Ez az egy ösparaxt!Én egy életre megutáltam VlaczákotLG írta:Mekkora paraxt ez már ez a Vanczák, már megint kiálítatta magát..pfff
Merkel együtt......
Ez az egy ösparaxt!Én egy életre megutáltam VlaczákotLG írta:Mekkora paraxt ez már ez a Vanczák, már megint kiálítatta magát..pfff
remélem, azért kaptál jobbakat is!redlions írta:Ez volt a legszebb szülinapi hír! 3-1A. Gábor írta:kikapott a kikapott a ferencváros!!!!!!![]()
![]()
![]()
Ez volt a legszebb szülinapi hír! 3-1A. Gábor írta:kikapott a kikapott a ferencváros!!!!!!![]()
![]()
![]()
Na idefigyelj!Ne mond már hogy egy középcsapat mindjárt az 1. két meccsén kikap egy Fehérvártól és egy Honvédtől(3-1-re).De remélem tényleg középcsapat lkeszünk mert én 30% esélyt adok annak hogy sajnos kieshetünk.Ordog írta:Bentmaradni??? már megint ostoba vagy... Középmezőnyben fog végezni a csapat... Méghogy örülni annak hogy nem esnek ki...Kitfisto írta:sajnos kikaptunk!![]()
Ez már bosssántó!
Az utolsó helyen vagyunk!![]()
![]()
![]()
Gondolom nem árulok el nagy titkot ha azt mondom hogy örülni kéne annak is hogy bentmaradunk!![]()
Remélem összekapja magát ez a Fradi!![]()
Annyira azért nem szarok
Bentmaradni??? már megint ostoba vagy... Középmezőnyben fog végezni a csapat... Méghogy örülni annak hogy nem esnek ki...Kitfisto írta:sajnos kikaptunk!![]()
Ez már bosssántó!
Az utolsó helyen vagyunk!![]()
![]()
![]()
Gondolom nem árulok el nagy titkot ha azt mondom hogy örülni kéne annak is hogy bentmaradunk!![]()
Remélem összekapja magát ez a Fradi!![]()
Ezt nem értem én semMorminho írta:valaki elmondaná nekem, h a Simek Péter meg a Farkas Balázs mi a fenéért ment ÚjpestrQl, Fehárvárra![]()
![]()
Szvsz egyértelmű volt...Kitfisto írta: Most már igen.De délelött még nem írta az nso.hu hogy elmarad.
Most már igen.De délelött még nem írta az nso.hu hogy elmarad.redlions írta:Talán nem hallottál róla, hogy a Debrecen a MU ellen lép pályára a BL-selejtezőben???Kitfisto írta:Valaki megmondaná miért marad el a Kaposvár-DVSC
meccs?????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Talán nem hallottál róla, hogy a Debrecen a MU ellen lép pályára a BL-selejtezőben???Kitfisto írta:Valaki megmondaná miért marad el a Kaposvár-DVSC
meccs?????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Teee....nem te voltál az a 10 éves gyerekCsak gratulálni tudok a fujpest szúrkoló táborának....
30-an megtudtak verni egy 10 éves gyereket aki egyedül volt.Gratulálok....