitása,ment is a gém 1000el,azóta meg kifújt.
Mennyire van késztetése a rendező szervnek,ill a mezőnynek egy újabb fordulóra a versenyünkben?Vagy az az egy kör volt a bugi és 100%os győzelmi mutatóval nyertem meg? :P :lol: :roll:
Valóban egy kicsit elfelejtődött a dolog...szülinapodra megleplek egy második fordulóval(persze ha van rá igény) ha vállalod,h így lőnek a 100-as mutatódnak. :)

Szóval elindítok egy listát azt lesz ami lesz.

Eurobarca Series of Poker Special Miihii's Brithday Event:
1.miihii(megelőlegezem,de csak a nevezést nem az első helyet)
2.Bazsa

Nevezni lehet a hó végéig.

Mivel ez egy rendhagyó szülinapi(de legalábbis egy szülinap tiszteletére) torna így rendhagyó módon van díjunk is az első helyezettnek.Az első helyezett egy romantikus estét tölthet miihiivel. :) Abban az esetben ha miihii nyer akkor csak az történik ami már évek óta rendszeresen...miihii egy romantikus estét tölt magával(természetesen az eurobarca biztosít Durex Play sikosítót a még nyagyobb élvezetért,h azért valami hasznod is legyen). :) :wink:
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
PEEtör
Barça B

2010.02.15. 00:23:00

Az a baj az AA-val, hogy mindig be akarom csalni az ellenfelet a partiba, hivok de pont annyit hogy megadható legyen, és sikeresen le is mákolnak ilyen 2es 3masokkal...
PL: 60 dollárom van- az ellenfeleknek kb 100 körül-hivok 5dollárig megad-megad Flopp: 2-3-5, az egyiknél 2/3 a másiknál 5/6, én vagyok az első All In a többit már tudod...
Nem bántásból tényleg Csabi, de olvasgatom a post-jaidat, és felmerül a kérdés:te mégis mit játszol?

Mert ilyen "move"-ok, ilyen téteken...finoman szólva az jön le, hogy a tudásod a micro szinthez sem elég. De lehet tévedek, illetve mégegyszer:nem bántásból mondom.
barcafan0911
Entrenador del Barça

2010.02.15. 00:08:09

Van még itt olyan ébren lévő aki regisztrálva van a pokerstars-ra és lenne kedve beülni egy ingyen asztalhoz? :roll:
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. :wink:
miihii
KHAL

2010.01.29. 04:26:09

Skáccok!
Igen be van állva a topic.Karácsony felé szinte mindenkinek megnőtt a szabadidős kapacitása,ment is a gém 1000el,azóta meg kifújt.
Mennyire van késztetése a rendező szervnek,ill a mezőnynek egy újabb fordulóra a versenyünkben?Vagy az az egy kör volt a bugi és 100%os győzelmi mutatóval nyertem meg? :P :lol: :roll:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2010.01.19. 02:10:01

Érdekes beleolvasgatni a topicba.
Sajnos rég nem játszottam már pókert, de szerintem jövő héttől neki ugrok egy kicsit megint, valószínűleg elnézek a Lurdyba.
Innen valaki szokott odajárni?

Netes póker: ahhoz, hogy élőben nyomd túl kevés az idő meg a pénz, a netes póker meg nem az én világom, próbáltam többször is, de annyi pénzt nem áldoztam még rá, hogy értelme is legyen (nagyon nem szeretem az alacsony tétes netes játékokat, élőbe se sztem például a nagyon alacsony beülős játékokat, mert elveszik a játék értelmét, én komolyan is venném, viszont ha tömegesen leszarják, akkor elveszik nálam a varázs).
csabimo
Capitá del Barça

2010.01.19. 02:07:58

Nem tudok aludni gondoltam elindulok 1 versenyen 100$+9$ volt a nevezés...723 induló.

valamelyik leosztásban kapok egy 8/6-ost, 50-100 a vak, emlés 300ig!!! 4000 a zsetonom gondoltam megadom, 3man vagyunk partiban...

Flopp: 7-9-J passz,---én is,----hivás 800, megadom ketten maradunk.
Thurn: 5

A szerencsétlennél AA...

El is küldött a picsba :D
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.01.19. 01:23:21

Elbartimaeus!

Neked is,és még másoknak is tudnám ajánlani a heads-upokat :wink:

a cghez jóval több idő,türelem,és pénz (elég sok esetben) kell,h hosszú távon nyerő legyél. na meg egyszerre sok asztal se árt (nekem se a kedvencem az ilyesmi)

A párbaj szerintem (ill nálam) bankroll építéshez tökéletes, és hosszabb távon bőven kijön a tudás, még ha 4-5ször le is mákolnak esetleg zsinórban, az is menthető.

a partidról meg annyit,h elmebetegek mindig lesznek, gondolom flopp előtt úgy volt vele,h egy dollárt már megad,ha 0.50 bent van neki (tipikusan noiq múvi) egy fhos lappal is, aztán flopp után már megint a legnagyobb böszmeséget csinálta a saját szempontjából, kb semmitől se kellett féljen, így a visszahívása is vicc (egy AK,AQ szintű lapot eldobatott volna vele simán,és nem hozza ki a maxot belőle), persze aztán lehet a legnagyobb elme is,és pontosan tudta,h te all in fogsz menni,de ezt kötve hiszem.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2010.01.19. 00:46:25

ozsimiki írta:
ElBartimaeus írta:...
bocsi,de az ilyen szituk,nem a nagy dobások szituja,meg a nagy gondolkozásoké, egyértelmű all in a visszaemelése után, ilyen floppnál MAXIMUM egy nagy torna buborékfázisában gondolkodnék el a dobáson.
de ott is csak akkor ha kieshetnék,vagy lényegesen tré helyzetbe kerülnék ha veszítek.

a sima call se rossz megoldás,bár csak akkor jó, ha el vagy kötelezve a lapod mellett,azaz csak azért akarod megadni,nehogy elrettentsd a továbbiaktól,és még többet húzz ki belőle.

viszont ha úgymond elbizonytalanodtál,és elkezdtél "félni",akkor a call ostobaság, hiszen turnon csak bonyolódhat a helyzeted (ha csak nem esik le a kettő léleknyugtató outad).

persze lehet mindjárt kiröhög vki eme gondolatmenetért,de én így cselekednék. :wink:
Egyetértek veled, hogy nem egy nagy leosztás, csak a végkifejlet miatt írtam. A call-t azért is hülyeségnek tartottam volna a te érveid mellett, mert olyan nagy lett volna a pot ez után, hogy már az all in hívásom se ért volna kb semmit, ezért all int toltam még a flopon. Igazából a szettől tartottam, de mást nem nagyon tudtam elképzelni. Erre mutatott egy 3-4-t! :shock: :x

És tisztában vagyok vele, hogy kis téten megeshetnek az ilyenek, csak épp a múltkor buktam 70 dollárt egy heads up cg-ben, amikor flop sorom volt, all in ment, én megadtam természetesen és river flössel elvitte a kasszát, így 180 helyett marad 40 dollárom, aztán abból buktam ma ezzel a partival 15-t és abbahagytam mára. Valahogy ki néne kászálódnom ebből az alacsony tétes rétegből, de nem nagyon megy. :( 1-1 ilyen leosztás után (ahol a pénzem nagy százalékát bukom mázlival) meg eldurran az agyam és elég nehéz visszatérnem a játékba.

Drigo, amúgy csak egy asztalon játszok, próbálkoztam ring game-el is, de nagyon nem nyerte el a tetszésemet. Igazából szerintem a pókerhez az ellenfeleid lapja fontosabb, mint a sajátod, azt meg leginkább úgy tudod tanulmányozni, megtippelni, ha 1, max 2 asztalon játszol.
csabimo
Capitá del Barça

2010.01.19. 00:20:44

Drigo írta:És milyen bankrollod van, vagy mennyit szoktál befizetni? Milyen téten nyomod?
Változó a befizetések összege, de soha nincsen 50$ alatt...A cash game része is változó a legkisebb 0,25-0,5, álatlában 0,5-1$-on szokatm játszani 100$ beülővel, bolndabb napjaimon 2-4$ 400$beülővel( ez elég érdekes ha jön a lap akkor is,ha nem jön akkor is :twisted: )

Leginkább satellitezek, sunday 1,5m$ guaranteedra stb...A nagy versenyeken lehet nagy pénzt nyerni, de nem szeretem becsekkoni a 215$-os beülőt inkább selejtezek rá piciből...(persze ha nyerek cashen)
Drigo
Eurobarca Staff

2010.01.18. 23:58:20

csabimo írta:Persze hogy Real ne szorakozz :D

Nick: gameer1...
És milyen bankrollod van, vagy mennyit szoktál befizetni? Milyen téten nyomod?
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.01.18. 23:55:35

Morminho írta:
Én nem tudnám eldobni, ez az egyik nagy hibám, hogy jónak tűnő lapot nem tudok eldobni, én szerintem szó nélkül vissza mondtam volna az allint...
épp ezért írtam ,h ebben a helyzetben,ez korántsem lenne "hiba" kategória. ha meg kell "halni" meg kell halni,de ilyen floppon, ahogy te is írtad, visszahívására egyből all in.

a call-os részt amit írtam,pedig én se tartom szerencsésnek,és ki is fejtettem,h csak akkor lenne jó,ha maxra bízik a lapjaiban,és nem a filózás állapotában van. máskülönben hülyeség,hiszen tényleg nem lesz tőle okosabb,és akár befishülhet ( :D ) még jobban az asztal :lol:
Kép
csabimo
Capitá del Barça

2010.01.18. 23:44:03

Persze hogy Real ne szorakozz :D

Nick: gameer1...
Drigo
Eurobarca Staff

2010.01.18. 23:29:24

csabimo írta:Flopp elött All in-ig kellett volna vidd, nem hagyni hogy valami kis fossal lemákoljanak...
...

Elég érdekes egy hand, abszolút hátrány, hogy csak ez az első leosztás. A $4-os visszaemelés nekem elég donk movenak tűnik, nem hinném, hogy egy reg ilyet csinálna, legalábbis olyan lappal, amivel pf így játszik. (ha csak 1-2 asztalon játszol gyorsan rá is kereshetsz). qq(jj)+ már pf rr (regnél, fishnél egyaránt), így eléggé valószínű a set, de mivel nagy valószínűség szerint fishről beszélünk mutathat akár 77-TT-t (azért QK-t csak nem AK még beleférne de mivel Nálad van 2 így ezt én kizárnám).

Ha 6-8+ asztalon nyomod és upswinged van, akkor mehet akár a call is és ha 77-TT-t mutat mellé a note is. De 1-2 asztalnál én inkább dobnám.

ozsimiki írta:a sima call se rossz megoldás
Én biztos nem call-olnék. Teljesen commited leszel így, és turn-ön valszeg bekerül minden, akkor meg már inkább flop push.

Kíváncsi vagyok mi lett a vége.
csabimo írta:A lényeg: inkább nem viszek vele semmit dobják csak el a lapjaikat, nem engedem partiba öket gagyi lapokkal hogy lemákoljanak..
Akkor inkább dobd el pf, ha mindig attól félsz, hogy lemákolnak. Többségében nem találja el őket a flop. Egyébként ez a $60 ez real money? Vagy hogy nyomod? Mindig felutalsz x-t aztán azzal beülsz? Csak mert akkor értem a hozzáállásod az AA-hoz. Milyen nickel nyomod?
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
csabimo
Capitá del Barça

2010.01.18. 23:27:41

Az a baj az AA-val, hogy mindig be akarom csalni az ellenfelet a partiba, hivok de pont annyit hogy megadható legyen, és sikeresen le is mákolnak ilyen 2es 3masokkal...
PL: 60 dollárom van- az ellenfeleknek kb 100 körül-hivok 5dollárig megad-megad Flopp: 2-3-5, az egyiknél 2/3 a másiknál 5/6, én vagyok az első All In a többit már tudod...

A lényeg: inkább nem viszek vele semmit dobják csak el a lapjaikat, nem engedem partiba öket gagyi lapokkal hogy lemákoljanak...

u.i: Nem irtad hogy nálad mi volt de gondolm h nem te nyetél :) Melyik oldalon nyomod, én pokerstarozok...
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.01.18. 23:25:17

ElBartimaeus írta:Hali! Egy leosztás, érdekel ti mit csináltatok volna benne. Cg, vakok: 0,1-0,25 dollár, jómagam nagy vakként első leosztásomat töltöm 14 dollárral ültem be.

Mindenki dob egészen a dealer előtti emberig, ő emel 0,5-el, dealer megadja, én AA-al visszaemelek 1,5-ig. Csak a dealer adja meg.

Flop: 2 5 6 szivárvány.

Én emelek 1,7-el, ő visszaemel 4 dollárig.

A potban kb 10 dollár van, előttem kb pont ugyan annyi maradt.

Mit tennétek? Fold call, all in?
bocsi,de az ilyen szituk,nem a nagy dobások szituja,meg a nagy gondolkozásoké, egyértelmű all in a visszaemelése után, ilyen floppnál MAXIMUM egy nagy torna buborékfázisában gondolkodnék el a dobáson.
de ott is csak akkor ha kieshetnék,vagy lényegesen tré helyzetbe kerülnék ha veszítek.

a sima call se rossz megoldás,bár csak akkor jó, ha el vagy kötelezve a lapod mellett,azaz csak azért akarod megadni,nehogy elrettentsd a továbbiaktól,és még többet húzz ki belőle.

viszont ha úgymond elbizonytalanodtál,és elkezdtél "félni",akkor a call ostobaság, hiszen turnon csak bonyolódhat a helyzeted (ha csak nem esik le a kettő léleknyugtató outad).

persze lehet mindjárt kiröhög vki eme gondolatmenetért,de én így cselekednék. :wink:
Kép
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2010.01.18. 22:38:15

csabimo írta:
ElBartimaeus írta:Hali! Egy leosztás, érdekel ti mit csináltatok volna benne. Cg, vakok: 0,1-0,25 dollár, jómagam nagy vakként első leosztásomat töltöm 14 dollárral ültem be.

Mindenki dob egészen a dealer előtti emberig, ő emel 0,5-el, dealer megadja, én AA-al visszaemelek 1,5-ig. Csak a dealer adja meg.

Flopp elött All in-ig kellett volna vidd, nem hagyni hogy valami kis fossal lemákoljanak...
Azt mondod, hogy nem volt elég nagy a visszaemelésem? Egy durván 1,5$-os kasszára visszahívni kb 14 dollárt? Csak akkor adja meg, ha nagyon állat keze van, ami elég ritka, ezért nem kifejezetten kifizetődő hosszú távon. Túl kevés pénzt lehetne leszakítani az ellenfélből ezzel a módszerrel, ezért nem értek veled egyet. Én emeltem volna, de ő csak megadta. ;)
csabimo
Capitá del Barça

2010.01.18. 22:19:04

Flopp elött All in-ig kellett volna vidd, nem hagyni hogy valami kis fossal lemákoljanak...
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2010.01.18. 22:13:22

Hali! Egy leosztás, érdekel ti mit csináltatok volna benne. Cg, vakok: 0,1-0,25 dollár, jómagam nagy vakként első leosztásomat töltöm 14 dollárral ültem be.

ronaldinho89
Capitá del Barça

2010.01.06. 21:40:11

Sziasztok! nem tudtam hova írjam. szóval ide. Nem tudom láttátok-e mára A nagy trükk című filmet. Stallone is szerepel benne és a végén van egy nagy pokerparty és vannak azok a kártyák amire ha a hátlapjára jól fókuszálsz kirajzolódik hogy milyen lap. elvileg úgy hívják hogy stereogramm. hallottatok már róla? tud valaki boltot ahol esetleg ilyen paklit lehet kapni, vagy létezik egyáltalán ilyen? előre is thx.

Hajrá Barca!
Kép
II.Eurobarca sigverseny 2.helyzettje
http://filmorigo.blogspot.hu/ - blogom.
Zbacsi
Barça B

2010.01.04. 00:12:55

Akinek van kedve ma pókerezni olyan fél1-1 körül, 6maxos asztalnál:
PokerTH: Zbacsi játéka pass: barca. 3 Hely még kiadó.
miihii
KHAL

2010.01.03. 20:40:12

gergo9 írta:Este/éjszaka egy póker srácok?
Bányász, miihii, fecooo, többiek? :D
miihii-nek grat :!:
Köcce 8)

Én hajnalig amcsifocit nézek,uh egy picit pötyöghetünk közben...
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
MatyiG
Adminisztrátor

2010.01.03. 18:14:30

gergo9 írta:Este/éjszaka egy póker srácok?
Este benne vagyok éjszaka nem mert suli és fel kéne kelni :P
gergo9
Director del Fútbol

2010.01.03. 18:10:54

Este/éjszaka egy póker srácok?
MessiFan
Llegenda del Barça

2010.01.01. 19:57:45

http://sourceforge.net/projects/pokerth ... n/download
Asszem ezt ha letöltöd és feltelepíted az internetes játék résznél. De ha nem akkor visszekeresek a fórumon.
Lezárt