Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem hiszem hogy megfelelő lenne neki a Yokohama
??? Ezt nem értem.Barcelonafan írta:Nem hinném hogy túl jó ötlet, mert a Monacoban az első számú feladat az volt hogy Chevantonnal játszon össze és kipasszolják az ellenfél védelmét itt Eto'oval nem lehetne ezt megcsinélniZsolti írta:SAvit Giuly helyére kellene berakni...a válogatottban,meg a monacoban is ott játszik,játszott!
Ez csak egy dolog, de itt erös félreértelmezések vannak. Csak 3 eu-n kívüli lehet a KERETBENMorminho írta:Már ezerszer le lett írva, h Saviolának van EU-s útleveleBarcelonafan írta:De már túl sok a csapatban az Európán kívüli!
Egyszerre a pályán csak 4 lehet
Belletti, Márquez(Edmílson), Ronaldinho, Eto'o,
Nem lehet betenni őt mert akkor teljesen át kéne szervezni a csapatot, csatárunk van egy pár így is, de befejezőnek ott van Eto'o. Rajta kívül: Maxi, Larsson és ha úgy vesszük Giuly is. És ráadásul egyre több helyet fog kapni Messi bár én bízok benne hogy ő minél előbb megkapja a spanyol álampolgárságot bár nem hallottam még az ügy kapcsán semmit, szóval sok az EU-n kívüli, ja és még Sylvinho is ott van
Nem hinném hogy túl jó ötlet, mert a Monacoban az első számú feladat az volt hogy Chevantonnal játszon össze és kipasszolják az ellenfél védelmét itt Eto'oval nem lehetne ezt megcsinélniZsolti írta:SAvit Giuly helyére kellene berakni...a válogatottban,meg a monacoban is ott játszik,játszott!
Már ezerszer le lett írva, h Saviolának van EU-s útlevele!!!!!!! Kell Q ide,mert Larssonak van 1-2 éve, Maxinek még fejlQdnie kell!!!Barcelonafan írta:De már túl sok a csapatban az Európán kívüli!
Egyszerre a pályán csak 4 lehet
Belletti, Márquez(Edmílson), Ronaldinho, Eto'o,
Nem lehet betenni őt mert akkor teljesen át kéne szervezni a csapatot, csatárunk van egy pár így is, de befejezőnek ott van Eto'o. Rajta kívül: Maxi, Larsson és ha úgy vesszük Giuly is. És ráadásul egyre több helyet fog kapni Messi bár én bízok benne hogy ő minél előbb megkapja a spanyol álampolgárságot bár nem hallottam még az ügy kapcsán semmit, szóval sok az EU-n kívüli, ja és még Sylvinho is ott van
De már túl sok a csapatban az Európán kívüli!Morminho írta:de mér?? mér nem szereti?? amikor volt a nagy menetelés, amikor tizenvalahány gyQzelmünk volt megszakítás nélkül, akkor P és Ronaldinho, vitte a csapatot... vissza kell hozni, de csak akkor ha jáccik is, mert rengeteg a fizetése, amit fizetünk akkor is ha csücsül a kispadon
Én nem utálom - talán azért mert az 1ik legjobb haverom kedvenc csapata..antiimperialista írta:LG, ne viccelj már, nehogy már Martinst Saviolához hasonlítsd!
Én nem örülnék annak, ha az Interbe menne. Ott túl sokan vannak, meg amúgy is utálom azt a csapatot.