Mostanában nem írtam ide, most viszont kibeszélem magam. Érdekes hónapoknak nézünk elébe az igazolások szempontjából. Először is a Real ámokfutása és a nyári árak megemelkedése miatt könnyen lehet, hogy a téli átigazolási szezonban ezúttal aktívak leszünk. Másodszor az elnökválasztás miatt nyáron minden valószínűség szerint az új elnök hoz magával új játékost(okat) is.
Kezdeném a nyári tervekkel. Sztem balszélsőre szükség lenne már télen, tehát itt más témákat targyalnék.
1.
Fabregas. Tény h le akarjuk igazolni, a középpályán rotálhatnák egymást Xavival és Inivel, verhetetlen kp-nk lenne vele. Sztem az elnökjelöltek közül több is Fabregassal fog kampányolni. Alighanem már télen elkezdik Laportáék a tárgyalásokat, segítve ezzel a saját jelöljüket,Godallt.
Ha Fabregas elérhetetlen, akkor alternatívákat kell majd keresni, olvastam is egy hírt
Hamsikról, könnyen lehet, hogy ő amolyan B-terv lesz.
2. cserecsatár. Ha Boajn továbbra se lövi a gólokat, akkor könnyen lehet, hogy kölcsön adjuk, ezesetben elképzelhetőnek tartom egy rutinosabb csatár leigazolását.
3. Baloldali védő. Abidal most formában van, de még így is gyengébb Alvesnél, szóval az is egy poszt, ahol erősödhet a csapat, így könnyen lehet, hogy baloldali védővel kampányol valamelyik elnökjelölt. Sztem nem kell venni oda új embert, de valakivel muszáj lez kampányolniuk a jelölteknek, márpedig alapembert csak 3 helyre lehet hozni: kp(rotációhoz), balvédő és balszél, ezek közül sztem balszélső már télen érkezhet.
A téli átigzaolási időszak.
Télen csak egyetlen posztra tudok elképzelni erősítést: Balszél. Henry pocsék formában van és nincs jele javulásnak. Pedro Messi cseréjeként érzi jól magát, Jeffrennek nincs semmi rutinja, Bojan nem szélső, Iniesta nemrossz szélen, de látványosat gyengül nélküle a kp.
Elég egyértelműnek tartom,hogy szükség lesz egy szélsőre.
Számos név szóba jön.
Robinho vérbeli cselgép, de amint tudjuk, ő nem fog jönni télen semmiképp se, ha az arabok nem akarják eldani, nem is fogják.
Silva logikus megoldás lenne. Nagyon ismeri a bajnokságot, játszhat a BL-ben, a játéka beleillik a Barcába, fiatal. Egyedüli problééma, hogy enm túl gólerős, de ez sztem amiatt van, hogy a Valenciában gyakran visszábblép kp-ra, sokszor irányít. Nálunk ezt ritkábban kéne megtegye, gólratöröbb lehetne. Jó megoldás lenne, örülnék neki.
Mata Szinte minden érvényes rá, ami Silvára, bár sztem olcsóbb lenne.
Suarez ő lenne a legnagyobb zsákbamacska. Ugyanakkor nekünk egy gólerős, lendületes játékosra lenne szükségünk, márpedig ő az! Kockázatos lenne megvenni, de egyáltalán nem lenne drága a többiekhez képest, nem tudom mire menne itt, de ha jönne, neki is örülnék, bízoma játékosmegfigyelőinkben!
Sztem közülük a legvalószínűbb, hogy érkezik valaki, kíváncsian várom, hogy mi lesz.