Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hetthéssy "nyávogóhangú" Zoltán... ő volt az, aki már a 2006-os VB-t is tönkretette idióta Ákos haverjával...(léderer...)danko94 írta:Csiágu, Bozsán .... Öcsém tanulj már meg beszélni! Am ki ez az okos?
Itt az igazság!Cooltiszo írta:Lehet rájuk mondani, hogy katalánok, mert Barcelona-i csapat, mint pl. a Sevilla andalúz, csupán a földrajzi elhelyezkedés miatt. Viszont identitásilag nem azok, sose voltak azok. Tehát mindkettőnek van alapja.
Szerk: míg a Barcelona a katalán identitás mintapéldája, addig az Espanol korántsem, a neve is azt tükrözi, hogy Spanyolok.
Hát mondott még sok gyökérséget a manusz..Riadtribizli írta:Digin a kommentátor ilyet szól: "1-0-ra nyert a Barcelona a hétvégén az Estudiantes ellen a katalán derbin..."
Gyökér csávó. Akkor kapcsoltam ki a netes digit, amugyis szaggatott, ha nagyba raktam. Kiváló minőségben nézem kínaiul. Legalább nem tépem a hajam.Riadtribizli írta:Digin a kommentátor ilyet szól: "1-0-ra nyert a Barcelona a hétvégén az Estudiantes ellen a katalán derbin..."
Nem arról van szó, hogy nem értettem, hanem rosszul tudtam:) Van egy kis különbség. A Flegmázást pedig kéretik elhagyni.... Köszönöm és bocsánat az óriási tévedésért!Dani Alves_20 írta:Real Club Deportivo Espanyol.Kalap1988 írta:Én is úgy tudom, hogy barcelonai csapat,de nem katalánok. Egyébként Horváth Ferit, vagy Farkas Norbit sokkal lehet vádolni,de a tárgyi tudásuk a csapatok és a térségek futballtörténelméről elég magas. Nem hiszem, hogy tévedett. Ráadásul nekem is úgy rémlik,hogy nem katalánok.
Ez annyit jelent: a koronához hű, a központi kormányzathoz hű KATALÁN egyesületről van szó.
Nem értem, mi ebben a nem érthető. Az RCD Espanyol katalán csapat, csak a központi hatalomhoz hű, nem pedig a szeparatista, önállósodási törekvésekhez. Azért van benne a nevében a Real. Real = királyi.
Real Club Deportivo Espanyol.Kalap1988 írta:Én is úgy tudom, hogy barcelonai csapat,de nem katalánok. Egyébként Horváth Ferit, vagy Farkas Norbit sokkal lehet vádolni,de a tárgyi tudásuk a csapatok és a térségek futballtörténelméről elég magas. Nem hiszem, hogy tévedett. Ráadásul nekem is úgy rémlik,hogy nem katalánok.
Mondjuk ez tényleg elgondolkodtató de hát a neve a meccsnek is Derbi Catalá, szal Ferencünk legalább engem megmosolyogtatottbarca99 írta:LG-vel értenék egyet, vagy én sem lehetek tisztában dolgokkal. Ilyen névvel, hogy Espanyol, a címerben a Realéhoz hasonló korona...
De az Espanyol is katalán.LG írta:És?Ez így sztem korrekt.lluisllach89 írta:Sport 1: 23-24. perc, Barcelona-Espanyol, Ferike ilyet szól:
Jöhet a 4. Katalán szöglet
( Barcára gondolt).
És?Ez így sztem korrekt.lluisllach89 írta:Sport 1: 23-24. perc, Barcelona-Espanyol, Ferike ilyet szól:
Jöhet a 4. Katalán szöglet
( Barcára gondolt).
Egyik-másik marhának még a sima számolás is iszonyatos gondokat okoz, nemhogy a visszafele történő.Fernando írta:Igaz nem kommentátori és nem is aranyköpés, de én pusztultam a buta libán. Betelefonálóshow, TV2, nemrég, ebédet főztem pont:
"És most újra visszaszámolok, mert az előbb nem sikerült"