Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Mire alapozod ezt?BoYka írta:Maradok a pesszimista gondolkodásmenetemnél szval ha Messi nem játszik,kikapunk vagy jobb esetbe X.
Sport2-n lenne rá esély, mivel csak NFL ismétlés van beírva, és annak 23:45-kor van vége (ahogy nagyjából a mi meccsünknek is vége lenne).barcafan0911 írta:Közvetíti valamelyik csatorna a ma esti meccset? Megnéztem a port.hu-t de ott nem láttam semmi erre utaló jelet.

Nekem a két középsővédő elhelyezkedése nem tetszik. (Amúgy rendben van részemről is e felállás)ElBartimaeus írta:--------------------------Pinto----------------------------
Alves-------------Csiga----------Piqué-----------Maxwell------
----------------------------Busi------------------------------
------------------Jonathan--------Iniesta------------------------
Messi--------------------Bojan----------------Henry/Pedro---------

Idén szerintem az elődöntőig nem kellene komolyan venni a kupát. Ha eljutunk odáig valahogy a fiatalokkal, akkor legyen, de most sokadrangú ez a sorozat. Amit leírtál kb a legjobb kezdőnk. Semmi értelme nem lenne így kiállni. Játszanak a fiatalok...Pinto kaphat majd szvsz lehetőséget, mint tavaly, ez a kp nagyon erős lenne, Abidal kaphat még pihenőt és Maxwell lehetőséget a kupában.
Remélem több gólall nyerünk, a Sevilla rossz formában+teli sérülttel, ütni kell őket.
Van egy olyan érzésem, hogy ezek nagyrésze csak nso kreálmány.Leomessi14 írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/sp ... re-2011945
Ennek nem kene orulni,de most ez telleg jol jott

És az sem számít, hogy piros lapos eltiltásról vagy ötödik sárgáról van-e szó? Akkor hibás a rövidhír a főoldalon, de egyelőre nem "reklamálok", mert még én sem vagyok 100%-osan meggyőzve.MichaaBee írta:Jól rémlik.Colos írta:Nem tudja valamelyikőtök, hogy pontosan hogyan is van ez a dolog az eltiltásokkal a kupában? Valami rémlik, de nem emlékszem pontosan, hogy akkor Ibra most a Tenerife elleni meccsről van eltiltva, vagy ettől, vagy lehet választani is? Csak mert ugye a Sevillánál is volt kiállítás a hétvégén, és mintha úgy rémlene nekem, hogy ilyenkor lehet választani, hogy melyik meccsen töltik le az eltiltást.Lehet választani.
Jól rémlik.Colos írta:Nem tudja valamelyikőtök, hogy pontosan hogyan is van ez a dolog az eltiltásokkal a kupában? Valami rémlik, de nem emlékszem pontosan, hogy akkor Ibra most a Tenerife elleni meccsről van eltiltva, vagy ettől, vagy lehet választani is? Csak mert ugye a Sevillánál is volt kiállítás a hétvégén, és mintha úgy rémlene nekem, hogy ilyenkor lehet választani, hogy melyik meccsen töltik le az eltiltást.
Azt hiszed a Barca nem?Elég megterhelő meccsek következnek.Szivesen látnám újra pályán mondjuk a kupában Millitot,kiváncsi lennék Csigával mit alkotnának középen..De szerintem idén a legfontosabb a bajnokság megnyerése a BL a KlubVB és a CDR csak ráadásszajko írta:Én kicsit tartalékosan állnék fel, mert e két kupa meccs közbe van 1 bajnoki és utána is a Sevillával játszunk a bajnokságban. A bajnokit tuti hozzuk, mert a Sevilla hulla fáradt lesz a két kupa meccs miatt.

dos Santos-Bojan-Pedro trió nem lenne rosszkanty írta:Nem kedvezett a szerencse a sorsolásnál. DE egy elég nagy közhellyel élve:
Ha megakarjuk nyerni a kupát mindenkit megkell verni.
![]()
Szerintem két meccsen a Sevilla nem okozhat nagy gondot. Hiszen ők is támadó focit játszanak akarcsak mi. A támadó fociban jellenleg viszont a Barcelona a legjobb.![]()
Izgalmas, látványos párharc lesz, ahol remélem a fiatalok és a cserék is nagyobb szerephez fognak jutni. Mindenképpen játszatnám legalább a kupában Dos Santos, hiszen nagyon meggyőző volt a nyári felkészülési meccsek során. Megérdemli, h lehetőséget kapjon.
Hihetetlen...ez évben nem vagyunk szerencsések eddig a sorsolásokkal (lásd BL). De majd lesz ez máshogy is!Chris írta:meg van a kupa következő körének párosítása:
Hércules-Osasuna
Celta de Vigo-Villarreal
Barcelona- Sevilla
Recreativo-Atlético
Málaga-Getafe
Rayo-Mallorca
Alcorcón-Racing
Valencia-Deportivo
nehezebbet talán nem is kaphattunk volna