Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Gyönyörű mentalitás... Ezért van ott az egész magyarság most, ahol....geridoss írta:Én nem tudom mit tennék Dzsudzsák helyében.
De úgy érzem, nem lenne előnyös most váltani. Ami jól megy, azt nem szabad megbolygatni. Most - ahogy előttem már írták sokan is - húzóembere a PSV-nek, és kár lenne eldobni a biztosat, egy teljesen bizonytalanra. Lehet, hogy beválna, és kezdőként játszana egy sokkal nagyobb csapatban, címeket nyerne stb... De lehet hogy a padra -vagy még oda se- szorulna vissza, ami valljuk be, senkinek sem előnyös. Most rendszeresen játszik - nem is akárhogy. Télen 100%, hogy nem vált csapatot.
Ez mindenképpen jó hír!miihii írta:http://www.nemzetisport.hu/legiosok/sza ... t-2012723/
Szalai: reálmadridMainz (kölcsön,opciós joggal)
Szerintem meg rossz döntés lenne.ElBartimaeus írta: Szerintem a francia bajnokság valamivel erősebb, mint a holland, volna hova fejlődnie ez által, szerintem jó döntés lenne. Aztán ha ott is beválik, akkor már jöhetnek a nagyobb csapatok.
Szerintem a francia bajnokság valamivel erősebb, mint a holland, volna hova fejlődnie ez által, szerintem jó döntés lenne. Aztán ha ott is beválik, akkor már jöhetnek a nagyobb csapatok.Barcaman14 írta:http://www.nemzetisport.hu/legiosok/psv ... e-2011583/
Bízom benne hogy okosan dönt és végül a Madridot választja![]()
Viccen kívül, szerintem ezt az évet még le kéne húznia a PSV-nél és esetleg nyáron továbbléphetne. Szvsz ez a remek forma ki fog tartani nála a szezon végéig. Idén pedig még címeket is nyerhet a PSV-vel, hiszen még állnak az El-ben, a bajnokságban pedig nagy esélyesek. A jövő évet pedig már egy jobb csapatnál kezdhetné. Ami nem feltétlen a PSG. Ez nem lenne előrelépés. Én mondjuk el tudnám képzelni a német bajnokságban
Héjjj,én megemlékeztem róla az angol topicbanBányász írta:Furcsállom,h senki nem tesz említést a Kurucz Petiről.
Pedig biztos mindenki tudja,h kapott 20 percet a Manchester ellen.Szóval egy újabb focistánk mutatkozott be a Premier Leagueban.Nagy grat neki és csak így tovább.Volt csapattársam....![]()
Mondjuk Marcelo helyett játszhatna....Sanama írta:Ha oda fog menni Dzsudzsi, élete legnagyobb hlyesége lesz.
Ki helyett akar ott játszani??
CR,Kaká,Xabi Alonso?
Azért ez vicc kategória
PSV-ben kezdő , minden héten játszik. Le akar ülni a padra?
Egyetértek.Forcabarca8 írta:http://www.nemzetisport.hu/legiosok/a-r ... a-2008901/
nyílván balázs nemzetközi elismerésének (megismerésének) jót tesz, ha szóbahozzák a reallal. de remélem nem megy el oda, neki sztem nem lenne megfelelő hely. ki tudja, lehet, h megvan hozzá a tehetsége, de nem hiszem, jót tenne neki egy ilyen kaland. hasonlóan járna sztem, mint a faubert (elaludna a cserepadon). de neki tényeg feküdne a La Liga, csak más csapat. talán még egy sevilla, depor, valencia hármasba még lenne esélye, de se nálunk, se a realnál nem lenne sansza szóhoz jutni. a realnál fontos a marketing érték, ezért is nincs grúz, albán tehetségük is szvsz, és hát dudzsi marketing értéke - a többi real játékoshoz képest - meg egyenlő a nullával. hasonló okok miatt nem fog felkerülni szalai se, de ez más téma. a "hírnek" (ha lehet, inkább pletykának hívnám) magának örülök, de nem lesz ebből semmi.