FC Barcelona 09/10
- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Van benne valami...
Én személy szerint nagyon kíváncsi leszek a reakciókra abban az esetben ha véletlenül valamelyik versenyfutásból kiesünk.Mind a szurkolók,mind a sajtó és a játékosok/stáb részéről is.
Jelenlegi formánkat figyelembe véve azt is el tudom képzelni,h erre meg is kapjuk a választ a Sevilla elleni párharc után...De természetesen nagyon nem szeretnék választ kapni.
Én személy szerint nagyon kíváncsi leszek a reakciókra abban az esetben ha véletlenül valamelyik versenyfutásból kiesünk.Mind a szurkolók,mind a sajtó és a játékosok/stáb részéről is.
Jelenlegi formánkat figyelembe véve azt is el tudom képzelni,h erre meg is kapjuk a választ a Sevilla elleni párharc után...De természetesen nagyon nem szeretnék választ kapni.

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
- lui1698
- Llegenda del Barça
Találtam pár jó sort NTS-en:
"A mindent vivő Barcelona esetében nagy örömmel boncolgathatják mindenféle orgánumok, hogy meglesz-e a kellő motiváció ahhoz, hogy ebben az évben is hasonló teljesítményt nyújtsanak, mint tavaly. Ebbe a marhaságba mi most nem mennénk bele, mert az bizonyos, hogy amint esetleg kiesnek a BL-ből vagy a Real előz a bajnokságban a sajtó ki fogja kezdeni Guardiolát, jóllakott sztárokról fognak cikkezni és véget ért egy korszak jellegű siránkozásokat fogunk hallgatni."
én is valahogy így érzem, hogy ez lesz...
"A mindent vivő Barcelona esetében nagy örömmel boncolgathatják mindenféle orgánumok, hogy meglesz-e a kellő motiváció ahhoz, hogy ebben az évben is hasonló teljesítményt nyújtsanak, mint tavaly. Ebbe a marhaságba mi most nem mennénk bele, mert az bizonyos, hogy amint esetleg kiesnek a BL-ből vagy a Real előz a bajnokságban a sajtó ki fogja kezdeni Guardiolát, jóllakott sztárokról fognak cikkezni és véget ért egy korszak jellegű siránkozásokat fogunk hallgatni."
én is valahogy így érzem, hogy ez lesz...

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
- LM10
- Director del Fútbol
Szvsz mindig a Bajnokság a legfontosabb. A BL és a Spanyol kupa pedig tényleg az aktuális formától függ+a szerencsétől, hogy ki meddig jut. Főleg a BL-ben. Nekem mindig az a lényeg, hogy bajnokok legyünk, és most 16 meccs után veretlenek vagyunk, és holnap a Real is Osasuna ellen idegenben botolhat, ha meg nem ,akkor majd máskor elhúzunk jobban. Most már kijelenthető, hogy az Atma után a Villarreal az új mumus..ők nemjöttek jól egyből szünet után ,de hiszem, hogy a Sevilla ellen kiegészülve Messivel és Inivel minden működni fog.bali 15 írta:Én már biztos vagyok abban hogy a triplázás idén nem fog sikerülni.
Tudom hogy a Barcelona egy olyan csapat ahol elindul ott nyernie kell. De én azt kívánom hogy bárcsak kiesnénk a király kupából. Ne ítéljetek el, tudom szép lenne megnyerni mindent és méltetlan az a klubhoz hogy így álljon hozzá. de én azt tartom fontosnak hogy a Madrid előtt végezzünk az szezon végén és hogy mi legyünk az első címvédő csapat a BL-ben A BERNABEU_BAN. Ilyen lehetőséget álmodni sem merhetünk. A klub történetének egyik legnagyobb sikerét ott elérni.Játszatok csak el a gondolattal.És szerintem az hogy már kevesebb helyen kell helytállni nagy terhet venne le a fiúk válláról. Egyszerűen túl nehéz a csúcson maradni. Sajnos a nagyobb jó érdekében áldozatot kell hozni. Szeretném azt hinni hogy nem kell de lássátok be hogy a triplázáshoz a szerencse is kellett. Tavaly elkerültek a sérülések idén nem igazán. Ja és ráadásul ez egy világbajnoki év!!!!
Én már biztos vagyok abban hogy a triplázás idén nem fog sikerülni.
Tudom hogy a Barcelona egy olyan csapat ahol elindul ott nyernie kell. De én azt kívánom hogy bárcsak kiesnénk a király kupából. Ne ítéljetek el, tudom szép lenne megnyerni mindent és méltetlan az a klubhoz hogy így álljon hozzá. de én azt tartom fontosnak hogy a Madrid előtt végezzünk az szezon végén és hogy mi legyünk az első címvédő csapat a BL-ben A BERNABEU_BAN. Ilyen lehetőséget álmodni sem merhetünk. A klub történetének egyik legnagyobb sikerét ott elérni.Játszatok csak el a gondolattal.És szerintem az hogy már kevesebb helyen kell helytállni nagy terhet venne le a fiúk válláról. Egyszerűen túl nehéz a csúcson maradni. Sajnos a nagyobb jó érdekében áldozatot kell hozni. Szeretném azt hinni hogy nem kell de lássátok be hogy a triplázáshoz a szerencse is kellett. Tavaly elkerültek a sérülések idén nem igazán. Ja és ráadásul ez egy világbajnoki év!!!!
- fcbarca0827
- Director del Fútbol
De, az nem egy pillanat!abreu írta:Én ezek mellet még megemlíteném a Real elleni 6-2 es győzelmet.kanty írta: Számomra az év 3 legemlékezetesebb pillanata:
Iniesta gólja a Chelsea ellen.
Messi fejese a BL döntőben
Pep kifakadása a Klub VB döntő után.
![]()
Az is legalább olyan emlékezetes, mint amiket felsoroltál.

KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Én ezek mellet még megemlíteném a Real elleni 6-2 es győzelmet.kanty írta: Számomra az év 3 legemlékezetesebb pillanata:

Az is legalább olyan emlékezetes, mint amiket felsoroltál.

- LM10
- Director del Fútbol
Eto'o az Afrika kupán van, Sylvinho ebben a percben a Cityben FA kupa meccset játszik.Guddy-t még a Monacoban sem láttam játszani, vele nem tudom mivan, Hlebről detto, Caceres pedig sztem eljöhet, főleg, hogy még csak kölcsön játékos.
- Fernando
- Llegenda del Barça
Unták a bejglit.Colos írta:Alvés, Milito és Maxwell is hamarabb csatlakozott a kerethez, mint ahogy kötelező lett volna. Ennek örülök!

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
MIvel ebben az évben már nem nagyon leszek fórum közelben ezért összegezném ezt az évet. Egy olyan évet amely felejthetetlen marad örökre és megismételhetetlen is egyben.
A 6 kupa csodálatos de azt kell, h mondjam, h valamilyen szintem csak bónusz. Hiszen annyi emlékezetes dolog történt, h nehéz a dolgokat a helyén kezelni, felfogni.
Számomra az év 3 legemlékezetesebb pillanata:
Remélem a jövő év sem lesz sikerekben szegény.
VISCA BARCA

A 6 kupa csodálatos de azt kell, h mondjam, h valamilyen szintem csak bónusz. Hiszen annyi emlékezetes dolog történt, h nehéz a dolgokat a helyén kezelni, felfogni.
Számomra az év 3 legemlékezetesebb pillanata:
Remélem a jövő év sem lesz sikerekben szegény.
VISCA BARCA

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
http://sportgeza.hu/sport/marodiaklista ... barcelona/
Szép összefoglaló, egy évre levetítve feltétlenül igaza van.
Szép összefoglaló, egy évre levetítve feltétlenül igaza van.
Lenyűgöző amit a csapat csinált,ennél rosszab sose legyen
Most már Ibrával a fedélzeten a cél a bajnokság és mellé jöhet a többi 5

visca el barca,visca catalunya

Most már Ibrával a fedélzeten a cél a bajnokság és mellé jöhet a többi 5

visca el barca,visca catalunya

korábban barca28...
'Miközben a magánfegyvernepperek tovább prosperálnak a világ legnagyobb fegyverszállítói az Egyesült Államok,Oroszország,Franciaország,Anglia,és Kína,egyben ők az ENSZ biztonsági tanácsának 5 állandó tagjai.' -NC
-
- Jugador d'estrella
Hatalmas, semelyik klub sem tudná utánunk csinálni ezt!kanty írta:Nehéz mit mondani egy ilyen video megnézése után.
Mennyi örömet, mennyi szép és felejthetetlen pillanatot okozott nekünk ez a csapat...
Barçelona-> 6 Copas !
Visca el Barça!
Visca el Barça!
Köszönöm Istenem, hogy BARCELONA szurkolónak teremtettél, és nem is tudom elmondani azt az érzést amelyet érzek/éreztem mikor ezek a srácok történelmet írtak 2009-ben, még Élek soha nem felejtem el nekik!!!
FOREVER BARCELONA
FOREVER BARCELONA

Barcelona szurkoló leszek még élek
- DaNiAlVeS8
- Jugador del Barça
istenem ez hihetetlen jo
FC BARCELONA (L)

FC BARCELONA (L)
Daniel Alves da Silva a példakép...
- BarcafanTomee
- Director del Fútbol
[quote="Ilúvatar"]http://www.youtube.com/watch?v=Pdr1slHz9Bo
az nagyon nagy mikor a trófea körül ugrál az egész csapat..
nem lehet mondani fantasztikus...több mint egy klub!
az nagyon nagy mikor a trófea körül ugrál az egész csapat..

Nehéz mit mondani egy ilyen video megnézése után.
Mennyi örömet, mennyi szép és felejthetetlen pillanatot okozott nekünk ez a csapat...
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
-
- Entrenador del Barça
Ha csak az lenne a problema akkor szivesen elmennek asztalosnak a Camp Nouba es csinalnek egy 1 km hosszu polcotlui1698 írta:phejj, de rossz rájuk nézni.Taibi írta:
lesz hely nekik a polcon?

On:Telleg nagyon jo video es nagyon boldogok lehetunk,hogy Barca drukkerek vagyunk es pont ebben a fantasztikus idoszakban elunk...

Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!
2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
Kicsit sajnálom Puyolt...egész évben izomláz lehetett a vállában a sok emelgetéstől!lui1698 írta:phejj, de rossz rájuk nézni.Taibi írta:

- barcafan0911
- Entrenador del Barça
Sziasztok, régen írtam már ide. Most hogy végre szabin vagyok, alaposan utánanéztem a közelmúlt eseményeinek és ezúttal szeretnénk gratulálni Pepnek, Messinek és az egész csapatnak. Mérhetetlenül büszke vagyok rájuk.
Az ember szinte már a könnyeivel küszködik, de most tényleg, le a kalappal a csapat elött. 

A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. 

- lui1698
- Llegenda del Barça
phejj, de rossz rájuk nézni.Taibi írta:

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
áhh ez valamit hihetetlen. mindent amit eddig láttam tőlük köszönöm nekik. köszönöm pep-nek, és a csapat összes tagjának.
még 1x..
köszönöm
csakabarca
még 1x..
köszönöm

csakabarca