Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
És, ehhez azt a pokerTH-s cuccot kell letölteni? Mert, az le van! Szívesen feliratkozok, már, ha nem zavarok!Bányász írta:Eurobarca Series of Poker Special Miihii's Brithday Event
Bányász írta:Mivel ez egy rendhagyó szülinapi(de legalábbis egy szülinap tiszteletére) torna így rendhagyó módon van díjunk is az első helyezettnek.Az első helyezett egy romantikus estét tölthet miihiivel.Abban az esetben ha miihii nyer akkor csak az történik ami már évek óta rendszeresen...miihii egy romantikus estét tölt magával(természetesen az eurobarca biztosít Durex Play sikosítót a még nyagyobb élvezetért,h azért valami hasznod is legyen).
![]()
Valóban egy kicsit elfelejtődött a dolog...szülinapodra megleplek egy második fordulóval(persze ha van rá igény) ha vállalod,h így lőnek a 100-as mutatódnak.miihii írta:Skáccok!
Igen be van állva a topic.Karácsony felé szinte mindenkinek megnőtt a szabadidős kapacitása,ment is a gém 1000el,azóta meg kifújt.
Mennyire van késztetése a rendező szervnek,ill a mezőnynek egy újabb fordulóra a versenyünkben?Vagy az az egy kör volt a bugi és 100%os győzelmi mutatóval nyertem meg?![]()
![]()
Nem bántásból tényleg Csabi, de olvasgatom a post-jaidat, és felmerül a kérdés:te mégis mit játszol?Az a baj az AA-val, hogy mindig be akarom csalni az ellenfelet a partiba, hivok de pont annyit hogy megadható legyen, és sikeresen le is mákolnak ilyen 2es 3masokkal...
PL: 60 dollárom van- az ellenfeleknek kb 100 körül-hivok 5dollárig megad-megad Flopp: 2-3-5, az egyiknél 2/3 a másiknál 5/6, én vagyok az első All In a többit már tudod...
Egyetértek veled, hogy nem egy nagy leosztás, csak a végkifejlet miatt írtam. A call-t azért is hülyeségnek tartottam volna a te érveid mellett, mert olyan nagy lett volna a pot ez után, hogy már az all in hívásom se ért volna kb semmit, ezért all int toltam még a flopon. Igazából a szettől tartottam, de mást nem nagyon tudtam elképzelni. Erre mutatott egy 3-4-t!ozsimiki írta:bocsi,de az ilyen szituk,nem a nagy dobások szituja,meg a nagy gondolkozásoké, egyértelmű all in a visszaemelése után, ilyen floppnál MAXIMUM egy nagy torna buborékfázisában gondolkodnék el a dobáson.ElBartimaeus írta:...
de ott is csak akkor ha kieshetnék,vagy lényegesen tré helyzetbe kerülnék ha veszítek.
a sima call se rossz megoldás,bár csak akkor jó, ha el vagy kötelezve a lapod mellett,azaz csak azért akarod megadni,nehogy elrettentsd a továbbiaktól,és még többet húzz ki belőle.
viszont ha úgymond elbizonytalanodtál,és elkezdtél "félni",akkor a call ostobaság, hiszen turnon csak bonyolódhat a helyzeted (ha csak nem esik le a kettő léleknyugtató outad).
persze lehet mindjárt kiröhög vki eme gondolatmenetért,de én így cselekednék.
Változó a befizetések összege, de soha nincsen 50$ alatt...A cash game része is változó a legkisebb 0,25-0,5, álatlában 0,5-1$-on szokatm játszani 100$ beülővel, bolndabb napjaimon 2-4$ 400$beülővel( ez elég érdekes ha jön a lap akkor is,ha nem jön akkor isDrigo írta:És milyen bankrollod van, vagy mennyit szoktál befizetni? Milyen téten nyomod?
És milyen bankrollod van, vagy mennyit szoktál befizetni? Milyen téten nyomod?csabimo írta:Persze hogy Real ne szorakozz![]()
Nick: gameer1...
épp ezért írtam ,h ebben a helyzetben,ez korántsem lenne "hiba" kategória. ha meg kell "halni" meg kell halni,de ilyen floppon, ahogy te is írtad, visszahívására egyből all in.Morminho írta:
Én nem tudnám eldobni, ez az egyik nagy hibám, hogy jónak tűnő lapot nem tudok eldobni, én szerintem szó nélkül vissza mondtam volna az allint...
...csabimo írta:Flopp elött All in-ig kellett volna vidd, nem hagyni hogy valami kis fossal lemákoljanak...
Én biztos nem call-olnék. Teljesen commited leszel így, és turn-ön valszeg bekerül minden, akkor meg már inkább flop push.ozsimiki írta:a sima call se rossz megoldás
Akkor inkább dobd el pf, ha mindig attól félsz, hogy lemákolnak. Többségében nem találja el őket a flop. Egyébként ez a $60 ez real money? Vagy hogy nyomod? Mindig felutalsz x-t aztán azzal beülsz? Csak mert akkor értem a hozzáállásod az AA-hoz. Milyen nickel nyomod?csabimo írta:A lényeg: inkább nem viszek vele semmit dobják csak el a lapjaikat, nem engedem partiba öket gagyi lapokkal hogy lemákoljanak..
bocsi,de az ilyen szituk,nem a nagy dobások szituja,meg a nagy gondolkozásoké, egyértelmű all in a visszaemelése után, ilyen floppnál MAXIMUM egy nagy torna buborékfázisában gondolkodnék el a dobáson.ElBartimaeus írta:Hali! Egy leosztás, érdekel ti mit csináltatok volna benne. Cg, vakok: 0,1-0,25 dollár, jómagam nagy vakként első leosztásomat töltöm 14 dollárral ültem be.
Mindenki dob egészen a dealer előtti emberig, ő emel 0,5-el, dealer megadja, én AA-al visszaemelek 1,5-ig. Csak a dealer adja meg.
Flop: 2 5 6 szivárvány.
Én emelek 1,7-el, ő visszaemel 4 dollárig.
A potban kb 10 dollár van, előttem kb pont ugyan annyi maradt.
Mit tennétek? Fold call, all in?
Azt mondod, hogy nem volt elég nagy a visszaemelésem? Egy durván 1,5$-os kasszára visszahívni kb 14 dollárt? Csak akkor adja meg, ha nagyon állat keze van, ami elég ritka, ezért nem kifejezetten kifizetődő hosszú távon. Túl kevés pénzt lehetne leszakítani az ellenfélből ezzel a módszerrel, ezért nem értek veled egyet. Én emeltem volna, de ő csak megadta.csabimo írta:Flopp elött All in-ig kellett volna vidd, nem hagyni hogy valami kis fossal lemákoljanak...ElBartimaeus írta:Hali! Egy leosztás, érdekel ti mit csináltatok volna benne. Cg, vakok: 0,1-0,25 dollár, jómagam nagy vakként első leosztásomat töltöm 14 dollárral ültem be.
Mindenki dob egészen a dealer előtti emberig, ő emel 0,5-el, dealer megadja, én AA-al visszaemelek 1,5-ig. Csak a dealer adja meg.
Flopp elött All in-ig kellett volna vidd, nem hagyni hogy valami kis fossal lemákoljanak...ElBartimaeus írta:Hali! Egy leosztás, érdekel ti mit csináltatok volna benne. Cg, vakok: 0,1-0,25 dollár, jómagam nagy vakként első leosztásomat töltöm 14 dollárral ültem be.
Köccegergo9 írta:Este/éjszaka egy póker srácok?
Bányász, miihii, fecooo, többiek?
miihii-nek grat