Krojf írta:
Íme máris megérkezett a skizofrénia!
Schuminak szurkolsz, de a Ferrarinak is!
Egyszerre a kettő nem megy, mert mi van, ha pont Schumi fogja akadályozni a Scuderia Italia konstruktőri vb-címét?
Vagy pont a Ferrari valamelyik drivere akadályozza Schumi egyéni vb-címét?
Dönteni kell, mert egyszerre kétfelé nem szurkolhatsz!
Igen, Schumi minden Ferrarisnak igazi szellemi erőpróba lesz, mert Schumi sokáig maga volt a Ferrari.
Szóval döntenetek kell, bármennyire is borzalmas a jelenlegi helyzet!
Egyetlen szíveteket nem vághatjátok kétfelé, mert akkor megszűntök létezni!
K.
Igaz,h pont az ellentáborból való vagyok,de azért megpróbálkozom a válasszal.
Kívülállóként úgy érzem,h a srácok magasról letojnák,ha MS bekavarna a ferka konstruktőrijébe.Csak szerezzen minél több pontot a nagy kedvenc...
Ellenkező esetben,ha vmely piros gép pilótája ütné el a VB-től,akkor azért fognák a fejüket alaposan.
Lehet kétfelé szurkolni,de le merem fogadni,h elsőbb az egyenlők közt a német.
Szerintem kábé úgy lehetnek vele,h a dobogón mindig MS és a két piroska álljon.De lehetőleg a germán legyen középen
A többség sztem előbb szerette meg Sumit,mint a Ferrarit és esetleg pont miatta lett az olaszok fanja.Miután kiszállt,maradtak az adott teamnél.De ha az überállesz csávójuk akár egy Moszkviccsal is,de visszatér,akkor első körben neki hajtanak,a top istállójuk kárára is.
Ez érthető is,hisz' MS egy nagy ajándék NEKIK (

),csoda,h még láthatják.Most ezt akarják kiélvezni.Ferrari elvileg tovább lesz a F1-ben,így később ismét majd kizárólag rájuk fókuszálnak.
Ha esetleg rosszul érzem,akkor majd jön egy illetékes elvtárs és jól kifejti,h mi a tényállás ezügyben.
Én meg még azon voltam nemrég,h de durva lesz két csapatnak szurkolni,mivel az én istállóm kettévált,és nem akartam egyikhez sem hűtlen lenni.De ezzel a merdzsó nálam belerondított igen durván,így marad a MEKI (és azért Niconak szurkolok -mert vele nincs bajom- ,h pörkintsen oda az öregnek

)
Majd talán MS után ismét nyugodt szívvel tudok szorítani a csillagosoknak is,addig meg csak élvezkedjenek a kollegák az emberük miatt
Vagdalkozásba nem megyek bele,de abban piszkosul reménykedem,h börni nem csinál egy kis huncut plusz hátszelet a védencének.Úgy is mondhatnám,h leveszi róla a kezét:
KATT
Asszem lesznek villongások itt,bár ez nem újság,csak épp a szereplők cserélődnek

De tuti,h nem lesz olyan nyugis jövőre sem ez a topic,ahogy már most finom pengeváltások zajlanak.
Zárszóként,karácsony jegyében:
Mindannyiunknak legyen meg az öröme a német visszatérésében!
(A fanoknak,h még láthatják,az ellenzék kedvéért meg végezzen minél hátrébb

)