Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Eto'o:ozsimiki írta:ez a szempont is igen meggyőző. el is gondolkodom rajta hosszan.messiisten írta:Én szerintem pl egy DavidVilla csere jó lenne.Eto'o pedig szerintem jobb mint Ibra, mert nem a Bajnokikon kell csak gólt rúgni.Eto'o a BL-ben is ontotta a gólokat.
idén is ontja? igaz Ibra csak 1et vállalt eddig,de szerintem a Blben sem teljesít gyengében idén mint a kameruni. eddig meg nem volt csoda,h nem termelte a gólokat, de kérdem én,az Interben ki termelte a gólokat?
ez a szempont is igen meggyőző. el is gondolkodom rajta hosszan.messiisten írta:Én szerintem pl egy DavidVilla csere jó lenne.Eto'o pedig szerintem jobb mint Ibra, mert nem a Bajnokikon kell csak gólt rúgni.Eto'o a BL-ben is ontotta a gólokat.
Ez nagyon király
...gyűűlnek-gyűűűlnek a vészmadarak!Léfe írta:Sajnos én is tendenciát látok ebben kellene 2-4 uj játékos de 2 csatár mindenképp.
Tavaly bajnokikon 2.76 volt a gólátlag, idén eddig 2.31. Szerintem nem olyan súlyos a helyzet, elég lenne, ha csak 3 játékost igazolnánk, és ebből csak egy(!) csatárt. Mondanék neveket, de nem akarom folytatni az off-ot (annyit tudnék mondani, hogy Illés Béla már felmerült a kívánságlistámonLéfe írta:Igen, hát tavaj meccsenként 3-as gólátlag volt, most az 1 gólt is ki kell izzadni. De ez nem Ibra büne. Lassab és ötletelenebb lett a csapat. Sajnos én is tendenciát látok ebben kellene 2-4 uj játékos de 2 csatár mindenképp.
Légyszíves olvass vissza és olvasd el még egyszer a hsz-em.mindorokke_barca írta:Srác, egy pillanatra azt hittem, hogy kedvencedről (avatar,sig) Henryról írsz. Mert ha valaki, hát ő az aki semmit nem csinál, gondolom vele nincs gondod.Azért, mert meccsek óta az van, hogy a csapat "10 emberrel" játszik, és néha jön egy fantom aki lő 1 gólt és kész, most lett elegem!
Igen, részese a rossz játéknak, sőt...
A Rijkaard-csapattal?
A fegyelem teljes hiánya, motiválatlanság, Ronaldinho "partyarc" lett.
Ibrahimovic, mint partyarc??? Ebből lejön, hogy mennyire tájékozatlan vagy vele szemben.Volt egy cikk róla, ha gondolod olvasd el. Unalmasan otthonűlő tipus, méghogy partyarc![]()
Én nem birom őt, de kegyetlenül jó csatár, ezt elvitatni tőle nem lehet.
De mikor Samuel sem csinált semmit egész meccsen, de valahogy mégis betalált, akkor meg azzal jöttetek, hogy megint megrúgta a gólját, és akkor minden oké volt. Ne Ibrát kezdjük már ki, könyörgöm.chrisnagy13 írta:Remek, talál 1 gólt, ezen kívül más értelmes megmozdulása nem volt és Ő az Isten. Na ne már!
Felesége van és 2 gyereke, van elég baja higgyétek elIbrahimovic, mint partyarc??? Ebből lejön, hogy mennyire tájékozatlan vagy vele szemben.Volt egy cikk róla, ha gondolod olvasd el. Unalmasan otthonűlő tipus, méghogy partyarc Laughing
Én nem birom őt, de kegyetlenül jó csatár, ezt elvitatni tőle nem lehet.
ElBartimaeus írta: Most elmondom, hogy miért szapulom állandóan Ibrát!
3 oka van:
1.: Sose bírtam a képét
ez egy nagyon jóh hsz volt,és teljesen egyetértek vele de abban nem,amit messiről,xaviról és alvésről írtál...Xavi játéka télleg nagyon visszesett,de messi is alvés játéka azér nemCooltiszo írta:. . .
Srác, egy pillanatra azt hittem, hogy kedvencedről (avatar,sig) Henryról írsz. Mert ha valaki, hát ő az aki semmit nem csinál, gondolom vele nincs gondod.Azért, mert meccsek óta az van, hogy a csapat "10 emberrel" játszik, és néha jön egy fantom aki lő 1 gólt és kész, most lett elegem!
Igen, részese a rossz játéknak, sőt...
A Rijkaard-csapattal?
A fegyelem teljes hiánya, motiválatlanság, Ronaldinho "partyarc" lett.
Azért, mert meccsek óta az van, hogy a csapat "10 emberrel" játszik, és néha jön egy fantom aki lő 1 gólt és kész, most lett elegem!Mikaos írta:Még mindig nem értem, hogy miért jött fel megint ez a téma hónapok után, pont ma![]()
Szóval Ibra az egyetlen okozója annak, hogy rosszul játszunk?
Akkor mi volt a probléma a Rijkaard-csapattal a sikertelen években?
Most meg se említettem Eto'o-t.ozsimiki írta:a te szemecskéidet szerintem semmivel sem lehetne már felnyitni,szóval meg se probálkozom vele, Ibra nem Isten, de ha ilyen jelzőt használunk,közelebb áll eme minősítéshez,mint pl Eto'oElBartimaeus írta:
3.: A legfontosabb: Ibrát mindenki az egekbe magasztalja, mert tud sarkazni, mert egy egyszerűbb megoldás helyett egy látványosabbat választ, mert kevés helyzetből gólt lő (nem kerül annyiszor helyzetbe...) és bármikor elsülhet a lába, ezért ő tényleg egy isten... És ezek vannak túlnyomó többségben. Ezeknek az embereknek próbálnám meg felnyitni a szemét, hogy az istenkéjük baromira nem isten, sőt, elég sok játék elemben hagy némi kivetnivalót maga mögött.
![]()
mi meg (mivel vele próbálsz érvelni,h egy tökéletes csapatban,hú de szépen teljesített) ezért akarjuk felnyitni a szemed,h ezt lásd be
![]()
édes mind1, Eto'o ANNO a Barca sikereiért melózott,és teljesített jól, most ugyanezt teszi Ibra,és kicsit se rosszabbul.
vagy Eto'o minden évében amíg itt volt, olyan volt a csapatjáték mint a 08/09es idényben? nem hinném
Én sem szerettem sosem, ez nem lehet kifogás. Ettől még tisztán kellene látnigergo9 írta:Igen ennyi oka van a többi mesebeszéd.ElBartimaeus írta: Most elmondom, hogy miért szapulom állandóan Ibrát!
3 oka van:
1.: Sose bírtam a képét
A többit le sem kellet volna írni mert az csak légből kapott totális hülyeség.