Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Megpróbálok tárgyilagosan szólni, remélem sikerül. A tegnapi meccs nem Ibra meccse volt, ez egyértelmű. Nem érezte a ritmust, különösen az első félidőben éreztem azt, hogy a felé menő passzokra, "félkiugratásokra" nem mozdul időben, egy ütemet késik és ez nem azért van, mert lassú. Nyilván nem fog Samu gazellai magasságaiba emelkedni, mert teljesen más karakter a két játékos. A Sevilla otthonában lejátszott kupameccsen szerintem rengeteget dolgozott, sok labdát tartott meg, hasznosan játszott.Sanama írta:Még próbáltalak komolyan venni, hogy egy normális eszmecserét fogunk folytatni közösen a témáról, de úgylátom ebben nem leszel partner.chrisnagy13 írta:Köszönjük Zlatan neked ezt a remek estét. Sikerült ismét bebizonyítanod, hogy nem illesz bele a Barca játékstílusába, mint ha ott se lettél volna a pályán.
Én sok sikert kívánok neked a jövőhöz, és kívánom, hogy játssz úgy, mint a korábbi csapataidban, de lehetőleg egy korábbi csapatodban.![]()
Vicces,hogy Henrys bannerrel írsz ilyeneket.
A mai meccsről. Igen gyenge volt Ibra.Bár még ígyis többet ért mint Henry szerencsétlenkedés szerintem. Ha kapura lő,akkor harmatgyengén a kapusba, ha bead akkor emberhez ugyan nem megy.
Viszont egy valami bosszant. Hogy nagyon ritkán ugratják kiI brat. Egyet kapott a meccsen, azt be is fejelte csak les volt.Szerencsétlen ember folyamatosan ott mozog a leshatáron,de Xavi sosem küldi meg neki a labdát mindig a szélre játsza ki.
De azért ja, küldjük el, végülis 1-2góllal jár Messi mögött, a világ legjobbja mögött?
Ekkora baromságot is régen hallottam már bocschrisnagy13 írta:Köszönjük Zlatan neked ezt a remek estét. Sikerült ismét bebizonyítanod, hogy nem illesz bele a Barca játékstílusába, mint ha ott se lettél volna a pályán.
Én sok sikert kívánok neked a jövőhöz, és kívánom, hogy játssz úgy, mint a korábbi csapataidban, de lehetőleg egy korábbi csapatodban.
Még próbáltalak komolyan venni, hogy egy normális eszmecserét fogunk folytatni közösen a témáról, de úgylátom ebben nem leszel partner.chrisnagy13 írta:Köszönjük Zlatan neked ezt a remek estét. Sikerült ismét bebizonyítanod, hogy nem illesz bele a Barca játékstílusába, mint ha ott se lettél volna a pályán.
Én sok sikert kívánok neked a jövőhöz, és kívánom, hogy játssz úgy, mint a korábbi csapataidban, de lehetőleg egy korábbi csapatodban.
Teljes mértékben egyetérteknoname írta: ...
Igen, megha nem lett volna a csere akkor Eto'o se lenne itt, szóval tegyük le a padraMcLarenF1 írta:Azért Ibrát kell a padra ültetni, mert vele senki nem tud összejátszani.
Énse akarlak téged, de szerintem azért ez ha igaz nagy gáz Henryra nézve... Ha ilyen a régi forma, akkor nagyon pocsék volt tavalyLionel Kicsi Messi írta: nem akarlak kritizálni mert minden barca játékost kedvelek és sztem ha a padozásról van szó akkor a mostani formájukat nézve a 2 játékosnak akkor ink ibra padozzon!! henry kezd laassan vissza térni a régi formába és a 2 sevillai meccsen henry mind 2 őn jobban teljesített sztem...! na mind1 nem okoskodni akartam csak megirtam a véleményem![]()
haggyuk már Henry statikusabb mint valaha.. non stop ugyanazt csinálja 2 húzás előre megtolás lendületből kifelé és beadás bal lábbal az 5-ös felé vagy szöglet vagy a kapus vagy védők kirúgják... hagggyuk már abba könyörgöm az ilyenek hogy pad meg stb..duncan írta:Én sosem Istenítettem Ibrát. Nyáron is jobban örültem volna másoknak,mint neki. De most ő van itt,neki kell szurkolni. Olyannak nincs értelme,hogy "mi lenne,ha..." meg stb. Abban is biztos vagyok,hogy ha a klub ennyit kiadott érte,nem fognak jövőre megválni tőle,teljesítsen akárhogy.
Abban viszont egyetértek,hogy pocsékul játszik az utóbbi időben és hogy Pep nem tudta még tökéletesen beépíteni a csapatba. Szerintem nem is fogja tudni soha tökéletesen beépíteni,de ennél jobb biztos lesz.
Nem tudok állást foglalni abban,hogy Henry vagy Ibra,mert Henry is gyenge mostanság.
Talán a francia mellett szól,hogy ő már beleszokott a csapatba és valamivel gyorsabb,mint a svéd.
nem akarlak kritizálni mert minden barca játékost kedvelek és sztem ha a padozásról van szó akkor a mostani formájukat nézve a 2 játékosnak akkor ink ibra padozzon!! henry kezd laassan vissza térni a régi formába és a 2 sevillai meccsen henry mind 2 őn jobban teljesített sztem...! na mind1 nem okoskodni akartam csak megirtam a véleményemBarca+ írta:Nem tudom miért mindenki Ibrát rakná a kispadra!Miért nem Henry-t?
meccsek óta nincs 1 értelmes megmozdulása na jó egy beadás egy meccsen azért ez 90 perc alatt elég gyenge bárki bármit mondd!
Lehet oltogatni meg amit csak akartok de, ha nem megy Ibrának sem a játék és Henrynek sem akkor mindenki Ibrát b...-tja pedig Henry ugyan olyan nagy sztár volt az arsenalban és mégis inkább Ibrát b...-tok! Nem értem Én ezt! Én inkább Henry helyett Bojan-t raknám a kezdőbe!
Hátha beálva tudna hozni vmit a játéka!
Ez az Én véleményem ha vkinek nem tetszik ez van!
Ezért jó, h nem vagyunk egyformák!