House írta:levproff írta:
Az meg a másik.Fabregas egy csoró, Pique meg egy Isten!Pedig érte is adtunk pénzt, igaz, hogy nem annyit.

Csóró? Piqué isten? Ez egy divatdrukker szájából szokott elhangzai.
Szerintem csak ironizált...
Amúgy tényleg, tökre igazatok van. Vegyünk valakit 25 misiért, aki nem lenne tökéletes ide. Mondjuk egy Mascheranot vagy egy Poulsent, és akkor mindenki önérzete tökéletes lesz...

Cescen kívül 2 embert látnék itt szívesen. Silvát és Gourcuffot. Na most Silva a Valencia politikája szerint -Villa saga - kb 60 misi lenne

Gourcuff esélyesebb sokkal, de neki szokni kell a stílust az biztos, és lehet hogy Hleb kategória lenne, nem tudná megszokni a játékunkat - mert amikor az utcsó meccseni irányítót is játszhatott, még rosszabb volt kb sajna. Szóval Cesc lenne az ideális megoldás. Csak a kis csibész lelépett korábban, hogy aztán az egyik, ha nem a legjobb irányító legyen. De sz.rul csinálta - a mi szempontunkból tényleg

. De ezért nem visszavenni... Vicc. Lassan jöhet a Bilbao felfogás, hgoy csak Katalánok rugdossanak nálunk?

Talán kicsit túloztam, de reméle értitek.
Azért nem megvenni a legjobb megoldást, mert saját nevelés... Nálam még pluszpont is szinte, mert érti a játékot

(Az pluszpont, hogy nevelés, nem az, hogy lelépett, mielőtt valaki önérzetesen kioktatna, hogy hülye vagyok)
on:
Tegnap azért az Arsenal eléggé megizzadt. A Villától meg többet vártam

Nekem nagyon szimpi kis csapat, nem hittem hogy így lemossák őket... Majd a visszavágón!!