Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
1.: a mozijegyem még megvan és ott virít rajta az imax3d (pedig amikor rendeltem még csak sima 3d volt)Rikinho20 írta: nem kötekedni akarok, de 3 ok amiért sztem ez nem IMAX (csak sima 3d):
1. Nem írták oda hogy IMAX, hanem csak hogy 3d
2. 1440 ft a jegy(ami a sima 3d ára)... nem pedig 1800 (ami az IMAX ára), mint az arénában
3. menj a jegyfoglalásra, és válassz helyet... kb jó ha van úgy 30-40 ülőhelyhol férne már be oda egy "fél futballpályányi" vászon????
![]()
peace
majd 2010 szept-től....sjay írta:Valaki nem tudja hogy honnan tudnám letölteni (magyarul) a Dexter 4 évadját ,vagy esetleg azt hogy mikor adják majd a TV-ben és hogy hol? előre is köszönöm
nem kötekedni akarok, de 3 ok amiért sztem ez nem IMAX (csak sima 3d):sjd írta:http://www.cinemacity.hu/t_search.php?s ... smovie=561Rikinho20 írta: na most akkor mivan?
(érdekes módon nem imax3dnek írja, de ettől még az)
nem keménynek kéne lenni, hanem feliratot keresni...fcjoc írta: mit csoki?? meg mit filmezel itt?? nem hogy tanulnál h.lyegyereeek..írjad majd hogy milyen volt a brothers.
sziatesa
http://www.cinemacity.hu/t_search.php?s ... smovie=561Rikinho20 írta: na most akkor mivan?
mit csoki?? meg mit filmezel itt?? nem hogy tanulnál h.lyegyereeek..Robcsyy írta:Csoki!
Leszedtem most pár filmet, a legkedveltebb letöltésekből. Funny Peoples, Invictus, Brothers. Ezek közül az Invictushoz nem igazán találok feliratot. Ha vki megdobna eggyel, azt megköszönném
Pontosan ugyan ezt gondolom én is. Nagyon tetszett a film, de végül mégse durrant akkorát, mint amire számítottam. Pont az említett dolgok miatt. Ettől függetlenül jó film.Bányász írta:Law Abiding Citizen(Törvénytisztelő állampolgár):
Nagyon tetszett a film,annak ellenére,h volt pár dolog amit kicsit erősnek éreztem.Meg jobban örültem volna ha más véget ér annak ellenére is,h érthető miért ez lett a vége.De jobban tetszett volna ha a csávó befejezi amit elkezdett.
Ezer köszönet! Látom még csak tegnapelőtt tették fel, szóval ezért nem találtam eddig.. De megyek is mindjárt és megnézemkennyke04 írta:http://www.opensubtitles.org/hu/subtitl ... -s-wife-hubarcamessi írta:
Ezt a filmet már akkor is meg szerettem volna nézni mikor ment a moziban, de akkor nem jutottam el odáig.. Azóta pedig egyfolytában keresek hozzá feliratot, de nem találokEsetleg tudnál nekem segíteni, honnan szerezted hozzá a feliratot? Vagy netán angolul nézted?
![]()
Válaszod előre is köszönöm!
http://www.opensubtitles.org/hu/subtitl ... -s-wife-hubarcamessi írta:Ezt a filmet már akkor is meg szerettem volna nézni mikor ment a moziban, de akkor nem jutottam el odáig.. Azóta pedig egyfolytában keresek hozzá feliratot, de nem találokkennyke04 írta:OMG!
The Time Travelers Wife (az időutazó felesége) Eszméletlen nagy film! Pillangóhatás óta nem láttam ebbe a témába ilyen jó filmet! Ebben az érzelmek játszanak nagy szerepet és hatott is, azért volt egy két pont amikor pitylogni kellett hogy el ne![]()
Aki teheti nézze meg, 10/9 (adnám rá a 10/10et is, de na... nem jött ki az a könnycsepp
) A Főnökasszony véleményére külön kíváncsi lennék, mint a másik nem képviselőjének oszlopos film fanatikusa (meg a hölgyeknek "jobban átjöhet" egy két dolog)
Esetleg tudnál nekem segíteni, honnan szerezted hozzá a feliratot? Vagy netán angolul nézted?
![]()
Válaszod előre is köszönöm!
Rendkívűl nyomasztó film.grecki írta:Tegnap megnéztem az Elcserélt életek (Changeling) című filmet Clint papa rendezésében és Jolie kisasszony főszereplésével. Igaz történeten alapul, a 20as évek amerikai korrupt rendőrségi ügyeit vesézi ki Angelina történetén keresztül. (Eltűnik a 9 éves fia.)Aki csak akcióra van kiéhezve, annak nem ajánlom. Amúgy pedig egy feszültséggel teli dráma. Én már szavaztam is az imdb-n, nálam 8/10.
Ezt a filmet már akkor is meg szerettem volna nézni mikor ment a moziban, de akkor nem jutottam el odáig.. Azóta pedig egyfolytában keresek hozzá feliratot, de nem találokkennyke04 írta:OMG!
The Time Travelers Wife (az időutazó felesége) Eszméletlen nagy film! Pillangóhatás óta nem láttam ebbe a témába ilyen jó filmet! Ebben az érzelmek játszanak nagy szerepet és hatott is, azért volt egy két pont amikor pitylogni kellett hogy el ne![]()
Aki teheti nézze meg, 10/9 (adnám rá a 10/10et is, de na... nem jött ki az a könnycsepp
) A Főnökasszony véleményére külön kíváncsi lennék, mint a másik nem képviselőjének oszlopos film fanatikusa (meg a hölgyeknek "jobban átjöhet" egy két dolog)
egy pillanatra most hülyének éreztem magam...sjd írta:Hát nem, van az Alleeban isRikinho20 írta: Igen... igen... Tisztában vagyok vele, hogy mikor megy az Arénában... le is csekkoltam, hogy mikorra lehetne jegyeket foglalni, de nemigazán vannak már üres székek sajna![]()
De igazából nem lepődöm meg rajta, mert tudtommal ez az egy IMAX mozi van az egész országban...
Viszont az élménybeszámolót mindenféleképp várom!!! Főleg ha láttad már sima 3d-ben is![]()
R.
Nézd meg ott is. kb. 1 hete írtam, h rohadtul nem egyértelmű, h adják az Alleeban is, éppen ezért ott sokkal több jegy van
a 3d-k közötti különbséget nem tudnám megmondani, nekem a szemem az első félóra után még nagyjából hozzá is szokott, szal a 2d-hez képest sem nyújtott nélkülözhetetlen extrát
Egyébként a sztori kicsit nekem is sablonos volt (Cameron mentségére legyen mondva, ő ezt már 1995ben kitalálta, és azóta nagyon sok olyan film volt, ami miatt ez most sablonosnak tűnik), de a látvány elképesztő (Weta Digital 4ever!) és sztem a történet meg nem annyira gáz, h egy egész jó kis film ne kerekedjen ki belőle a végére. Nálam 10/8
az első film, amiben láttam a csajt a Tökös csaj volt, nekem az a film is tetszett, de mondjuk az főleg Rob Schneider állatsága miattmiihii írta:Ezt mar kineztem magamnak en is.Az egyik kedvenc szinesznom Rachel McAdams,tobbek kozt ezert is.De most,h ilyen jokat irsz rola,biztos beutemezem majd.kennyke04 írta:OMG!
Ezt mar kineztem magamnak en is.Az egyik kedvenc szinesznom Rachel McAdams,tobbek kozt ezert is.De most,h ilyen jokat irsz rola,biztos beutemezem majd.kennyke04 írta:OMG!
Hát nem, van az Alleeban isRikinho20 írta: Igen... igen... Tisztában vagyok vele, hogy mikor megy az Arénában... le is csekkoltam, hogy mikorra lehetne jegyeket foglalni, de nemigazán vannak már üres székek sajna![]()
De igazából nem lepődöm meg rajta, mert tudtommal ez az egy IMAX mozi van az egész országban...
Viszont az élménybeszámolót mindenféleképp várom!!! Főleg ha láttad már sima 3d-ben is![]()
R.