Tanulószoba
- vargaakos
- Capitá del Barça
http://www.alternativenergia.hu/az-uj-e ... zolap/2461bouba írta:Sziasztok!
Fizikából kéne tartanom kiselőadást az indukciós tűzhely műküdéséről ,de nem igazán találok róla semmit...(google-ban sem).
(Ezen múlik a félévi jegyem)
Köszönöm előre is.
http://fozolap.blogspot.com/2008/07/az- ... -elve.html
http://www.tankonyvtar.hu/mezogazdasag/ ... 5-080906-3
Talán segítettem.

Sziasztok!
Fizikából kéne tartanom kiselőadást az indukciós tűzhely műküdéséről ,de nem igazán találok róla semmit...(google-ban sem).
(Ezen múlik a félévi jegyem
)
Köszönöm előre is.
(Ezen múlik a félévi jegyem

Köszönöm előre is.
R&B hol képzelted el a GM-et?
Szegeden?
ha igen, akkor fordulhatsz hozzám, mert harmadéves GM-es vagyok
Szegeden?

ha igen, akkor fordulhatsz hozzám, mert harmadéves GM-es vagyok

- kamaj
- Capitá del Barça
Összetett a kérdés, mivel mindent tanulunk, de semmit se mélységesen. Körülbelül ez azt jelenti, hogy sok mindent tudunk, de nem tudunk semmit
.
Szükséges programozási tudás, de ha nincs anélkül is meg lehet élni, viszont ami tényleg szükséges az egy kis gazdasági véna (értem ez alatt azt, hogy nem árt, ha van feléjük érdeklődésed). Amúgy szerintem nem rossz szak csak átélni nem jó
. Az a baj, hogy mindenhol azt hirdetik, hogy ez mennyire használható az életben, de csak a legvégén derül ki mennyire is az... Szerintem amúgy ezzel tényleg el lehet helyezkedni, de hogy minek azt nem tudom
:D:D.
Szerk: Ha gondolod nyugodtan vegyél fel msnen és ott bővebben is tudom neked ezt részletezni (ami meg van adva a profilomban email címként az lesz az
.) Az elkövetkező 2 napban nem hiszem, hogy felmegyek vizsgák miatt utána viszont a rendelkezésedre állok a kérdéseket illetően ha gondolod 

Szükséges programozási tudás, de ha nincs anélkül is meg lehet élni, viszont ami tényleg szükséges az egy kis gazdasági véna (értem ez alatt azt, hogy nem árt, ha van feléjük érdeklődésed). Amúgy szerintem nem rossz szak csak átélni nem jó

Szerk: Ha gondolod nyugodtan vegyél fel msnen és ott bővebben is tudom neked ezt részletezni (ami meg van adva a profilomban email címként az lesz az

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára kamaj 2010.01.04. 20:49:58-kor.
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Látom páran jártok gazdaságinfora, én is errefelé kacsintgatok, ill. gazdálkodás menedzsment talán, leírnátok milyen a gazdaságinfo, miket tanultok, jó-e illetve hasznát lehet venni az életben? 

Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
-
- Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)
Minden újra iskolapadba ülő, vagy éppen vizsgákban fuldokló fórumozónknak kéz- és lábtörést kívánok!
Alakuljon minden úgy, ahogyan azt elterveztétek!
Csak magatoknak tanultok, ez a legfontosabb!
K.
Alakuljon minden úgy, ahogyan azt elterveztétek!
Csak magatoknak tanultok, ez a legfontosabb!
K.
Blaugrana palocista maximalista!
- kamaj
- Capitá del Barça
Hát Barátom ezek piszok nehezek lesznek tapasztalatból mondom (a szervmagot egy heti teljes magolással sikerült megtanulnom, de úgy, ahogy általánosba tanultam - anyámnak felmondtamkudu írta:Ki hogy áll eddig a vizsgaidősuckkal?kamaj írta:Kudu - DE-IK (gazdinfó) csak, hogy én is pontosítsak
Barcaloki - DE-GVK
Robcsyy - DE-GVK
Kamaj - DE-IK (Gazdinfóóóóóóóó)
Nekem most következik majd a logika és a szervezeti magatartás vizsgám.
Hát mit ne mondjak, ezt a szervezeti magatartást nem Infó karosoknak találták ki...

Amúgy eddig egy 5-öst szereztem op. rendszer II.-ből, de a többi vizsga csak most jön: vállalati pénzügyek, prog 2, marketing, rendszerszervezés, stat1... Szóval nekem megvan a januári program

-
http://hu.wikipedia.org/wiki/MikroorganizmusokKrojf írta:http://hu.wikipedia.org/wiki/HACCP_rendszeroregem21 írta:Üdv mindenkinek!
Vendéglátóipari suliba járok és hétfőre ki kellene dolgoznom egy tételt a mikroorganizmusokról és a HACCP-ről de nem igazán akar összejönni!!
Valaki tudna segíteni kidolgozott tétellel vagy bármivel!?
előre is köszi:)
Egynek jó, nem?
K.
És kettőnek?
Itt belekattintasz a fajtákba, aztán lassikán kész a doli!
Egyébként Gugli a Te barátod!
Ezt Neked is pár másodpercbe tellett volna megtalálnod!
Az internet hatalmas, szolgáld ki magadat!
K.
-
http://hu.wikipedia.org/wiki/HACCP_rendszeroregem21 írta:Üdv mindenkinek!
Vendéglátóipari suliba járok és hétfőre ki kellene dolgoznom egy tételt a mikroorganizmusokról és a HACCP-ről de nem igazán akar összejönni!!
Egynek jó, nem?
K.
Üdv mindenkinek!
Ki hogy áll eddig a vizsgaidősuckkal?kamaj írta:Kudu - DE-IK (gazdinfó) csak, hogy én is pontosítsak
Barcaloki - DE-GVK
Robcsyy - DE-GVK
Kamaj - DE-IK (Gazdinfóóóóóóóó)
Nekem most következik majd a logika és a szervezeti magatartás vizsgám.
Hát mit ne mondjak, ezt a szervezeti magatartást nem Infó karosoknak találták ki...

"Nem csak az a nagy sportoló, aki nyerni tud, hanem az is, aki egy pofon után fel tud állni!"
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Akkor már ELTE valaki?
csababarca- ELTE BTK (történelem)
csababarca- ELTE BTK (történelem)
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
DE-GVKbarcaloki írta:Kudu - DE-IK
Barcaloki - DE-GVK

Kudu - DE-IK
Barcaloki - DE-GVK
Barcaloki - DE-GVK
PTE-ről valaki? 

"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
szte-ttk voltFecooo írta:3adéves GM-esGergolino írta:
Fecooo- SZTE-GTK
Forcabarca8- SZTE-JGYPK
Gergolino - SZTE-GTK
Hanyadéves vagy Fecooo?(Gazdálkodás-Menedzsment)
szte-gtk levelező
Akkor már a DE (Debreceni Egytem)-sek is csináljunk ilyet!
Kudu----DE-IK

Kudu----DE-IK
"Nem csak az a nagy sportoló, aki nyerni tud, hanem az is, aki egy pofon után fel tud állni!"
-
- Jugador del Barça
bár nem firkálok túl gyakran:Slither írta:Csak egy gyors felmérés hogy hányan vagyunk BME-sek a fórumról. Egészítsetek ki a listát.![]()
1. Slither - VIK
2. Andris - VIK
3. G-Jay - VIK
4. Drigo - GPK
5. Rumig - KSK
6. Enrique - GTK (?)
...
7. Mogyi_ - VBK
nekem volt osztálytársam elsős most ott asszem testnevelői edzői ( ha van ilyen) meg odajárok sportlövészetre.. vagyis a koleszba:D ( az egy jóóó hely ;p)ronaldinho89 írta:Helló! Valaki a TF-ről? ( Semmelweis Egyetem. Testnevelés és Sporttudományi kar) Very Happy Én is oda járok. elsős vagyok.
3adéves GM-esGergolino írta:Fecooo- SZTE-GTKFecooo írta:ilyet csináljanak az SZTE-sek is, ne maradjunk le!
Forcabarca8- SZTE-JGYPK
Gergolino - SZTE-GTK
Hanyadéves vagy Fecooo?

2 év múlva lehet én is csatlakozok a BME-sekhez, de ahoz belekéne húznom 1-2 tantárgyból...