Zlatan Ibrahimovic

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
LM10
Director del Fútbol

2010.01.08. 10:29:24

ozsimiki írta:
messiisten írta:Én szerintem pl egy DavidVilla csere jó lenne.Eto'o pedig szerintem jobb mint Ibra, mert nem a Bajnokikon kell csak gólt rúgni.Eto'o a BL-ben is ontotta a gólokat.
ez a szempont is igen meggyőző. el is gondolkodom rajta hosszan.

idén is ontja? igaz Ibra csak 1et vállalt eddig,de szerintem a Blben sem teljesít gyengében idén mint a kameruni. eddig meg nem volt csoda,h nem termelte a gólokat, de kérdem én,az Interben ki termelte a gólokat?
Eto'o:

Serie A meccs:16 gól:8

BL meccs:6 gól:1

Ibra:

Primera División meccs:14 gól:11

BL meccs:5 gól:1
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.01.08. 10:05:40

messiisten írta:Én szerintem pl egy DavidVilla csere jó lenne.Eto'o pedig szerintem jobb mint Ibra, mert nem a Bajnokikon kell csak gólt rúgni.Eto'o a BL-ben is ontotta a gólokat.
ez a szempont is igen meggyőző. el is gondolkodom rajta hosszan.

idén is ontja? igaz Ibra csak 1et vállalt eddig,de szerintem a Blben sem teljesít gyengében idén mint a kameruni. eddig meg nem volt csoda,h nem termelte a gólokat, de kérdem én,az Interben ki termelte a gólokat?
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
abreu
Jugador d'estrella

2010.01.08. 08:59:23

Richardinho írta:Ibra with umbrella :)

http://www.fcbarcelona.cat/web/Galeries ... IDO-26.jpg
Ez nagyon király :twisted: , először csak néztem h mit akar az esernyővel :lol: :lol:
messiisten
Barça B

2010.01.08. 08:39:43

Én szerintem pl egy DavidVilla csere jó lenne.Eto'o pedig szerintem jobb mint Ibra, mert nem a Bajnokikon kell csak gólt rúgni.Eto'o a BL-ben is ontotta a gólokat.
Richardinho
Barça B

2010.01.07. 13:16:52

Szúnyog és Bolha
Barça C

2010.01.07. 12:46:51

Hölgyeim és Uraim! Na meg a "kislányok" akik Ibrát szapulják, azoktól kérdezném,hogy nekik ki lenne az ideális befejező ember? Nagyon kíváncsi lennék a nevekre!!! Az én véleményem(bár lehet,hogy senkit nem érdekel)a Samu-Ibra csere NAGYON is kellet! Pontosan azért,mert legalább most van egy olyan csatárunk aki, ha kell a labdát megtudja tartani elől,ha kell szabadrugást is elvégzi,fejlődő képes és nem utolsó sorban látszik rajta,hogy AKAR!Bárki mondhat bármit Ibra egy NAGYON jó JÁTÉKOS.Ja és itt jegyezném meg,hogy a CSAPATBÓL nem Ő kedvencem!!!Abból kell gazdálkodni ami van!
gonosz
Jugador d'estrella

2010.01.07. 12:21:18

Léfe írta:Sajnos én is tendenciát látok ebben kellene 2-4 uj játékos de 2 csatár mindenképp.
...gyűűlnek-gyűűűlnek a vészmadarak!

Ibrát nem kell támadni, nézzétek csak meg, hogy Henry mennyi ideig nem találta meg a helyét a csapatban és azt, hogy ez Ibrának hogy sikerült! Termel a srác! Az meg más kérdés, hogy nem az interes Ibrához kell hasonlítani a mostanit: új csapat, új ország, új stílusú foci, csak nyugi, szerintem így is tutijó! Már csak a vérmérsékletén kellene javítani, mert azért az látszik, hogy ha nem megy neki a játék egy kis ideig, akkor nagyon elszáll az agya, mint a Villareal ellen.
Més que un club!!! CsakaBarca!!!!
Kralo
Entrenador del Barça

2010.01.07. 12:10:07

Léfe írta:Igen, hát tavaj meccsenként 3-as gólátlag volt, most az 1 gólt is ki kell izzadni. De ez nem Ibra büne. Lassab és ötletelenebb lett a csapat. Sajnos én is tendenciát látok ebben kellene 2-4 uj játékos de 2 csatár mindenképp.
Tavaly bajnokikon 2.76 volt a gólátlag, idén eddig 2.31. Szerintem nem olyan súlyos a helyzet, elég lenne, ha csak 3 játékost igazolnánk, és ebből csak egy(!) csatárt. Mondanék neveket, de nem akarom folytatni az off-ot (annyit tudnék mondani, hogy Illés Béla már felmerült a kívánságlistámon :D ).

Más: nincs ok Ibrát bántani, azt hozza amit hoznia kell, az én szememben nem ezek a meccsek lesznek a fő iránymutatók az ő teljesítményének megítélésében. Arra leszek kíváncsi, hogy mit tud majd a BLben a nagy-nagy meccseken, és mi lesz, ha összekerülünk egy Chelsea-féle betömörülő védelemmel, tank kell oda, nah ő az. Várom, hogy ott bizonyítson.
Továbbá: volt 2 gyenge meccsünk, ilyenkor néhányan önmegnyugtatás céljából, egy-egy játékost megtalálnak, és rajtuk verik el a port. Pedig csak egy baj van. Január. Szünet után mindig tróger szokott lenni a csapat. Jövő héten úgy ütjük majd ki a Sevillát Ibra mesterhármasával, hogy öröm lesz nézni, ahogy gyűlnek majd az Ibra sigek az eurobarca fórumon.
Persze az is előfordulhat, hogy nem így lesz.
Léfe
Entrenador del Barça

2010.01.07. 11:04:44

Igen, hát tavaj meccsenként 3-as gólátlag volt, most az 1 gólt is ki kell izzadni. De ez nem Ibra büne. Lassab és ötletelenebb lett a csapat. Sajnos én is tendenciát látok ebben kellene 2-4 uj játékos de 2 csatár mindenképp.
Fecó
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.01.07. 10:49:37

Amúgy vicc, h azt az embert okolják itt páran a gyengébb teljesítményért, aki az őszi szezon legjobbja. Főleg a támadóink közül emelkedik, de nagyon. Messi az, aki még jól szokott játszani, de neki is volt egy hullámvölgye. Ibrának meg volt 2 rossz tétmeccse egész ősszel. Emellett legalább 10x a csapat legjobbja volt. :roll:
Chino
Llegenda del Barça

2010.01.06. 22:24:11

Nem igazán értm, hogy miért írják egyesek, hogy Samu többet indult be és nagyobb hasznára volt a csapatnak. Sztem Ibra igenis a csapat egyik legjobbja a szezon kezdete óta. Rendben volt neki is rossz meccse (pl. Villareal, de ott kinek nem) de sztem nagyon jót tett a csapatnak. Azt se felejtse el senki, hogy ez még az első szezonja + nem is egézségesen érkezett. Igen, Samu gyorsabb gyorsabb volt, kezdősebességéből adódóan sokszor jobban meg lehetett játszani, de ne felejtsük el, hogy Ibra eddig több assistot adott például mint Samu egy egész idényben.
Félreértés ne essék, nem akarok az összehasonlítás hibájába esni, mert az tényleg meddő (bár lehet, hogy műár késő), de ne csak Ibra hibáit nézzük már. Aki itt felsorolja, hogy ez a baj vele meg az a probléma vele, gondolkozzon el azon hogy mikben erős a svéd és csak utána fogalmazzon meg egy hsz-t.
Forca Barca!!!!
gekkodan
Director del Fútbol

2010.01.06. 20:57:37

Jelenleg mindenki elfelejti Ibra kapcsán, hogy bizony egyik támadónk sem villog. Henry egész egyszerűen nem említhető egy lapon vele (ne jöjjön senki azzal, hogy középcsatár vs. balszélső, mert azonnal rákérdezek, hogy Pedro hogy tarthat ennyi gólnál). Messi nagyon bekezdett év elején, de a Klub VB döntő kimagaslott az elmúlt hetek játékában nála is és sokkal rapszódikusabb mint tavaly (persze még így is a világ egyik legjobbja jelenleg is forma alapján).

Iniesta rengeteget sérült, Alves beadásai nem jönnek, Xavi pedig bármennyire szorgos kis hangya, ezeknek a kreatív embereknek a kiesése őt is érinti.

Egyszerűen kár elővenni Ibrát, mert sok játékos hullámzóan, sokszor a képességeitől elmaradva teljesítenek.

Amikor Ibra nagyon bekezdett, és működött a támadósor (pl. Az Atletico Madrid ellen), akkor láthattuk, hogy miért igazolta Guardiola, újítást és frissességet, új taktikai megoldásokat hozott a játéka.

A vak is látja, hogy összjátékban sokkal jobb, rá lehet lőni a távoli lasztikat, mert megtartja, jól fejel, fizikálisan ledobja a védőket, nagyon labdabiztos és elképszető technikai tudása van. Ez hiányzott a támadósorból évek óta, bár nem vitás, hogy én még Henryt is lecseréltem volna végre 2-3 év után egy igazi balszélsőre.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
chrisnagy13
Jugador del Barça

2010.01.06. 20:48:27

mindorokke_barca írta:
Azért, mert meccsek óta az van, hogy a csapat "10 emberrel" játszik, és néha jön egy fantom aki lő 1 gólt és kész, most lett elegem!
Igen, részese a rossz játéknak, sőt...
A Rijkaard-csapattal?
A fegyelem teljes hiánya, motiválatlanság, Ronaldinho "partyarc" lett.
Srác, egy pillanatra azt hittem, hogy kedvencedről (avatar,sig) Henryról írsz. Mert ha valaki, hát ő az aki semmit nem csinál, gondolom vele nincs gondod.

Ibrahimovic, mint partyarc??? Ebből lejön, hogy mennyire tájékozatlan vagy vele szemben.Volt egy cikk róla, ha gondolod olvasd el. Unalmasan otthonűlő tipus, méghogy partyarc :lol:
Én nem birom őt, de kegyetlenül jó csatár, ezt elvitatni tőle nem lehet.
Légyszíves olvass vissza és olvasd el még egyszer a hsz-em. 8)
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2010.01.06. 20:40:53

chrisnagy13 írta:Remek, talál 1 gólt, ezen kívül más értelmes megmozdulása nem volt és Ő az Isten. Na ne már! :lol:
De mikor Samuel sem csinált semmit egész meccsen, de valahogy mégis betalált, akkor meg azzal jöttetek, hogy megint megrúgta a gólját, és akkor minden oké volt. Ne Ibrát kezdjük már ki, könyörgöm. :roll:
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
bali 15
Director del Fútbol

2010.01.06. 20:17:29

Ibrahimovic, mint partyarc??? Ebből lejön, hogy mennyire tájékozatlan vagy vele szemben.Volt egy cikk róla, ha gondolod olvasd el. Unalmasan otthonűlő tipus, méghogy partyarc Laughing
Felesége van és 2 gyereke, van elég baja higgyétek el :D :lol: :wink:
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2010.01.06. 17:33:39

ElBartimaeus írta: Most elmondom, hogy miért szapulom állandóan Ibrát!

3 oka van:

1.: Sose bírtam a képét
:lol:
Így ne várd, hogy komolyan vegyük a mondandód. Én sem csíptem, sőt, nagyon nem. És legalább ennyire sajnáltam Samut. De Ibra bizonyított, és bizonyít. Az, hogy miatta nem megy a csapatnak, az totális csúsztatás. Egyértelműen a Xavi, Ini, Messi, Alves négyes visszaesése okozza az átmeneti problémákat.
Még azt is megkockáztatom, hogy ha a fentebb említett probléma megszűnik, még erősebb csapatunk lehet.
Rivaldo-A Legnagyobb.
katalunya
Jugador d'estrella

2010.01.06. 17:21:06

Cooltiszo írta:. . .
ez egy nagyon jóh hsz volt,és teljesen egyetértek vele de abban nem,amit messiről,xaviról és alvésről írtál...Xavi játéka télleg nagyon visszesett,de messi is alvés játéka azér nem :) de a többivel maximálisan egyetértek,én se írhattam vna jobban :D
Kép
Dream Team: Valdés-Dani A.,Beckenbauer,Piqué,Roberto C.- Y.Touré-Xavi,Iniesta-Messi,Eto'o,Henry
"Csak türelmesen, és minden jól fog elsülni” - Pep Guardiola
Make the ball happy :)
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2010.01.06. 17:11:51

Én nagyon szeretem Ibrát, sose volt ellenszenves igazán (attól függetlenül, hogy volt pár nem tetsző húzása), szeretem a tökös játékosokat. Ő az. Viszont az, hogy szeretek valakit nem tart vissza attól, hogy akár a távozást is akarjam, ha nem jó. Decot imádtam, védtem amíg igazságtalan volt a kritika vele szemben, amikor visszaesett jelentősen, akkor meg azt mondtam hogy ideje váltani, Roni-val ugyanez volt.

Tökéletesen játszik? Közel sem. Hiányolom tőle az 1-1eket, a távoli lövéseket. Viszont a csapatátlag felett játszik így is. Ha kap jó labdát nagy százalékban belövi. Egyszerűen a középpályán 5 meccsenként ad egy olyan indítást ami 100%-os ziccer lehet. Tavaly meccsenként adtak 2-3at. Ebben nagy oka van, hogy Keita játszik nagyon sokszor, nincsen balszélünk mezőnyben. Messi, Xavi teljesítménye is visszaesett, Alvesé is, bár az főleg védekezésben. Márpedig a játék képét nem Ibrának kell megszabnia, ez nem az Inter. Eto'o-nak vannak előnyei vele szemben, viszont egy ilyen kp- teljesítménnyel most ő se lenne nagyobb király. Többet venne részt az összjátékban és kevesebb gólt lőne. Messi tavaly 2-3 meccsenként lőtt olyan gólt, hogy 2-3 embert megverve került gólhelyzetbe, felnyitotta a védelmet ezekkel, idén felrúgják, nem jut el odáig.

Nekem igenis tetszik a sarkazás, a kis színezés, mert a látványos játékot szeretem. Tegnap majdnem egymagamban tapsoltam néhány Thiago,Iniesta megmozdulás láttán. Ez egy plusz, ami széppé teszi a focit, így a Barcát is. És ne feledjük, hogy hány gól és gólhelyzet keletkezett ezekből az Ibra trükkökből, sok. Tehát nem céltalanok ezek, hanem helyzetet teremt vele.

Alapvető baj van a csapattal? Igen. Nem kell a fejünket a homokba dugni, idén nem volt igazán jó meccsünk (természetesen a tavalyi szezonhoz viszonyítva). Emiatt rossz csapat lennénk? Nem. Nyáron változtatni kell, és jobbá tenni az egészet, ez az élet és a foci körforgása is. Kicsit hamar következett be a visszaesés, de úgy tűnik a mai fociban folyamatosan visszaesések nélkül nem lehet szezonokat lehúzni a csúcson. Lehetne ellenpélda a MU, de szerintem az ő játékuk se az igazi, tavaly se volt az. Eredményesnek eredményes, viszont eddig mi is azok vagyunk. Reális esélyünk van a bajnokságra, és a bl-ben se fogunk senki olyannal játszani aki ellen esélytelenek lennénk, sőt kimerem jelenteni, hogy mindenki ellen legalább egállal indulunk, mert a csapatba benne van az, hogy mindenkit meg tudnak verni. Viszont ezt már nem olyan simán és látványosan mint tavaly. Nyáron új edző, új arcok, új remények.
És ehhez a visszaeséshez szerintem nem sok köze van Ibrának.

Lesz még ő is jobb, a csapat és a játék is.

Forca Barca, Forca Ibra
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.01.06. 17:02:14

Srácok, mindig lesznek olyanok,akik az unszimpátiájuk miatt felnagyítanak, ne addj Isten kitalálnak hibákat,okokat, csak,h lehessen már írni vmi negatívat Ibrára. ez van.

Sanama jól összefoglalta, nem is írok semmi +t hozzá.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2010.01.06. 16:56:34

Azért, mert meccsek óta az van, hogy a csapat "10 emberrel" játszik, és néha jön egy fantom aki lő 1 gólt és kész, most lett elegem!
A Rijkaard-csapattal?
A fegyelem teljes hiánya, motiválatlanság, Ronaldinho "partyarc" lett.
Srác, egy pillanatra azt hittem, hogy kedvencedről (avatar,sig) Henryról írsz. Mert ha valaki, hát ő az aki semmit nem csinál, gondolom vele nincs gondod.

Ibrahimovic, mint partyarc??? Ebből lejön, hogy mennyire tájékozatlan vagy vele szemben.Volt egy cikk róla, ha gondolod olvasd el. Unalmasan otthonűlő tipus, méghogy partyarc :lol:
bali 15
Director del Fútbol

2010.01.06. 16:54:14

Látom fikázzuk Ibrát.
Gondolom visszasírják Eto-t aki 8 gólnál jár, ebből a nagy rész 11-es :wink:
Sanama
Llegenda del Barça

2010.01.06. 16:42:48

Nem fogok elolvasni minden hsz-t. Először is csak arra akarok reagálni,hogy Ibra nem csinál semmit. Illetve a kritikákra irányában!

Nos, mint tudjátok én nagyon örültem, hogy Ő érkezett,ha már Eto'o-tól meg kellett válni.
Ekkor jöttek a kritikák felé,hogy nagyarcú majom idióta, arrogáns, ami igaz is volt rá Milánóban...

Bíztam benne stb. Idejött 2-3hét alatt beilleszkedett,és mindenkinek befogta a száját azzal,hogy 5gólt vágott zsinórban és mittudomén hány gólpasszt adott , akkor mikor ment a csapatnak.
Nem egyszer volt ő a meccs embere Eurobarca értékelés alapján.

A sárga Tengeralattjárók ellen aláírom , legrosszabb meccsét produkálta.

Viszont tegnap visszahozta a reményt,hogy nyerjük a meccset,ami meg is lett volna,ha az az nemnormális csiga végre jó megmozdulást is csinálna.
Na mind1.

Szóval most az van,hogy a csapatnak nem megy...
Se Xavinak,se Messinek,se Alvesnek. Talán Iniesta az aki valahol átlag felett produkál, ILLETVE már hosszú ideje Zlatan.
Most,hogy senkinek nem ment,bejött, gólt lőtt. Mi a fene kell még egy csatártól?

Ha bezzeg 35km-et futna, és 100m-et 8mp alatt futná, de gólt nem lőne, akkor jönne az az ellenérv,hogy de hát egy csatárnak nem ez a feladata, nem Barca szint, Bojant a helyére !

Mikor idejött helytállóak voltak ezek a kritikák. Viszont idejött bizonyított.
Most a csapat egyik legjobbja hosszú ideje, persze 1-2rossz meccse lehet is.
A hétvégi bajnoki után jogosak is voltak a kritikák irányába.

Viszont most ez kicsit nevetséges !
Egyik legjobb,de b*sztassuk,mert Ibrahimovic. :)

Üdv.
chrisnagy13
Jugador del Barça

2010.01.06. 01:37:34

Mikaos írta:Még mindig nem értem, hogy miért jött fel megint ez a téma hónapok után, pont ma :)
Szóval Ibra az egyetlen okozója annak, hogy rosszul játszunk?
Akkor mi volt a probléma a Rijkaard-csapattal a sikertelen években?

A Rijkaard-csapattal?
A fegyelem teljes hiánya, motiválatlanság, Ronaldinho "partyarc" lett. :)
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2010.01.06. 01:18:19

ozsimiki írta:
ElBartimaeus írta:
3.: A legfontosabb: Ibrát mindenki az egekbe magasztalja, mert tud sarkazni, mert egy egyszerűbb megoldás helyett egy látványosabbat választ, mert kevés helyzetből gólt lő (nem kerül annyiszor helyzetbe...) és bármikor elsülhet a lába, ezért ő tényleg egy isten... És ezek vannak túlnyomó többségben. Ezeknek az embereknek próbálnám meg felnyitni a szemét, hogy az istenkéjük baromira nem isten, sőt, elég sok játék elemben hagy némi kivetnivalót maga mögött.
a te szemecskéidet szerintem semmivel sem lehetne már felnyitni,szóval meg se probálkozom vele, Ibra nem Isten, de ha ilyen jelzőt használunk,közelebb áll eme minősítéshez,mint pl Eto'o :wink: :D mi meg (mivel vele próbálsz érvelni,h egy tökéletes csapatban,hú de szépen teljesített) ezért akarjuk felnyitni a szemed,h ezt lásd be :D

édes mind1, Eto'o ANNO a Barca sikereiért melózott,és teljesített jól, most ugyanezt teszi Ibra,és kicsit se rosszabbul.

vagy Eto'o minden évében amíg itt volt, olyan volt a csapatjáték mint a 08/09es idényben? nem hinném :wink:
Most meg se említettem Eto'o-t. ;) Annyiban gondolok rá, hogy ő más (szerintem a Barcában picivel fontosabb elemekben) jobb volt, ezért van kihez viszonyítani, láttam rá jó példát. És ezért érvelek vele ilyen tekintetben. A durva fogalmazásom talán hiba, mert egyből erős ellenállást ébreszt a velem egyet nem értőkben, ezért meg se próbálják meggondolni, hogy mit is mondtam.Az említett okok miatt elég távol állhat látszatra a véleményem a valóságtól, de tudom, hogy képes bármikor gólt lőni (mindenki képes rá. :P ) meg hogy tud sarkazni, csak azt nem emelem ki, mert megteszik helyettem 200-n, akik közül van, aki nem veszi észre, hogy nem futott be egyszer, vagy épp lett volna jobb megoldás is a sarkazás helyett.

Még gyorsan valami: a Bara előtt sem értettem, hogy mire ez a nagy sztárolás: nagyon sok meccsen semmit sem csinált, legfeljebb lőtt egy gólt. De volt olyan Inter meccs, ahol még azt sem. Akkor meg ő lett a sztár, hogy pocsék játékkal is tudott gólt lőni. A különbség a másik nem zseninek tartott csatárokkal szemben, akik átlagosan jobban játszanak és gólokat szállítanak? Ők nem csak gólt lőnek és mivel volt több lehetőségük ezért nem lesznek zsenik. Mondom, a legnagyobb bajom ezzel a túlsztároltsággal van, régen is ez volt a legnagyobb bajom. Na mindegy, elég Off-os lett, hosszú, személyeskedős, ha gondolod törölheted, de fekete listára pls ne rakj fel. :lol:

Szerk. Mikaos! Lehet, én azt látom, hogy nincs nagyon, bár nem vizsgáltam nagyítóval, az biztos, hogy nem olyan dinamikus, sőt az is biztos, hogy nem indul mélyebbről. (Amúgy szerintem ennek is tudható be, hogy kicsit többször állítják meg lesen, a tipikus visszaugrunk egy métert és indulunk jól bevált módszert alkalmazza, de szerintem a mélyebbről indulás jobb 3 csatárnál, mert 2-n tuti lesznek olyan helyen, hogy a 3. gond nélkül indulhasson mélyebbről.) De egyszer figyelni fogom, hogy valóban mennyi beindulása van, labdával nem találják meg sokszor, ezt látom igazán.

Gergo9: imádom, amikor tudod, hogy mit miért csinálok. :lol: :lol:

madmushroom: Igenis egy középcsatárnak is feladata, hogy egy olyan csapatban, ahol a középcsatár mellett van 2 másik csatár és legalább egy támadó középpályás, de inkább 2 és szoktak elöl adogatni, kényszerítőzni, hogy gyorsítsa a játékot, mert aktívan részt kell vennie a 0-ra játszásban azzal, hogy ezekbe beépül. ;)
madmushroom
Capitá del Barça

2010.01.06. 01:10:51

gergo9 írta:
ElBartimaeus írta: Most elmondom, hogy miért szapulom állandóan Ibrát!

3 oka van:

1.: Sose bírtam a képét
Igen ennyi oka van a többi mesebeszéd.
A többit le sem kellet volna írni mert az csak légből kapott totális hülyeség.
Én sem szerettem sosem, ez nem lehet kifogás. Ettől még tisztán kellene látni
Twitter: https://twitter.com/KJuraszik" target="_blank
Blog: http://laguardia.blog.hu" target="_blank
Facebook: https://www.facebook.com/laguardiablog/" target="_blank
Lezárt