Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A meccs 20:30-kor kezdődik. Semmilyen csatorna nem adja úgyhogy marad a netRinku írta:Bocsi, hogy megkérdezem, valószínleg már elhangzott korábban is, de a meccs mikor lesz és hol lehet nézni? Ha unalmas a kérdés, elnézést kérek, de valaki mondja el nekem, kérem! Köszönöm!
Történetesen Argentínával játszanak ma. Lehet nem alaptalan az összehasonlítás.Capon írta:Ne a 40milliós Argentínával és Spanyolországgal hasonlítsuk össze őket.
Persze én se akarom, hogy katalónia leválljon és olyan csapat nincs is mint a spanyol, sőt lehet egy csapat sincs olyan.LG írta: Azért túloztok...ez a csapat messze nem olyan erős, mint a spanyol válogatott. A kezdő még úgy ahogy, de a padra is kellenek a klasszis játékosok, abból meg hiány van. Ez igy csak egy erős középcsapat lenne, és a katalánok nélkül a spanyol válogatott is. Szóval mindenki vesztene vele.
Pedig remelem kikapnak es van ra esely,Cruyff mesterben bizokFernando írta:Kötelező argentin győzelem. Én nem vagyok elvakult katalán. Mondhatni nem érdekel a katalán nemzet öntudata. Egy-két világklasszis játékos található Cruyff keretében, de ez azért kevés lesz Argentína ellen. Érdekes szemmel néznének Maradonára, ha kikapnának...
Azért túloztok...ez a csapat messze nem olyan erős, mint a spanyol válogatott. A kezdő még úgy ahogy, de a padra is kellenek a klasszis játékosok, abból meg hiány van. Ez igy csak egy erős középcsapat lenne, és a katalánok nélkül a spanyol válogatott is. Szóval mindenki vesztene vele.szajko írta:Hát kb.socio66 írta:Azért nem gyengén erős ez a katalán csapat,ha Spanyolországtól függetlenül elindulhatna egy tornán,bizony esélyes lenne..
A védelem a jobb szél kivételével spanyol válogatott kezdőjébe is ugyanez.
És még De La Pena hiányzik sérülés miatt.
Szerintem 4-4-2 lesz Fabregas nélkül.
Mert ugye wenger nem engedi.
-------------------Valdes-------------------
F.Navarro---Puyol---Piqué----Capdevila
O. Serrano--Xavi----Busquets---J.Verdú
-----------S.Garcia---Bojan--------------
Tegnap csak azt néztem meg, h Messi nyert. Most nézem a sorrendet és elképesztő, h Kaká megelőzte Iniestát. Minden tiszteleten a brazilé, de ebben az évben messze elmaradt Iniestától.Barcaádám írta:de szánalom hisztiánó megelőzte Xavit, Kaká meg Iniestát...no comment/
Mert Saltor hogy is mondjam Oleguer típusú játékos.barca99 írta:Amikor ott van a jobbhátvéd Bruno Saltor is a keretben, akkor miért fog Navarro átjönni jobb oldalra?![]()
Mellesleg nálam is a 4-4-2 adja magát, de Cruyff-nál egy 4-4-2 mégis furcsa lenne.
Hát kb.socio66 írta:Azért nem gyengén erős ez a katalán csapat,ha Spanyolországtól függetlenül elindulhatna egy tornán,bizony esélyes lenne..
Barcaman14 írta:Johan Cruyff kerete a következő:socio66 írta:Az egy dolog,hogy az említett játékosok katalánok,de ma játszani is fognak?
Ezért kértem infót.
RCD Espanyol: Ferran Corominas, Joan Verdú és Moisés Hurtado
FC Barcelona: Víctor Valdés, Carles Puyol, Xavi Hernández, Gerard Piqué, Sergi Busquets és Bojan Krkics
Deportivo de La Coruña: Sergio González és Albert Lopo
Getafe: Jordi Codina
Valencia: Bruno Saltor
Sevilla: Fernando Navarro
Racing de Santander: Oscar Serrano
Real Betis: Sergio García
Villarreal: Joan Capdevila.
Arsenal: Francesc Fàbregas
Ajax: Oleguer Presas és Gabriel Garcia 'Gabri'.
Ez a keret. Hogy ma milyen kezdő lesz az rejtély. Egy ilyet megnéznék:
-------------------------------Valdés----------------------------
F.Navarro-------------Pique---------Puyol(cs)------------Capdevila
----------------------------Busquets------------------------------
--------------Fabregas------------------Xavi---------------------
O.Serrano-------------------------------------------------Bojan
------------------------------S.Garcia----------------------------
Azért ezzel a középpályával megnézném mit kezdenének az Argentinok.
A túloldalon érdekes lehet Messi szempontjából a meccs. Egyébként hajrá Katalánok
Így van!szajko írta:De mondjuk ez lehetséges. Mert ez válogatott csk-ra és edzőre vonatkozik.CFirpo3 írta:Az nem lehetséges, hogy az edzők nem szavazhattak a saját játékosukra, a játékosok meg a csapattársukra?
Mivel Casillas se szavazott Xavira vagy Inire. Amit szerintem megtett volna ha lehetne.
És Maradona valamit Mascherano se Messire.
Johan Cruyff kerete a következő:socio66 írta:Az egy dolog,hogy az említett játékosok katalánok,de ma játszani is fognak?
Ezért kértem infót.
De mondjuk ez lehetséges. Mert ez válogatott csk-ra és edzőre vonatkozik.CFirpo3 írta:Az nem lehetséges, hogy az edzők nem szavazhattak a saját játékosukra, a játékosok meg a csapattársukra?
Biztos olyanra szavazott aki rajta se volt a listán.Bányász írta:Az is rendkívül érdekes,h Hlebnek sikerült egy érvénytelent szavaznia...
Casillas is szavazott CR-re, meg Kakára, szóval...CFirpo3 írta:Az nem lehetséges, hogy az edzők nem szavazhattak a saját játékosukra, a játékosok meg a csapattársukra? Rolling Eyes