Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ja, Rooney szenzációs játékos, de emberileg egy segg sajnos. Őt lehet provokálni, akár még ki is lehet állíttatni. De ha nincs Roon és C. Ronaldo, akkor is ott van Nistelhorse. Vele sem nagyon lehet mit kezdeni. És Scholesról még nem is volt szó.Bodi írta:Annak a csávónak még be kell érnie,elég ha felhúzzák az agyát és kiállíttatja magát!Én játékosként nagyon bírom,jól játszik,emberként már nem csípem annyira!Zsolti írta:az a baj,hogy az egy vasgyúró!őt nem egyszerű úgy megrúgni,hogy le kelljen jönnie!de őtis anyira utáélom különben,mint crisiano romlandót
Annak a csávónak még be kell érnie,elég ha felhúzzák az agyát és kiállíttatja magát!Én játékosként nagyon bírom,jól játszik,emberként már nem csípem annyira!Zsolti írta:az a baj,hogy az egy vasgyúró!őt nem egyszerű úgy megrúgni,hogy le kelljen jönnie!de őtis anyira utáélom különben,mint crisiano romlandót
Ha őt leveszik a pályáról,akkor nőnek az esélyeink,Rooney bombáira kell még nagyon vigyázni!Zsolti írta:azt a gyökeret még az elején fel kell rugni,és probléma megoldva!mrmonster írta:Cris. Ronaldo akár a jobb oldalon, akár a balon játszik ma, nagyon féltem tőle mindkét szélsőhátvédunkat, Nikolovot és Szatmárit![]()
![]()
De Halmosi szerintem képes lehet becsapni Gary Neville-t
azt a gyökeret még az elején fel kell rugni,és probléma megoldva!mrmonster írta:Cris. Ronaldo akár a jobb oldalon, akár a balon játszik ma, nagyon féltem tőle mindkét szélsőhátvédunkat, Nikolovot és Szatmárit![]()
![]()
De Halmosi szerintem képes lehet becsapni Gary Neville-t
Az Mu játékosai 76 szor érnek többet mint a Loki játékosaiBadi írta:Kitfisto írta: Nem.De a lokinak is 50% esélye van mint a munak.Mert 2 egyforma kapu,Mindkét oldalon 11 játékos.....
csak milyen 11 játékos..
Kitfisto írta: Nem.De a lokinak is 50% esélye van mint a munak.Mert 2 egyforma kapu,Mindkét oldalon 11 játékos.....
Najó, Kitfisto, te most komolyan gondolod, hogy a mencseszter esélytelen?Kitfisto írta:De a Bogdanovics-Kerekes-Sándor is.és még ott van Halmosi,Dombi......Bodi írta:Le kellene igazolni Koplárovics Bélát!![]()
Én valamiért nagyon bizakodó vagyok,okozhat meglepetést a Loki,bár a MU-t még nem láttam idén játszani,nemtom milyen formában vannak.
Nem játszhat Giggs,Saha,Smith,viszont a Ronaldo-Nistelrooy-Ronney trió fog rohamozni!
De a Bogdanovics-Kerekes-Sándor is.és még ott van Halmosi,Dombi......Bodi írta:Le kellene igazolni Koplárovics Bélát!![]()
Én valamiért nagyon bizakodó vagyok,okozhat meglepetést a Loki,bár a MU-t még nem láttam idén játszani,nemtom milyen formában vannak.
Nem játszhat Giggs,Saha,Smith,viszont a Ronaldo-Nistelrooy-Ronney trió fog rohamozni!
Beálunk Sündisznóba mint a Chelsea.mrmonster írta:Ha tudunk rúgni egy gólt az elején... akkor akármi megtörténhet. Ellenkező esetben benne van az is, hogy felőrölnek minket. De jó a csapat kondíciója, így akár meglepetéseredmény is születhet.
Zakatoljon a Lokomotív!