én is megosztanám veletek a véleményeimet.
először is beszéljünk a bíróról. vagy inkább mégse! ne haragudjatok de ezt az embert én nem nevezem bírónak. kis túlzással azt lehet mondani, hogy ezt a meccset én is le tudtam volna így hozna. vagy talán egy kicsit jobban is. és ezt most nem azért mondom, mert kikaptunk, hanem azért, mert egyszerűen idegesít(ett) ez a "bíró".
a Sevillával egy szinten voltunk tegnap. én úgy láttam, hogy egyik csapat sem emelkedett a másik fölé! csak a spori miatt "látjuk" így, ha így látjuk egyáltalán. az első gól, amit kaptunk egyértelmű a védelem miatt volt, mert nagyon eltolódtak, és nem maradt ember Capelre. Ibra gólja fantasztikus volt. ahogy Marqeuz előreívelte...

csak az a baj, hogy már kezd kiöregedni szegény, pedig sokra tarto(m)tam. Milito fantasztikusan játszott. egyértelmű, hogy nem bírja még a 90 percet "versenyszinten", de már kezd alakulni. nem sokat vett ki belőle a kihagyás. hála Istennek. a második gólunk sztem egyértelműen szabályos volt, nem úgy mint a Sevilla első meg nem adott gólja. az sztem egyértelműen les volt, mivel a labda egyértelműen abba az irányba tartott, az igaz hogy nem Capel felé, hanem a kapu felé ment volna, de az irány - egyenesen előre - az megvolt. az Andalúzok második gólja meg hát... Csiga alkotott. na mind egy. ez meg is látszott, hallatszott a nézőkön is. eléggé fütyültek, mikor nála volt a labda.
akkor még 1x: döntetlen szagú meccs volt, már az elején is, csak a "bíró" nem így gondolta.