Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
MATSHITA DVD-RAM UJ870QJFecooo írta:az eszközkezelőben nézd meg pontosan, mi a típusa az íródnak, és írd be ide.miihii írta:Nekem olyan gondom van,h a gépem nem akarja felismerni az üres DVD-t,amit bepakolok (-R-es TDK).Pedig dolgoztam már ilyennel korábban,de akkor nem volt gond.
Most vettem egy 25-ös pakkot,de sajna nem tudok írni rá.
Lehet ezzel vmit kezdeni?
(Am Nero Vision-nel akarok filmet konvertálni+írni,ha ez számít.)
az írásnál csinál olyat, h illegális lemezt ír?
ha igen, akkor lehetséges, h tudok megoldást
az eszközkezelőben nézd meg pontosan, mi a típusa az íródnak, és írd be ide.miihii írta:Nekem olyan gondom van,h a gépem nem akarja felismerni az üres DVD-t,amit bepakolok (-R-es TDK).Pedig dolgoztam már ilyennel korábban,de akkor nem volt gond.
Most vettem egy 25-ös pakkot,de sajna nem tudok írni rá.
Lehet ezzel vmit kezdeni?
(Am Nero Vision-nel akarok filmet konvertálni+írni,ha ez számít.)
Köszi, már rszergej volt olyan kedves, és segített.szajko írta:Mik kellenének? Írd le püben.barca99 írta:Karácsony alkalmával nem tudna valaki megszánni két torrent fájllal?az nMagon nem számolja a letöltést, így nem rontanék az arányon sem, sőt...
Aki tudna segíteni, plz jelezze. Köszi.
http://moovie.hu/ Én itt szoktam.reny231 írta:Hy. Lécc valaki adjon már egy oldal címet ahol lehet ingyen filmet nézni PLS!! Kössz.
www.netmozi.hureny231 írta:Hy. Lécc valaki adjon már egy oldal címet ahol lehet ingyen filmet nézni PLS!! Kössz.
Nagyon köszii
Sajnos nem. Én csak torrentel nyomatom.Bastian írta:
És tudnál adni linket (ne torrent:S) ahol ezt a 4et leszedhetem.
sp.hoff.hu-ról szoktam most töltöm az 1.részt hátha mégis magyar próba cseresznye
És tudnál adni linket (ne torrent:S) ahol ezt a 4et leszedhetem.szajko írta:Egyenlőre sehonnan. A 13. évadból még csak 4 rész jött ki magyarúl.Bastian írta:Hello mindenki,tudtok tippet adni ,hogy honnét tudom letölteni magyarul a South Park 13.évadját?
Egyenlőre sehonnan. A 13. évadból még csak 4 rész jött ki magyarúl.Bastian írta:Hello mindenki,tudtok tippet adni ,hogy honnét tudom letölteni magyarul a South Park 13.évadját?
Mik kellenének? Írd le püben.barca99 írta:Karácsony alkalmával nem tudna valaki megszánni két torrent fájllal?az nMagon nem számolja a letöltést, így nem rontanék az arányon sem, sőt...
Aki tudna segíteni, plz jelezze. Köszi.
Egy ilyen brutál gépbe sztem ne ilyen videókártyát tegyél (nekem csak 2magos a procim, 2 giga ramom van, mégis egy 9600gt-t raktam bele). ha nvidiát akarsz, akkor a gtx260-at ajánlom, annak nagyon jó az ár/érték aránya (a 9500gtvel a gta4 nem futna full grafikán)levproff írta:Szakértőktőket kérdezném, hogy ez a gép, milyen teljesítményileg.
Nem nagyon értek hozzá, de azért vágom, hogy mi mit jelent, csak ki akarnám kérni a "szakértők" véleményét is.![]()
HD QUAD-NVIDIA GAMER LIGHT
AMD X4 Quad-Core 4X2600MHZ
+ 19" LCD monitor.
AM2 64BIT,PCI-E
4096MB DUAL DDR2 RAM
500GB SATA II HDD
20X LG dual layer DVD író
NVIDIA GEFORCE 9500GT 1024MB DVI/HDMI
, 5.1/7.1 HD audió
10/100 Lan + WIFI Lan, 6DB USB 2.0 , 2db elõlapi USB
Fekete-ezüst ATX kivitel.
ASUS VW193 19"/Fekete LCD Monitor
Ajándék klaviatúra + Optikai egér szett
1 év garancia.
drivert rakd fölalbicelesteX írta:Hahó!Olyan kérdésem lenne, hogy feltoltam egy webcamot és valamiért nem jó!Ezt írja ki :No video capture device was detected on your system!Mit kéne tennem?Ez a cam anno futott ezen a gépen!
VIII.Henrik írta:Köszönöm szépen, fent volt az oldalon amire szükségem volt!Perrero írta:
Kis tesóimnál a gép Vistával fut, és nem játszik le filmet, se dvd-t, se avit. Mpeg4-es kodeket kér (vmi. hibaüzenet kíséretében - utánanéztem, nem tudtam leszedni a javítást). Én feltettem a Kmplayer-t, de azzal sem hajlandó a filmek lejátszására.