Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Kb. ekkora mértékű változtatással lehetne is sanszunk arra, hogy majd a vb selejtezőkön okozhassunk meglepetést...Ráadásul egy-egy sikeresebb válogatott meccs a klubcsapataikban is "berobbanthatná" a fiatalokat-jó példa erre Koman esete, mint ahogy jónéhány afrikai játékos is a válogatott miatt került előtérbe a klubjainál.Fecooo írta:Rivaldo11 írta:Mint már írtam, nem esélyben, építkezésben kell gondolkodni. Ezek az ellenfelek épp megfelelőek a célra, vagyis hogy egy újjáépülő válogatott lemérhesse, merre tart. Fecooo: 3 fiatal nagyon kevés...ennél sokkal radikálisabb fiatalitás kell. Ha a friss vizet csak csepegtetjük a poshadt vízbe, attól az még poshadt marad. Ürítsük ki előbb a poharat!
rendben Rivaldo11! igazad lehet, akkor legyen így:
Gulácsi-Kádár-Juhász-Korcsmár-Debreceni-Varga-Koman-Dzsudzsák-Buzsáky-Németh-Rudolf/Simon A.
Pontosan, esetleg Korcsmár még jöhetne, avagy Simon padra mindenképp, de még annak is lenne értelme, ha Németh mellé Sanyikát raknánk, mert elvégre azért elég sokat dolgozik, nagyon hajt, talán ha nem egyedül lenne, akkor elég hasznos tag lehetne. Németh meg elég technikás ahhoz, hogy kompenzálja. Rudolf ebben az esetben hátrább léphetne, mert elég jó rúgó technikája van. Lőjünk távolról, elég sok nehéz bombázónk van.Fecooo írta:vmit mindenképpen szögezzünk le:
a Koeman-féle besz@ri focival esélyünk sincs... ha air-sanyika lesz egyedül elől, esélyünk se lesz. ha legalább 3 fiatal játékos nem lesz bevetve, esélyünk se lesz. ha ilyen gyepes, vanczák, halmosik lesznek hátul, esélyünk se lesz...
HAJRÁ MAGYAROK!
Gulácsi-Bodnár-Juhász-Debreceni-(egy jobbhátvéd)-Varga-Koman-Dzsudzsák-Buzsáky/Huszti/Hajnal- Németh-Rudolf
vmi hasonlót szeretnék látni 4-4-2-ben legalább...
Barcaman14 írta:Én Filkort biztos, hogy nem hívnám be. Sanyit csak a padra ültetném. Nem kell túlzásba vinni szvsz a fiatalok beépítését. Koman és Németh mindenképpen! Gulácsit is szépen lassan, mert azért kapus poszton most sem állunk rosszul: Fülöp,Király, Köteles! Bár Király ideje lassan lejár, de én Fülöpnek adnék azért egy esélyt mielőtt bevetésre kerülne Gulácsi.FtcSikiHun írta: Igen,igen, nagy részben igazÉn egy ilyet szeretnék látni:
---------------Gulácsi/Babos--------------
Bodnár/Kádár----Juhász------Korcsmár-----Debreceni
--------------------------Koman------------------
Gosztonyi/Filkor/Varga---------------------------Dzsudzsák
Rudolf/Priskin----Torghelle------Németh
Hajrá Magyarok!
Babos meg ár lemondta a válogatottságot végleg. Korcsmár jöhetne simán Juhász mellé! ÉS az a Kádár gyerek sem ügyetlen. de Gyepest, Halmosit, Vanczákot, Bodort stb... elfelejteném! Huszti,Dzsudzsák, Hajnal jöhet és Gerára is szükség van bárki bármit mond. Még mindig ő a legsokszínűbb magyar focista. A Fulhamben nem tolta rosszul a sérülése előtt. Rudolf is alap!

Rivaldo11 írta:Mint már írtam, nem esélyben, építkezésben kell gondolkodni. Ezek az ellenfelek épp megfelelőek a célra, vagyis hogy egy újjáépülő válogatott lemérhesse, merre tart. Fecooo: 3 fiatal nagyon kevés...ennél sokkal radikálisabb fiatalitás kell. Ha a friss vizet csak csepegtetjük a poshadt vízbe, attól az még poshadt marad. Ürítsük ki előbb a poharat!
Én Filkort biztos, hogy nem hívnám be. Sanyit csak a padra ültetném. Nem kell túlzásba vinni szvsz a fiatalok beépítését. Koman és Németh mindenképpen! Gulácsit is szépen lassan, mert azért kapus poszton most sem állunk rosszul: Fülöp,Király, Köteles! Bár Király ideje lassan lejár, de én Fülöpnek adnék azért egy esélyt mielőtt bevetésre kerülne Gulácsi.FtcSikiHun írta: Igen,igen, nagy részben igazÉn egy ilyet szeretnék látni:
---------------Gulácsi/Babos--------------
Bodnár/Kádár----Juhász------Korcsmár-----Debreceni
--------------------------Koman------------------
Gosztonyi/Filkor/Varga---------------------------Dzsudzsák
Rudolf/Priskin----Torghelle------Németh
Hajrá Magyarok!

Fecooo írta:vmit mindenképpen szögezzünk le:
a Koeman-féle besz@ri focival esélyünk sincs... ha air-sanyika lesz egyedül elől, esélyünk se lesz. ha legalább 3 fiatal játékos nem lesz bevetve, esélyünk se lesz. ha ilyen gyepes, vanczák, halmosik lesznek hátul, esélyünk se lesz...
HAJRÁ MAGYAROK!
Gulácsi-Bodnár-Juhász-Debreceni-(egy jobbhátvéd)-Varga-Koman-Dzsudzsák-Buzsáky/Huszti/Hajnal- Németh-Rudolf
vmi hasonlót szeretnék látni 4-4-2-ben legalább...

Ezért írtam, hogy többéves projekt. Építeni kell egy csapatot, az "alapanyag" adva van hozzá. Türelem kell, kitartás kell, következetesség kell, bár nem hiszem, hogy Koeman a legalkalmasabb szakember ezen út végigjárására.socio66 írta:A radikális fiatalítást el lehet szerintem felejteni,ezt úgysem meri meghúzni kúman,hiszen jönne az elején pár zakó és meg is köszönnék neki a munkát.
Anno Várhidi megpróbálta és látszólag a szövetség is hajlott a dologra,mégis elzavarták őt is.
Úgyhogy szerintem továbbra is maradnak a 'tóthbalázsok',meg a 'vanczákvilik'..
Sajnos.

Így-így. Neked kellett volna az interjút adni. Minden szavad igaz.Rivaldo11 írta:...