2010.01.17. 10:33:19
Szerintem minden meccsen jobb és jobb. Iszonyatosan technikás játékos, és nagyon beleillik a Barca stílusába. Jól játssza a rövid passzokat, de emellett már ilyen fiatalon képes iszonyatosan flegma cseleket sikeresen megcsinálni. A posztján nagy riválisa van, nem lesz könnyű dolga. Én nagyon szeretem Yaya játékát is, de alapvetően szerintem most már Sergi kicsit jobb. Néha még hoz felelőtlen döntéseket, és egy kockázatos passzal eladja a labdát, de ha ezeket levetkőzi, akkor a világ legjobb labdaszerzője lehet. Yaya egy masszívabb játékos nála, de hasonlóan technikás. Ő nem vállalja fel a rizikós passzokat, nagyobb százalékban nyeri meg a fejpárbajokat, de Busqeuts mellett szól, hogy neki sokkal több a kierőszakolt faultja, mint Yayanak. Szerintem ez az a poszt, ahol többet is lehetne rotálni, mert két kb egyenlő tudású emberünk van oda. Ez azért is fontos, mert ezen a poszton gyakran gyűjtenek sárgát a játékosok. Csak így tovább, remélem nem áll meg Sergio fejlődése, és nem is jön közbe semmiféle sérülés sem. Visca Barca!!