Magyar Válogatott

Foci a Barçán kívül
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2010.01.04. 20:19:36

Rivaldo11 írta:...
Így-így. Neked kellett volna az interjút adni. Minden szavad igaz.
.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2010.01.04. 20:11:19

Ami Vargát illeti, vannak részigazságai, de a marhaságait is illő számba venni. Azt mondja, hogy legfeljebb ötödikek lehettünk volna, ha minden csapat a legjobbjaival érkezik az U20-as vb-re. Azon a tényen, hogy az olasz U21-es válogatottat a vb után elvertük, valahogy elegánsan átsiklik. De kérdem én: Ha egy erős mezőnyben 5. a válogatott, az nem siker? arra nem lehetne ugyanúgy alapozni? Egy megkeseredett ember szavai, akinek a szája nagy volt, bizonyítani ellenben nem sikerült. Az meg, hogy saját magát tartja csak alkalmasnak a szöv.kap. posztra, egyenesen szánalmas. Edzőként egy szalmaszálat nem tett keresztbe még, ami ezt alátámaszthatná. ( egyébként a "miért nem alkalmazzák?" kérdésre is ez a válasz. Győrben Tarsoly bele volt bzulva, mindent megadott neki, de ezzel sem tudott élni. Akkor???)
Az szimpatikus, hogy kimondja amit gondol. Csak nem jól gondol bizonyos dolgokat. Plusz nem ártana informálódni, mielőtt "szókimond". Dzsudzsák nem csapatember? Hajnal kellemes meglepetés?
Meg az, hogy Ő már 16 évesen a Fradi első csapatának játékosa volt, oké. De mielőtt leszólja Komant, nézzen már körül, hány külföldi fiatalnak sikerült könnyen utat találnia a serie A-ba? Ennyi erővel Messinél is nagyobb klasszis Varga, mert ugye hol volt Messi 16 évesen...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rivaldo11 2010.01.04. 20:21:02-kor.
Rivaldo-A Legnagyobb.
fUtBoLiStA
Jugador d'estrella

2010.01.04. 20:10:21

Fura ezeket így olvasni... Nem ehhez vagyunk szokva! Bevallom, nekem nagyon tetszik és egyet is értek a mondandójával! Végre valaki volt olyan tökös és nem a szokásos rizsát tolja...:)
Talán lehet benne egy kis tüske, hogy nem alkalmazzák, de szerintem abszolút igaza van! És hogy miért nem alkalmazzák? Mert mindig van véleménye és meri is kimondani...
„A Barcelona az a csapat, mely meg fogja nyerni a bajnokságot, az a gárda, melynek élvezni kell a játékát, mint rajongó, és szenvedni ellene a végsőkig, mint ellenfél.”

Miguel Angel Lotina
Forcabarca8
Capitá del Barça

2010.01.04. 19:23:00

nem idióta, csak őszinte. a játékosokról csupa olyan dolgot mondott, ami nagyjából megállja a helyét. parkolópályán van? teljesen igaz. de azért lett szókimondó mert nem veszik be a belső körbe, vagy azért nem halljuk a nevét szinte sehol, mert szemet szúr a vezetőknek, hogy van aki megmondja: sz*r az egész! nem mindig és nem mindenben értek vele egyet, de ő legőszintébb ember ebben a nyamvadt magyar labdarúgásban! (sztem) hátsó szándék, és maga fényezés nélkül mond dolgokat, ami itthon igen ritka, nem igaz?

plusz kistelekit leosztja, ami nálam alapból jó pont :lol:
Kép
Colos
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2010.01.04. 19:08:29

Irtó sok hülyeséget mondott. Hajnal kellemes meglepetés? Hol, kinek, mikor? A hsz-ek között írta valaki, hogy egy parkolópályára tett sértődött ember szavai ezek. Ráadásul a sajtó egyáltalán nem hízeleg olyan sokat a focistáknak. Sőt, gyakran lehordják őket a sárga földig. Na mindegy. Idióta ez a manusz.
Kép
Barcaforever
Director del Fútbol

2010.01.04. 18:59:17

http://www.nemzetisport.hu/magyar_valog ... l-2012034/

Aki nem olvasta el Varga riportját az nso-on most tegye.Ilyen egy profi edző felfogása és világnézete.Lehet köpködni és mondani, h haggyuk már miről beszél, de ha mindenki mélyen magába rájöhet, h igaza van.Jó lehet védeni Komant is, de hol és hány évesen fog majd befutni vagy jön ő is a Lokiba? :roll: Mellesleg csak ugyanazt mondja, mint Bölöni, amit a többi honi edző nem mer kimondani.... :oops:

Indulhat a banzáj. :twisted:
Kép
socio66

2009.12.26. 10:45:18

Volt már egy kísértetiesen hasonló gólja a Jena ellen,azon is csak néztem. :)
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.12.26. 10:27:34

Már be volt linkelve a Puskás topicba. Hatalmas gól, nem néztem volna ki Sándorból, h ilyeneket is tud.
antiimperialista
Director del Fútbol

2009.12.26. 02:04:56

19
bowlinggolyo
Entrenador del Barça

2009.12.22. 14:42:02

madmushroom írta:Egy újságíró ismerősöm most hívott, állítólag kisteleki lemondott ebben a pillanatban. megerősített hír még nincs, reméljük mihamarabb lesz :)

vége a sajtótájékoztatónak, a hír megerősített.

Van isten, kevés szebb karácsonyi ajándékot kaphatott volna a magyar labdarúgás :)
Az nso is megerősítette a híred:
http://www.nemzetisport.hu/magyar_valog ... e-2011148/

Ez egy gyönyörű karácsonyi ajándék már nagyon vártam h lemondjon ez a szerencsétlen a magyar focinak csak ártó elnök.
Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
madmushroom
Capitá del Barça

2009.12.22. 14:22:52

Egy újságíró ismerősöm most hívott, állítólag kisteleki lemondott ebben a pillanatban. megerősített hír még nincs, reméljük mihamarabb lesz :)

vége a sajtótájékoztatónak, a hír megerősített.

Van isten, kevés szebb karácsonyi ajándékot kaphatott volna a magyar labdarúgás :)
Twitter: https://twitter.com/KJuraszik" target="_blank
Blog: http://laguardia.blog.hu" target="_blank
Facebook: https://www.facebook.com/laguardiablog/" target="_blank
barca28
Jugador d'estrella

2009.12.15. 21:12:11

A németek ellen meccselhet a Koeman-csapat

Theo Zwanziger, a Német Labdarúgó Szövetség (DFB) elnöke bejelentette, hogy májusban a magyar válogatott ellen léphet pályára a Nationalelf.

Az EFE spanyol hírügynökség Zwanzigerre hivatkozva úgy tudja, a találkozót a magyarországi cigányság iránti szolidaritás jegyében rendeznék meg, ezért a meccsre meghívnák a romák ellen idén elkövetett sorozatgyilkosság hét áldozatának családját.

Remélem összejön.Ott a helyem.
Kép
Schweinsteigert a Barcábaaa!!!
R.I.P. Ocskay Gábor.
:!: :!: :!: Bajnokság/BL/CDR/E.Supercupa/S.Supercupa/Klub-VB :!: :!: :!:
Barcaforever
Director del Fútbol

2009.12.01. 17:42:46

Fecooo írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/u2 ... s-t-200722

ez NAGYON-NAGYON JÓ hír számunkra!

remélem a srácok majd élnek a lehetőséggel és csoportelsőként fognak kijutni az u21-es EB-re!
(mondjuk ezek után nem lesz könnyű dolgunk a bosnyákok otthonában...)
HAJRÁ MAGYAROK!
Várhidi már korábban pedzegette, h felettéb furcsa volt a válogatott 8-0ás zakója Szerbia ellen, ahol néhány játékos szemmel láthatóan se törte meg magát annak érdekében, hogy gólt rúgjanak, vagy akár ne kapjanak.(Emberhátrányban 6 kapott gól....)Feltünően sokan fogadtak a nagy arányú szerb sikerre. :oops:

http://www.nb1.hu/popupindex.php?itemid=86319
http://www.nb1.hu/popupindex.php?itemid=80966

Erre most ez is.Hát tényleg elmennek a büdös k...a anyukba. :x
=D>

Mondjuk, nagy volt a szorzó az olaszok ellen, szóval most megérthetjük őket...
Kép
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.11.18. 18:06:18

http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/u2 ... -t-2007226

ez NAGYON-NAGYON JÓ hír számunkra!

remélem a srácok majd élnek a lehetőséggel és csoportelsőként fognak kijutni az u21-es EB-re!
(mondjuk ezek után nem lesz könnyű dolgunk a bosnyákok otthonában...)
HAJRÁ MAGYAROK!
geridoss
Director del Fútbol

2009.11.16. 11:20:01

Jó, ezen most ne kapjunk össze :P
Összegezve: Te elégedett vagy a csapat selejtezőbeli helyezésével, és a motivációval, én viszont nem :) Ízlések, és pofonok!

A hsz-eid alapján a mutatott játék neked sem fekszik. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy igazi foci nélkül is lehet jó eredményeket elérni (lásd: tavaly a RM,)...

Ja, és ne érts félre, teljes szívemből szorítok minden meccsen a magyar csapatnak!
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
Mikaos
Director del Fútbol

2009.11.16. 11:01:03

geridoss írta:Ha mentálisan jobban össze lenne rakva a csapat, akkor a svédektől simán szerezhettünk volna minimum 2 pontot.
Ha nem állunk be CSATÁR NÉLKÜL védekezni Portugália ellen, akkor ott is esély lett volna a pont szerzésre. De ki hallott már olyat, hogy csatár nélkül játszik egy válogatott VB-selejtezőn? Amikor támadni kell, gólt-pontot kell szerezni. Nekem ezzel van a legnagyobb bajom!
Egy-egy döntést ki lehet pécézni, és én sem értettem egyet ezzel, hogy gyakorlatilag csatár nélkül álltunk ki Portugália ellen. De hibákat minden edzőnél lehet találni. Az összképet nézve (vagyis: hogy milyenek voltak a lehetőségeink ebben a csoportban) a lehető legjobb eredmény született.
Apropó motiváció: VÉGRE nem buktunk el ilyen csapatok ellen, mint Albánia és Málta. Ebben pedig óriási szerep lehetett a szerintetek hiányolt motivációban. Az utóbbi 24 évben mindig rendre vagy X-eltünk, vagy kikaptunk egy ilyen utolsóként jegyzett csapattól, ez volt talán az első alkalom, hogy végre sikerült őket megverni, és begyűjteni a 6-6 pontot. Ez már eredmény.

Hogy megint érzékeltessem a különbséget a védekezőbb és támadóbb felfogás kapcsán (leszámítva ezt a furcsa "portugálos" döntését Koemannak). Mint Barca-drukkerek, nagyon jól tudjuk, hogy mi történik azokkal a kis csapatokkal, akik felvállalják ellenünk a támadófocit...hát minimum 5gólt kapnak, ugye? Nos, a portugál csapat szintén egy nagyon pontosan passzoló gárda (akár a Barca), míg a magyarok elég gyatrán passzolnak - el lehet képzelni egy nyílt sisakos küzdelmet. Ha védekezésből és kontrákból nem tudunk összehozni pontos passzokat (legalább 3-at sem...), akkor miből gondoljuk, hogy támadnunk kéne?
Ez pont ugyanaz, mintha egy 2 éves gyerektől azt kérnéd, hogy számoljon el 25-ig, de hogyha még 3-ig sem tud, akkor hogy lesz abból 25?
geridoss
Director del Fútbol

2009.11.16. 10:45:25

Mikaos írta:Koeman irányításával a legjobb eredményét érte el Magyarország a VB-selejtezőkön 24 év alatt. Sose voltam 5-ös matekból, meg fizikából pláne nem, de azért ezt az eredményt biztos nem említeném egy lapon a "süllyedés" kifejezéssel. (Vagy ha ezt annak nevezzük...)
Nem az eredményről beszélek, hanem a mutatott játékról. Na az az, ami katasztrofális. És igen, a motiváció az egy nagyon fontos dolog. **

** szerk:
Jó, hogy az utóbbi 20 év legjobb eredménye ez a 4. hely. Nézzük sorba: Albánia-6 pont
Málta-6 pont
Portugália-0 pont
Svédország-0pont
Dánia-4pont (ezt aláírom, ez remek!)

Az első kettő az ugye alap. Ha mentálisan jobban össze lenne rakva a csapat, akkor a svédektől simán szerezhettünk volna minimum 2 pontot.
Ha nem állunk be CSATÁR NÉLKÜL védekezni Portugália ellen, akkor ott is esély lett volna a pont szerzésre. De ki hallott már olyat, hogy csatár nélkül játszik egy válogatott VB-selejtezőn? Amikor támadni kell, gólt-pontot kell szerezni. Nekem ezzel van a legnagyobb bajom!
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
Mikaos
Director del Fútbol

2009.11.16. 10:45:00

Mezner2 írta:Azt meg én mindig is érthetetetlennek tartottam h minek kell nekünk külföldi szöv. kap. oké h ma már minden játékos tud angolul de akk is nem uanúgy motiválja a csapatot, mintha saját anyanyelvén pörgetnék a játékosokat a meccs elött.
Márpedig a motiváció egy [auto_cenzúra] fonots dolog mondjon bárki, bármit.
Értem én...csak akkor mi történt az utóbbi 24 évből 21-ben, amikor nem Koeman vagy Matthäus volt a szövetségi kapitány? Arra a 21 évre milyen magyarázatot lehet találni?
Bárcsak a motiváció lenne az egyetlen probléma...
Mezner2 írta:A játékról van szó, hogy ilyen beszari alamuszi módon játszó csapat kevés van a világon mint a magyar csapat
A magyar csapat játéka mindig is ilyen alamuszi volt az utóbbi 24 évben, és ez mindig bosszantó volt, nem csak most. Ha támadóbb felfogásban játszottunk, akkor is ilyen volt a csapat, ugyanis ez mentalitásbeli kérdés, nem taktikai.
Ha viszont a "beszari, alamuszi" kifejezések alatt azt érted, hogy védekezünk egész meccsen, akkor el kell mondanom a Chelsea történetét, amely az utóbbi években rendre ezzel a focival nyerte a meccseit, a kupáit, a bajnokságot, és kis híján a BL-t is. Ha ők nem szégyellik ezt a játékot, akkor a Magyar Válogatottnak (vagyis egy kis csapat) miért kéne szégyellnie?

És hiába mondjátok, hogy ez nem jó foci...az eredmények magukért beszélnek. 24 éve ez volt szerintem a legnehezebb csoport, amibe kerültünk VB-selejtezőn, hiszen 3 abszolút esélyes csapat volt mellettünk, mégis sikerült elérnünk a legjobb eredményt az utóbbi évekből. Szerintem ezért kicsit felesleges vitázni a játék és eredményesség kapcsán. Jó, én megértem, hogy a Barca-drukkerek érzékenyek a nem-szép játékra (én amúgy különösen!), de lássuk be, hogy egy kis csapatot nem lehet ezért elítélni, ez az egyetlen esélye.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mikaos 2009.11.16. 10:46:59-kor.
Mezner2
Entrenador del Barça

2009.11.15. 23:40:38

Mikaos írta:
geridoss írta:Nem is értem, hogyan tudott így szétesni a csapat... 17 éves fejjel látom, hogy ez a taktika egy rakat sz*r, (amit már nem is tudom mióta játszat Koeman), ő meg "szakmai képesítéssel és hozzáértéssel" nem látja. Akkor most lehetnék én is szövetségi kapitány? Lehet, hogy ennél többre mennék még én is a csapattal. Úgy gondolom, ennél lejjebb már nem lehet süllyedni...
Koeman irányításával a legjobb eredményét érte el Magyarország a VB-selejtezőkön 24 év alatt. Sose voltam 5-ös matekból, meg fizikából pláne nem, de azért ezt az eredményt biztos nem említeném egy lapon a "süllyedés" kifejezéssel. (Vagy ha ezt annak nevezzük...)
geridoss írta:A VB selejtező sorozat közepe, második helyen álltunk, végre egy jó csapat, megint mi történt?
Az, hogy a sorozat közepéig gyakorlatilag csak Albániával és Máltával játszottunk, majd a közepe után játszottunk valódi ellenfeleinkkel :)
A játékról van szó, hogy ilyen beszari alamuszi módon játszó csapat kevés van a világon mint a magyar csapat pedig vannak kiemelkedő támadóink, akik hétről hétre Európában bizonyítják tehetségüket mi történik akk a nemzeti csapatban:O?
Azt meg én mindig is érthetetetlennek tartottam h minek kell nekünk külföldi szöv. kap. oké h ma már minden játékos tud angolul de akk is nem uanúgy motiválja a csapatot, mintha saját anyanyelvén pörgetnék a játékosokat a meccs elött.
Márpedig a motiváció egy [auto_cenzúra] fonots dolog mondjon bárki, bármit.
Mikaos
Director del Fútbol

2009.11.15. 23:25:40

geridoss írta:Nem is értem, hogyan tudott így szétesni a csapat... 17 éves fejjel látom, hogy ez a taktika egy rakat sz*r, (amit már nem is tudom mióta játszat Koeman), ő meg "szakmai képesítéssel és hozzáértéssel" nem látja. Akkor most lehetnék én is szövetségi kapitány? Lehet, hogy ennél többre mennék még én is a csapattal. Úgy gondolom, ennél lejjebb már nem lehet süllyedni...
Koeman irányításával a legjobb eredményét érte el Magyarország a VB-selejtezőkön 24 év alatt. Sose voltam 5-ös matekból, meg fizikából pláne nem, de azért ezt az eredményt biztos nem említeném egy lapon a "süllyedés" kifejezéssel. (Vagy ha ezt annak nevezzük...)
geridoss írta:A VB selejtező sorozat közepe, második helyen álltunk, végre egy jó csapat, megint mi történt?
Az, hogy a sorozat közepéig gyakorlatilag csak Albániával és Máltával játszottunk, majd a közepe után játszottunk valódi ellenfeleinkkel :)
Sanama
Llegenda del Barça

2009.11.15. 23:21:00

Ez a kulcsemberkérdés szerintem nonszensz.

Messi akkora figura az Argentín csapatban? Nekem úgy rémlik,hogy éppen hogy kijutottak a VB-re, pedig Messi lesz az aranylabdás.
Na akkor hogy van ez?

Ettől függetlenül nem jó a magyar csapat, a fiatalítás lesz az egyetlen megoldás....

De túlságosan fel volt fújva ez a VB selejtező,hogy majd most mi kijutunk...Persze...
geridoss
Director del Fútbol

2009.11.15. 23:12:28

Nem is értem, hogyan tudott így szétesni a csapat... 17 éves fejjel látom, hogy ez a taktika egy rakat sz*r, (amit már nem is tudom mióta játszat Koeman), ő meg "szakmai képesítéssel és hozzáértéssel" nem látja. Akkor most lehetnék én is szövetségi kapitány? Lehet, hogy ennél többre mennék még én is a csapattal. Úgy gondolom, ennél lejjebb már nem lehet süllyedni... Mindig ez van. Van egy-két jó meccs, ami reményt ad nekünk, és utána újra nullára esünk vissza. Rögtön két példa is: 2007ben Olaszország fölötti győzelem, mindenki arról beszélt, végre egy jó csapat. Nem történt semmi. A VB selejtező sorozat közepe, második helyen álltunk, végre egy jó csapat, megint mi történt? Ezt már nem lehet tétlenül nézni. Kisteleki, szedd össze magad, küldd haza ezt a pojácát, és keress valami HAZAI SZAKEMBERT, mert ennek így nincs értelme!!!! Vagy ahogy már mondtam, bizalommal fordulhatsz hozzám is, ennyi pénzért, ezt, én is megtudom csinálni...

Véleményem szerint a játékosállomány nem a legjobb, de ennél biztos, hogy egy jóval erősebb csapatot lehetne kovácsolni, megfelelő taktikával. Ahogy már írtátok előttem többen is, elgondolkodtató, hogy egyesek klubcsapataikban évek óta húzóemberek, míg a válogatottban egy említésre méltó megmozdulásuk sincs (tisztelet a kivételnek).

A fiatalokról annyit, hogy ámulok-bámulok a játékukon! Igaz: Fény az alagút végén.
Amit Németh tett, hogy elárverezte a cipőjét, hogy segítsen egy olyan srácon, akit még életében nem is látott, az még a felnőttek között is kiemelkedő emberiségre utal, nem hogy az "ifik" között. Hagyni kell őket együtt játszani, és 1-2 év múlva az egész csapatot áttenni az A válogatottba (Juhász, és Dzsudzsák mellé).

Visca el Barca!
gygerike
Entrenador del Barça

2009.11.15. 19:03:59

levproff írta:http://www.blikk.hu/blikk_sport/elkelt- ... je-2004424

A nagyképű és önző Németh Krisztián.. :roll:

Hihetetlenül rendes tőle..
Ehet nem kell mit hozzáfűzni tényleg nagyon rendes volt tőle.Ugy nézz ki éretebb a koránál.
Visca El Barca
Kép
levproff
Director del Fútbol

2009.11.15. 18:49:58

http://www.blikk.hu/blikk_sport/elkelt- ... je-2004424

A nagyképű és önző Németh Krisztián.. :roll:

Hihetetlenül rendes tőle..
Kép
FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
Válasz küldése