Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
abszolút nem , máskor is jöhetnek az ilyenek szerintem tök érdekes.Fecooo írta:kis statisztikai érdekességet hoztam nektek![]()
Leo 186 tétmeccsen 99 gólt szerzett eddig (klubmeccs!)
CR 337 tétmeccsen 136 gólt ért el.
és mindezt La Pulga 23 éves kora előtt érte el, ami azért is eszméletlen eredmény, mert tudjuk, h karrierjének első 2-3 évében nagyon sokszor megsérült, és igazán csak a 2008/2009 szezontól tudja azt nyújtani, amire a talentuma alapján hivatott.
az a megdöbbentő, h látjuk rajta, h folyamatosan fejlődik, hiszen idén már láttuk, h szabadrúgást is tud lőni![]()
az egyedüli, ami fejlődését akadályozhatja, az az, h idén nem a helyén játszik... hiába lövi zsákszámra a gólokat, az nem ő helye...
nagyon jól tudjuk, h Messinek 3-4 ember még nem ellenfél, viszont minden meccsen azt látjuk, h szinte az egész védelemmel egyedül "száll szembe", az meg azért még neki is sok, ennek az eredménye a sok labdavesztés és "szürke" játék. el tudom képzelni azt is, h Pep Leo korlátaira kíváncsi, mert ő is tudja, h ebben a kisemberben még mindig nagyon sok lehetőség van... (amilyen csökönyös ember az edzőnk, nem elképzelhetetlen...ahogy Ini esetében a balszélsőként való "használat" )
tudom hosszú lett ez a hsz, de remélem nem lett túl unalmas
Jaja Henry vezette be, hogy a mesterhármast szerzők a meccs végén hazaviszik a labdát. Ez Angliába régóta szokás.szücsi14 írta:Megnéztem az NSO-n ismét a gólokat és ami feltünt nagyon szimpatikus és
megmosolyogtató volt,Messi a mérkőzés végén hazavitte a labdát.
Ultrabrutál!!!Ilúvatar írta:Skacok, egy pofás photoshootot találtam MessirőlHQ minőség
http://i50.tinypic.com/2lvzuba.jpg
El fanático írta:José Muorinho " asszonta" hogy szerinte Krisztiánó Rinyáldó jobb játékos, mint Leo Messi, bár az utóbbi jobb évet zárt...forrás: sport.es
Igen ez tényleg jó, láttam eurosport2-n a news-ban mikor fotózták őt.Ilúvatar írta:Skacok, egy pofás photoshootot találtam MessirőlHQ minőség
http://i50.tinypic.com/2lvzuba.jpg
Még azt kiemelném gyorsan, hogy Alvessel nem működik úgy a kényszerítő, mint tavaly. Pedig az mindig adott plusz egy lehetőséget amivel szét lehetett rombolni a védelmet. Nem feltétlenül a kapu előterében, hanem középpályán is és akkor már jöhetnének az őrült Messi cselsorozatok, mert közel lenne a kapuhoz és veszélyes szabad jönne, vagy gólhelyzet.kennyke04 írta:szerintem a passz-szám annyi mint a tavalyi, egy óriási különbséggel: tavaly az ellenfél 16osa előtt, most meg a sajátunk előtt passzolgatunk csínybe, és centiken múlik, hogy ne kapjunk gólt...ElBartimaeus írta:Megoldás: 10-szer ennyi passz, csak a 11-s előterében való cselezgetés. Vagy a bíró felvilágosítása, hogy egy távolabbról érkező támasz lábra érkező rúgás nem a labdára ment eredetileg sem és sárgát ér...
Azt hiszem a mondat vége az egyik kulcs.Nem lényeges dolog azért annyira.De vegyük a mai meccset.Ott volt mondjuk az első félidőben az a frankó kis bőrös ami után felrúgták.Ha mondjuk abból tovább tud menni és gól vagy gólpassz a dolog vége akkor egy zseni...ebbe a szezonba még nem túl sok szép szólója volt, de az is igaz, hogy aprítják rendesen...
szerintem a passz-szám annyi mint a tavalyi, egy óriási különbséggel: tavaly az ellenfél 16osa előtt, most meg a sajátunk előtt passzolgatunk csínybe, és centiken múlik, hogy ne kapjunk gólt...ElBartimaeus írta:Megoldás: 10-szer ennyi passz, csak a 11-s előterében való cselezgetés. Vagy a bíró felvilágosítása, hogy egy távolabbról érkező támasz lábra érkező rúgás nem a labdára ment eredetileg sem és sárgát ér...
ezt adom, csak a baj, hogy szuper-kupa óta nem látom rajta azt a tüzet, még ha voltak jó meccsei ismadmushroom írta:Nem lehet mindig villogni
és sajnos engem is emlékeztet R10-re... szerint nem az aranylabda átokról van szó az ő esetében, inkább a válogatott sikertelensége miatt nincs jó passzban, de a véleményem az, hogy most látom a leggyengébb formában játszani (mikor még csak bontogatta szárnyait lehet nem érezte ennyire a kaput, de élvezet volt nézni a cseleit, ebbe a szezonba még nem túl sok szép szólója volt, de az is igaz, hogy aprítják rendesen...)duncan írta:Sajnos nagyon emlékeztet R10-re 2006-2007-ben. Akkor is mindenki reménykedett,hogy az aranylabda-szindróma nem hat majd rá.