Kalap1988 írta:
Sokszor jöttök azzal, hogy nem kap lehetőséget, akkor nehéz bizonyítani és gólokat rúgni, ez ugyan igaz a szűk értelemben, de azon nem gondolkodtok el sosem, hogy ennek oka is van? Pep látja őt edzésen, látja valószínűleg, hogy gyengébb, mint a többi alternatíva és azért nem játszatja. Ez egyértelmű, te lehet kísérleteznél vele, innen sok kilométerről,mert nem látod őt nap, mint nap. Biztos jó oka van Pepnek, hogy nem játszatja, ezen azért érdemes lenne elgondolkodnia mindenkinek, aki csak a meccshiányt okolja Bojan gyengébb teljesítményéért. És itt nem feltétlenül rád gondolok, mert te ennél összetettebb dologról írtál, de ez már kikívánkozott belőlem,mert elég sokszor olvasok hasonló véleményeket itt. Ami szerintem egyértelműen butaság. Kosárlabdáztam sokáig és én sem kerültem be a kezdőcsapatba,ha edzésen nem ment, mégsem az edzőt hibáztattam, hanem tovább dolgoztam. Szerintem Bojan is így gondolja, úgy hogy ne Pep-et hibáztassuk.
Ez teljes mértékben igaz.Én sem mondtam,hogy most azonnal legyen kezdő minden meccsen,meg játszon többet.Amíg Pedro ilyen formában van,addig nincs az a hülye edző,aki kihagyná a csapatból egy formán kívül lévő Bojan miatt.Az edzésen való teljesítmény,szerintem így picit háttérbe szorul.Mert,ha pl Pedro és Henry is iszonyat rossz formában lenne és Pep azt látná,hogy Bojan szétszakítja magát edzésen,akkor biztos több lehetpséget kapna.De Pedro jó formában játszik,sőt talán egyre jobb,bár vannak hullámvölgyei,Henry pedig Henry és ezért van előrébb a sorban,hiába nem volt formában eddig,bár most talán ő is kezd magára találni. Bojannak igazából akkor lenne szerencséje,ha megint döntőig mennénk a kupában,mert ott tuti alapember lenne.Illetve ha Pedro is és Henry is nagyon formán kívűl rekedne. Jah és még talán annyi,hogy Pep rájöjjön,hogy Iniestát nem szabadna elpazarolni a balszélen! Egyébként a legnagyobb hibája szerintem,hogy amikor lehetőséget kap,akkor kapkod,görcsöl.Pepnek kellene olyan hatással lenni rá,hogy megpróbálja megnyugtatni,hogy csak a játékra koncentráljon,hogy jobban érezze az edző bizalmát!