Na én is visszatettem a régi aláírásképemet, amíg nem lesz újabb.
Mihu! Úgy látom ugyanaz a kép van benne mint a Te avatarodban! Ozsimiki tudja igazolni, hogy ez a sig már régen megvolt, csak lecseréltem. Ha lesz valami új alap csináltatok másikat. Ha zavar szólj és lecserélem.
ozsimiki írta: Forca (ill németül kellene most írjam

Spurt?) Schumi!

Ozsi! Jól gondolom, hogy jövőre nem a Ferrarinak fogsz elsősorban szurkolni?

.... Ahogy én sem.
1986-ban az első Magyar Nagydíj óta nézek Forma-1-et. Nelson Piquet-nek szurkoltam (ott Ő nyert

) 1991-ig amíg visszavonult. Amikor a Williams-től átment a Lotus-hoz, majd a Benetton-hoz akkor is hű maradtam hozzá, bár ott már nem volt olyan sikeres. Visszavonulásakor Michael Schumacher volt a csapattársa, úgyhogy neki kezdtem szurkolni.
2006 után már csak a Ferrarinak szurkoltam, mert Schumi után már nem érdekelt annyira az F1, azért még megnéztem minden futamot 2007-2008-ban. Idén agusztus-szeptembertől már nem nagyon néztem meg a futamot sem, pedig régen 4 órakor is felkeltem, hogy megnézzem a japán időmérőt.
Amikor felröppent a hír, hogy Schumi beáll Massa helyére az egyik szemem sírt a másik nevetett. Egyrészt örültem, hogy újra lesz miért néznem az F1-et, másrészt féltem, hogy Schumi esetleg lerombolja az image-ét, bár én bíztam benne, hogy még mindíg jó versenyző.
Amikor kiderült, hogy nem tér vissza, onnantól nem néztem F1-et.
Most még jobban féltem, hogy nem a Ferrarihoz megy, bár Ross Brawn és a Mercedes garancia a jó kocsira, főleg ha Schumi is besegít (mint anno a Ferrari-nál).
Szóval ... Go Schumi Go!
Szerk: Most vettem észre, hogy rosszul van írva Schumi neve!

. Már szóltam az "Illetékes elvtársnak" és hamarosan orvosolva lesz a probléma!
Szerk2: Ideiglesen lecserélve, amíg nem lesz jobb!