Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Pont ezért.barcafan07 írta:miert temetik sokan a csapatot tavaly idegenben 3-rom nullra vertek meg a fiuk a seviat en bizom a fiukban
Villareal ellen olyan volt mintha 2 Xavi lett volna a pályán.barca99 írta:Szerintem nem véletlen, hogy Jonathan egy kicsivel előrébb van a rangsorban, mint ő.Adam Philip írta:2. Thiago Alcantara.
A srác borzasztó ügyes, és nagyon jó keresztlabdái voltak.
Ha összehasonlítjuk Jonathan-al és az utolsó két meccset veszük figyelembe, nekem a kis-brazil-olasz-spanyol igéretesebbnek tűnik.![]()
Tegnap jól játszott, de csak az első félidőben, amelynek többször már gála jellege volt. Jonathan meg nem volt rossz a Villarreal ellen, pedig ők elég keményen letámadtak, sokkal komolyabb ellenfelek voltak, mint az első félidőben játszó Sevilla.
Tehát igaz, hogy Thiago látványosabban, bátrabban játszott, de ehhez kellett az ellenfél is.
Viszont örülhetünk, hogy van két nagyon ígéretes fiatal középpályásunk.
Sajnos egyet kell értenem. Méghozzá teljes mértékben. Igen jó lenne triplázni megint. Vagy akár megnyerni azt is. De a tavalyi bravúrhoz szerencse is kellett. Hál istennek elkerültek a sérülések. Ráadásul most alkalmunk van megvédeni a címünket a BL-ben és mindezt a Madrid otthonában tehetjük meg. És a bajnokság is sokkal szorosabb a tavalyi sikerhez egy nagyon [auto_cenzúra] Madrid is kellett. Most viszont nagyon feljöttek több rúgott góljuk van, hál istennek mi vezetünk még de egyetlen egy forduló után ez megváltozhat.szergoka írta:A Sevilla elleni visszavágóval már 7 meccsel fogunk többet játszani az idényben mint a Madrid. Ez meg ilyen szinten baromi sok, és félő, hogy a későbbiekben ez kiütközne. Sokkal jobb lenne ha már most kiesnénk, mintha estleg eljutnánk az elődöntőig és ott történne meg mindez.
És így legalább a bl-re, és a bajnokságra tudnánk összpontosítani csakúgy mint a Real. Amúgy is elég szűk a keretünk és így többet tudnának pihenni a fiúk.
Részemről abszolút nem bánkódnék ha kiesnénk, mert mindent megnyerni újból, lehetetlen. És csak az erőnket pazarolnánk, miközben a Madrid röhögne a markába.
Szerintem nem véletlen, hogy Jonathan egy kicsivel előrébb van a rangsorban, mint ő.Adam Philip írta:2. Thiago Alcantara.
A srác borzasztó ügyes, és nagyon jó keresztlabdái voltak.
Ha összehasonlítjuk Jonathan-al és az utolsó két meccset veszük figyelembe, nekem a kis-brazil-olasz-spanyol igéretesebbnek tűnik.![]()
Ez szerintem teljesen igaz.Pep próbálja megvalósítani,amit Sir Alex az MU-nál.Újítani a győztes csapaton.Ez fontos is,hogy ne legyen kiismerhető a játék,de amíg az eredmények jöttek,addig szerintem nem kellett volna változtatni.mert egyértelműen sok (be nem váló) új elem van a játékunkban.sneco7 írta:Már sokan kielemzték előttem a dolgokat,szóval nem megyek bele hosszan,csak egy dolgot jegyeznék meg. Első félidőben,amíg Messi a jobb szélről indult többnyire szanaszét szedte a védelmet.Aztán a második félidőben valamiért behúzódott középre és onnantól kezdve szinte eltűnt kb 30 percre a pályáról(1-2 villanástól eltekintve) Nem tudom,hogy Ibra beállása miatt kellett-e behúzódnia középre vagy valami másért,de ebben a szezonban világosan látszik,hogy ez a felállás nem fekszik igazán neki,se a csapatnak.Szóval ideje lenne ezt a "húzását" elfelejteni Pepnek,mert ha továbbra is erőlteti,akkor Messit szinte kiveszi a játékunkból.Ráadásul így Xaviéknak sincs elég területük középen a passzolgatásra.Az ellenfél védelme is jobban össze tud tömörülni.Sőt még azt is megkockáztatom,hogy Ibrának is jobb lenne,ha a szélekről támogatnák meg jobban. Várom a rekaciókat!